Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Fotografije nasih stomacica II 31.3.2014 12:02:31
ananas_ze
dan prije termina pa valjda se ispisem s ovom slikom s teme
RE: Fotografije nasih stomacica II 31.3.2014 16:19:02
9months
IZVORNA PORUKA: ananas_ze
dan prije termina pa valjda se ispisem s ovom slikom s teme
Draga ananas...ti si prva prijavila u čekaonici kada sam se ja registrirala na RR...vrijeme leti...neka ti porod prođe u najboljem redu Eto tebi tvoje bebice Pupo je predivan
RE: Fotografije nasih stomacica II 3.4.2014 19:28:51
vilmica
Masala kako su vam lijepi stomacici
a Vanne kako ti fino stomacic raste, pa stavljale smo u isto vrijeme sliku u 24 sed. ako se dobro secam, i bile smo tu negdje, a sad si me presisala moracu i ja ovih dana staviti svoju sliku, al meni je jos maliiii
RE: Fotografije nasih stomacica II 4.4.2014 16:44:58
Vanne
IZVORNA PORUKA: vilmica
Masala kako su vam lijepi stomacici
a Vanne kako ti fino stomacic raste, pa stavljale smo u isto vrijeme sliku u 24 sed. ako se dobro secam, i bile smo tu negdje, a sad si me presisala moracu i ja ovih dana staviti svoju sliku, al meni je jos maliiii
Vilmice narast ce,samo polako...bito je da beba raste...vjeruj da mene ledja razvaljuju,uvijek bila mrsava,sad stomak ispred mene i jos se udebljala 11 kg... Postavi nam sliku,ja sam uvjerena da je narastao pupo
02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....
RE: Fotografije nasih stomacica II 6.4.2014 21:50:42
Bubydina
IZVORNA PORUKA: miaaaa
aa kako su vam lijepi stomacici svi, i masala napredni bubydina i moj je bio ovakav dugo vremena, a onda se malo prenajla i sad smo okrugliiiii
meni je sad počeo rasti,i vjeruj ovo je k''o preko noći,neobično mi, a neko mi kaže da sam "mala" ...ali raste pupo, za koji dan ću i ja biti okruglica ja maksuz traila usku majcu,u irim se manje vidi
< Poruku je uredio Bubydina -- 6.4.2014 21:51:59 >
RE: Fotografije nasih stomacica II 6.4.2014 21:58:51
Vanne
bubydina eto ga ugledao se neka prica ko sta hoce meni su najljepse pupe koje tek pocnu rasti... Ima u mom albumu slika mog pupe kad se tek ugledao,18 sedmica....otprilike je bio kao tvoj sad i sjecam se svog ponosa kad sam skontala da ga ima malo Sad ces vidjeti kad se pocne ispupcavati i rasti redovno nam postavljaj slike da gledamo kako nam mala drugarica napreduje
< Poruku je uredio Vanne -- 6.4.2014 22:04:22 >
02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....