Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.2.2013 13:04:37
Lady26
IZVORNA PORUKA: chuci
i gledaj kad skidaš da nađeš prevod ako je za DVDrip i prevod da je za isto, ako je film BRrip onda i prevod za blue ray. ako je moguće gledaš od istog korisnika prevod koji je postavio film.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.2.2013 13:13:07
teacher75
Lady, pogresno sam se izrazila gore, nisam mislila da online gledam film bez prevoda vec bez skidanja titlova. nema sanse da gledam bez prevoda jer skroz smanjimo kad gledamo da ne probudimo djecu
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.2.2013 13:13:47
teacher75
IZVORNA PORUKA: Lady26
IZVORNA PORUKA: chuci
i gledaj kad skidaš da nađeš prevod ako je za DVDrip i prevod da je za isto, ako je film BRrip onda i prevod za blue ray. ako je moguće gledaš od istog korisnika prevod koji je postavio film.
ma ovo je meni komplikovano, fino gledanje online
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.2.2013 13:16:50
chuci
tiki nabavite slušalice pa jednu ti jednu tm, a tako se morate i stisnuti dok gledate :D. a pristaviš fil da se skida u 7. ja prevode skidam sa podnapisi.net tamo uvijek nađem. imaju filteri postaviš ih na eng, bos, srp, hrv i samo ti te izbaci. vrlo često nađemo titl od istog korisnika pa je onda sve uštimano odmah.
kad smo već kod gledanja filmova dok djeca spavaju. mm i ja tako mrsko nam gledati u dnevnoj pa odemo u spavaću, a ahmed je nemiran pa često ustaje. kaže mm neku noć evo me ko zec kad ga vidim da se mrda sav se ukočim i prepadnem i u sebi kontam nemoj molim te ustati, pa sa strahom okrenem glavu da vidim je li ustao
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.2.2013 13:23:56
teacher75
stisnemo se mi kad gledamo i bez slusalica, to je jedinstvena prilika da se stisnemo inace smo ostatak vremena kod kuce ja za laptopom a on za svojim komp., pravi ovisnici...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 20.2.2013 10:16:33
Storm
IZVORNA PORUKA: teacher75
stisnemo se mi kad gledamo i bez slusalica, to je jedinstvena prilika da se stisnemo inace smo ostatak vremena kod kuce ja za laptopom a on za svojim komp., pravi ovisnici...
joj ovo mi je tako poznato , isto nam je, haj dobro je da nismo jedini ludjaci
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.