Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Fotografije nasih stomacica II 6.4.2014 22:15:39
Bubydina
IZVORNA PORUKA: Vanne
bubydina eto ga ugledao se neka prica ko sta hoce meni su najljepse pupe koje tek pocnu rasti... Ima u mom albumu slika mog pupe kad se tek ugledao,18 sedmica....otprilike je bio kao tvoj sad i sjecam se svog ponosa kad sam skontala da ga ima malo Sad ces vidjeti kad se pocne ispupcavati i rasti redovno nam postavljaj slike da gledamo kako nam mala drugarica napreduje
ja jedva čekam da bude veći da se mogu hvaliti a tražila sam sliku,neće da mi je otvori
RE: Fotografije nasih stomacica II 8.4.2014 13:39:48
grozđe
Drage moje predivne ste
jedva cekam opet stomacic da mi raste... vidim dosta cura iscekujete, neka vam je sa srecom... zelja mi je imati i kcerkicu pa cemo vidjeti sta Bog dadne...
RE: Fotografije nasih stomacica II 9.4.2014 14:04:42
dandi84
IZVORNA PORUKA: Bubydina
IZVORNA PORUKA: Vanne
bubydina hvala ti mila kad ces nam ti svog pupu postaviti da se i mi divimo?
Evo i nas dvije 19+3
Ti si po prirodi mrsavica cini mi se. Ovako se I meni pupo nazirao do 16-te nedelje a onda mi je naprasno iskocio . Sad hvala Bogu fino raste I vidi se. Jos malo I moci ces da se hvalis . Samo nek bebe rastu a stomaci ce morati narasti vremenom.
RE: Fotografije nasih stomacica II 9.4.2014 17:06:41
Bubydina
IZVORNA PORUKA: dandi84
Ti si po prirodi mrsavica cini mi se. Ovako se I meni pupo nazirao do 16-te nedelje a onda mi je naprasno iskocio . Sad hvala Bogu fino raste I vidi se. Jos malo I moci ces da se hvalis . Samo nek bebe rastu a stomaci ce morati narasti vremenom.
Pa i nisam baš bila mršavica,uvijek sam imala ovakvu kilažu,samo bez stomaka, jest da ovdje imam 2kg više nego što sam inače imala, ali mislim da su te 2kg više u stomaku ...a evo nakon sedmicu dana je veći ,sutra smo 20sedmica....
I da postavi nam sliku obavezno
< Poruku je uredio Bubydina -- 9.4.2014 17:07:15 >
RE: Fotografije nasih stomacica II 9.4.2014 21:52:47
swedica
IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23
Swedica :-) Sve ste mi prekrasne
nekako ugodi jos da sam mogla okrenut al eto sta sad tako je izvinte na ovim lenkovima i ova rr poludila sve mi na svedski prevodi ovo sto pisemo ismija se
RE: Fotografije nasih stomacica II 10.4.2014 14:26:37
toncica
Swedica divna si mila . Pupo ti jepresladak , a ti si prava zgodna Joj sto su nam sve zgodne samo pupe rastu i malo zadnjice Kod mene sve ode u zadnjicu . . Pogledam se ja sinoc pa i nije mi tolika zadnjica kao na slici . Pitam ja muzeka nije mi valda tolika zadnjica , a on kaze ma nije , izgledas komlet veca na slici . Jadnicko valda da me utjesi .