Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Fotografije nasih stomacica II 13.5.2014 2:51:58
Ljubicica3
IZVORNA PORUKA: Vanne
ljubicie masallah pupe nisi se uopste udebljala puno,ja sam dobila 15 kg a 32 sedmica...sve ti je lijepo rasporedjeno
Hvala vanne to je malo opticka varka. Ja ne bih rekla da si ti dobila 15 do sada,sigurno si prije trudnoce bila tip-top. Zelim ti puuunoo srece jer vidim da se brines oko te vodice.Samo da se aBd rodi ziva I zdrava imace kad rasti I debljati se. U stvari svi se mi brinemo oko necega aBd da nam svima sve prodje ok.
RE: Fotografije nasih stomacica II 15.5.2014 11:36:18
dandi84
IZVORNA PORUKA: Dzenana_G
Evo i nas 35+5
Dzenana_G zgodnice nasa... Masala lijep pupo, veliki I okrugao, lijepo ti pristaje.♡♡♡ I ja nedavno kupila istu trudnicku pidzamu u Almi Ras al nemam naprijed cim da je popunim. . Nisam je jos oblacila, velika mi.
RE: Fotografije nasih stomacica II 15.5.2014 12:17:15
Dzenana_G
Hvala vam... mada je tu i cinjenica da sam do sada dobila 17 kg, ali opet se dobro drzim. Dandi a mene ova zategla sreca pa je malo jos ostalo. Meni ie ova spavacica nesto najudobnije sto sam obukla i lijepe su skroz.
RE: Fotografije nasih stomacica II 16.5.2014 10:21:03
9months
Vidim da nam je i Dandi postavila slikicu svog napretka...draga predivna si trudnica, pupo je ko med, baš taman Sva si mi zgodna i baš lijepoo napredujete Ljubiiimmm
I sve ostale pupe su preslatke, neki su veći, neki manji...a ja sam naparila oči
Uživajte drage trudnice
RE: Fotografije nasih stomacica II 16.5.2014 10:29:34
dandi84
IZVORNA PORUKA: 9months
Vidim da nam je i Dandi postavila slikicu svog napretka...draga predivna si trudnica, pupo je ko med, baš taman Sva si mi zgodna i baš lijepoo napredujete Ljubiiimmm
I sve ostale pupe su preslatke, neki su veći, neki manji...a ja sam naparila oči
Uživajte drage trudnice
Hvala ti drugarice. Ja ocekujem I tvoju sliku na ovoj temi ubrzo.