Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Fotografije nasih stomacica II 25.3.2014 21:45:36
dandi84
Bubydina hvala ti mila moja od srca, tek je stomo malo počeo rasti od prošle sedmice,od kako su stale mučnine i tu smo baš siti, ujutru ga nema ni pola Ovo je prva slika koju sam postavila ovdje, ranije nisam imala šta pokazati Ti si malo naprednija sa trudnoćom pa okači slikicu da vidimo pupu...
RE: Fotografije nasih stomacica II 25.3.2014 22:25:52
Bubydina
Dandi,bit ce on i veci aBd, , I kod mene zadnja 3-4 dana odjednom veći...a ja uvijek mislim svake sedmice uslikati,a nikad mi se neda,sad cemo za 2 dana biti 18 sedmica,pa mozda bude slikica,,,tako je kod svake izgleda,ujutro dosta manji,
RE: Fotografije nasih stomacica II 26.3.2014 11:36:06
elmaL
tek upratih sliku od dandi ukazao se pupo
neka jos malo, kad bukne odjednom
RE: Fotografije nasih stomacica II 26.3.2014 12:28:27
dandi84
ElmaL hvala draga moja...Ukazao se konačno...Uveče se baš vidi..I ja se nadam da će sad baš krenuti pravo rasti Jedem sad sve osim slatkog
Grožđe milaaa hvala ti od srca...Termin je 05.09 aBd...Sutra ili prekosutra idemo na kontrolu pa nam doktor mozda kaze jel ili ....Poljubi momka od rr tete...
RE: Fotografije nasih stomacica II 26.3.2014 12:47:50
ananas_ze
dandi divan pupo , masala samo je pitanje dana kad ce "buknuti" a stic cete vi mene prije nego sto mislite, meni su od 20.sedmice dani proletjeli, kad sad pogledam tiker ne vjerujem svojim ocima
RE: Fotografije nasih stomacica II 26.3.2014 12:51:45
dandi84
Pepi hvala ti Koliki je tvoj pupo, kako napreduješ??? Ananasko hvala ti draga moja...ABd i mi da dočekamo kao i ti velikog pupu...Meni su vala ova prva tri mjeseca bas sporo isla...Od 12 nedelje pa ovamo je brže al početak je stvarno bio mučan....Još malo i ti ćeš imati svoje zlato u naručju aBd...
RE: Fotografije nasih stomacica II 26.3.2014 12:56:46
pepika
Moj ppupo je vejikiii ja sam 23-ca sedmica guramo polako. meni vrijeme bas brzo prolazi ovo do sad hB. Stavila bi i ja slikicu al ne znam kako,nisam nikad ni pokusavala. Meni dr. rekao da su mu na porod dolazile sa stomakom koliki je moj ,pa sad ne znam kolka cu bit do poroda,al samo d abude sve ok.
RE: Fotografije nasih stomacica II 26.3.2014 13:01:09
lovepower
jos je moj mali ja sam tek 14+2 za jedno dvije sedmice cu se i ja uslikati pa vam postaviti pepika ne mora znaciti da ce ti pupo jos puno narasti ima zenica pa do 6 mjeseca pupo bude veeellliiikkkiii i onda vise ne raste ja ih licno poznajem
RE: Fotografije nasih stomacica II 26.3.2014 13:04:21
dandi84
Pepi idi na slikomat.com...Tamo ubaciš sliku i kopiraš kod za forume i nalijpiš ovdje...Nista lakse...Ma mislim da taj tvoj doktor pretjeruje...Koliko si dobila na kilaži...
Lovepower darga pamtim ti ...Za dvije sedmice očekujemoi tvog pupu ovdje...
RE: Fotografije nasih stomacica II 26.3.2014 13:15:47
pepika
lowepover moze bit,vidjet cemo meni se na pocetku trudnoce odma poceo primjecivat stomacic, ja usla u jednu radnju ma ne znam da sam bila 10-ta sedmica kad meni ce zena hoce to bit novine
Ja sam se do sad udebljala 7 kg zatrudnila sa 58,a sad imam 65 kg.
dandi pokusat cu da stavim da me vidite i prosudite
RE: Fotografije nasih stomacica II 26.3.2014 13:22:51
dandi84
IZVORNA PORUKA: pepika
lowepover moze bit,vidjet cemo meni se na pocetku trudnoce odma poceo primjecivat stomacic, ja usla u jednu radnju ma ne znam da sam bila 10-ta sedmica kad meni ce zena hoce to bit novine
Nisi puno dobila, hajd postavi slikicu da vidimo tog "ogromnog" pupu
RE: Fotografije nasih stomacica II 26.3.2014 13:28:47
pepika
IZVORNA PORUKA: dandi84
IZVORNA PORUKA: pepika
Nisi puno dobila, hajd postavi slikicu da vidimo tog "ogromnog" pupu
hocu,kad muzek dodje da me uslika pa stavim najkasnije do sutra.