Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Fotografije nasih stomacica II 17.3.2014 20:27:55
lovepower
mashAllah pepih pupa i jos ljepsih trudnica vanne nije ti bona mali bas je taman,koliki ce on jos narasti ja sam 14 sedmica i evo primjeti se kao da sam se dobro najela pa se napuhala vilmice i meni je 21. godina kazem mm svi ce govoriti gledaj one curice vec trudna Boze sacuvaj dok jos malo porastemo i mi cemo objaviti sliku
RE: Fotografije nasih stomacica II 17.3.2014 21:20:04
ananas_ze
Vanne ne znam ko je vise pupo il ti Vilmice divan pupo, ne znam kako al meni se moj uvijek bolje vidi u hlacama?
RE: Fotografije nasih stomacica II 17.3.2014 21:22:02
ananas_ze
evo i nas aBd sutra punih 38
RE: Fotografije nasih stomacica II 17.3.2014 21:28:37
ananas_ze
aBd jos malo, nestrpljivo odbrojavam
RE: Fotografije nasih stomacica II 20.3.2014 11:33:20
vilmica
IZVORNA PORUKA: lovepower
vilmice i meni je 21. godina kazem mm svi ce govoriti gledaj one curice vec trudna Boze sacuvaj dok jos malo porastemo i mi cemo objaviti sliku
Haha, sve znam kako se osjecas.. Ja bila u bolnici na Patologiji trudnoce 2 dana (radila serklaz) i tamo sve zene starije od mene, jos sve u 9. mjesecu. Jos ja dosla u svojoj pidzami, koja nije uopste siroka ali se meni u njoj uopste ne vidi stomak (kao sto vec rekoh samo u uskim haljinama se vidi) i svi mi kasnije govore mi kontamo sto je ova curica dosla, sta ce ona s nama trudnicama A kad kazem koliko mi je godina, svi odmah govore gdje si poletila tako mlada, a ja se ni jedne sekunde ne kajem, jer sve se moze stici kad se hoce, i fakultet i druzenje i bebica i muz... A sto je najgore, svi ti sto tako govore, i oni su prvo rodili cak i prije mene, al hajd, ja se ne zamaram time, bitno je da smo ja i muz sretni nasom odlukom, a sve ostalo je manje bitno.
RE: Fotografije nasih stomacica II 24.3.2014 14:17:27
elmaL
vidi Chilli zgodnice
RE: Fotografije nasih stomacica II 24.3.2014 14:29:00
Brinet
Vanne draga masala preslatka si mi i ti i pupo
Vilmice curetku slatki divan ti je pupo rasce polako
Ananas masala veliki pupo jos malo i eto tebi tvoje bebice
Chilli
Sve ste divne masala,
Nadam se da cu vam se pridruziti brzo
29.07.2009. prva srecica, 17.03.2011. druga srecica, Avgust 2013 pocetak truda za trecu srecicu, Maj 2014 pozitivan test, Juli 2014 missed abortus u 12 nedelji, Docekacu ja svoju trecu srecicu ako Bog da......:)
RE: Fotografije nasih stomacica II 25.3.2014 9:16:06
ananas_ze
i punih 39