Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Fotografije nasih stomacica II 18.4.2014 11:07:20
dandi84
IZVORNA PORUKA: lovepower
Dandi vidi kako pupo raste jojjj kako je meden,moj je malo manji ali pratim te u stopu,Masina mama je zgodnica prava
Pa dobro mila ja sam 3 nedelje naprednija od tebe ...Za tri nedelje ce i tvoj narasti ovoliki...Meni se ne čini da raste al kad sam uporedila ove dvije slike slikane u razmaku od mjesec bas se vidi da je narastao mašala....
RE: Fotografije nasih stomacica II 18.4.2014 13:06:52
lovepower
IZVORNA PORUKA: dandi84
IZVORNA PORUKA: lovepower
Dandi vidi kako pupo raste jojjj kako je meden,moj je malo manji ali pratim te u stopu,Masina mama je zgodnica prava
Pa dobro mila ja sam 3 nedelje naprednija od tebe ...Za tri nedelje ce i tvoj narasti ovoliki...Meni se ne čini da raste al kad sam uporedila ove dvije slike slikane u razmaku od mjesec bas se vidi da je narastao mašala....
raste pupo bas napredujete ovako kad postavis sliku dobro se primjeti razlika,dzaba se sikiras vidis da je pupo taman za tvoje sedmice,a sad kad je poceo rasti bice sve veci i veci aBd
RE: Fotografije nasih stomacica II 18.4.2014 23:06:59
Ljubicica3
Ja sam 27+2 ,treca bebica na putu pa se tijelo jos lakse "rasteze" ,zato kad sam bila trudna sa prvim Bog zna koliko suza sam pro lilac zbog komentara drugih da sigurno nesto nije ok cim sam tako " mala" i sto ne dobijam vec gubim na kilazi.Jos u tudjini nemas nikog svoga da te utjesi I ohrabri,ne mozes tel. razgovorati da I njih jos bacis u brigu.Da mi je sad ovu pamet svima bih zacepila usta za dva vremena a ja sutjela I plakala.Opet beba imala 3,100 kg vise nego njihove sto su dobila u trudnoci preko 20kg kako su tvrdile.Zato,ne brinite nista zbog velicine stomaka I kg dokle god je sve ok sa bebom I vama.Komentare drugih IGNORISITE(tih sto bacaju u brigu).
RE: Fotografije nasih stomacica II 18.4.2014 23:24:37
swedica
IZVORNA PORUKA: Ljubicica3
Masalla i upravu si za ove komentare sta se moze nemozemo lijepit kile kad nece same,a komentara drugih ima kilometar,mala velika nije jest uredu da se najezis....
RE: Fotografije nasih stomacica II 19.4.2014 12:53:01
Bubydina
mashallah stomačića,,,
mamina pčelica mashallah,predivna si, i još malo i inshallah eto tvoje da ti bude hairli
Dandi ma vidi ti kako nam Maša raste mashallah
ljubicica zaljubim se i tvoj tomi, mashallah,i ja jedva čekam da moj bude veći, a draga ti izgledaš predivno,i treća trudnoća
A te priče,i ja slušam,ja sam nekako sitnija, ali svi govorili da to sve ide bebi,ono očekivali da je beba već ogromna, a baš i nije,i logično,i mama i babo su sitni,,,, pa mi odma počeli dosađivati da jedem...ono kao da sam ja šta kriva Nekad mi dođe da ne idem nikud,da se isplačem muka mi od naroda