Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 18.2.2013 16:25:36
teacher75
IZVORNA PORUKA: palachinken
IZVORNA PORUKA: teacher75
evo gledam sin city, tj. pokusavam da gledam, gledala sam pazljivo do pola, sad mi vec nije toliko zanimljivo, ne volim ovako mracne filmove, stripovske. mada je odlicno uradjen, orginalan
Aj lav it. Sad ce i drugi dio. Meni su recimo Nolanovi filmovi extra. Mrtva komercijala, ali imaju itekakav kvalitet. Memento, Prestige, Inception, tri posljednja Batmana... U principu su to jedini filmovi koje možemo familijarno gledati.
gledala memento i dobar je, inception pocela pa nista skontala nisam, previse mi je bilo komplikovan, a batmana, ne volim niti volim ikakve filmove o superjunacima
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 18.2.2013 16:27:34
teacher75
IZVORNA PORUKA: minja_
Poruka skinuta sa Filmovizije na FB: Drugari, sve sto je lepo ima kraj. Obzirom da cak i linkovanje filmova sa drugih servera koji javno prikazuju video materijal, nije u skladu sa zakonom sto naravno nismo bili upuceni, odlucili smo se na korak da obustavimo dalji rad u ovoj formi. Uskoro na filmoviziji mozete ocekivati socijalnu mrezu koja je apsolutno u skladu sa svim postojecim zakonima, pa sada kome to bude odgovaralo moze nastaviti da se druzi sa nama a kome ne zahvaljujemo se na druzenju. Molimo vas bez dodatnih pitanja jer sigurno necemo odgovoriti ni na jedno. Toliko za sada. Pozdrav Sajt im je ugasen, sta sad, Boze valja se peglati sa torentima, a ovako sve bilo na tanjiru.
Znaci li to da ce i Moje-kino biti ugaseno?
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 18.2.2013 17:47:55
Storm
IZVORNA PORUKA: palachinken
evo gledam sin city, tj. pokusavam da gledam, gledala sam pazljivo do pola, sad mi vec nije toliko zanimljivo, ne volim ovako mracne filmove, stripovske. mada je odlicno uradjen, orginalan
Aj lav it. Sad ce i drugi dio. Meni su recimo Nolanovi filmovi extra. Mrtva komercijala, ali imaju itekakav kvalitet. Memento, Prestige, Inception, tri posljednja Batmana... U principu su to jedini filmovi koje možemo familijarno gledati.
gledala memento i dobar je, inception pocela pa nista skontala nisam, previse mi je bilo komplikovan, a batmana, ne volim niti volim ikakve filmove o superjunacima
hihihi teacher to za tebe znam, zato ih ne spominjem cijelo vrijeme nego ja jadna jedva docekala da nekog i to zanima
Meni je to baš bilo zanimljivo. A tek sam na kraju skontala da je Halle Barry ona Jevrejka, a da je Kineskinja istovremeno i ona ćerka robovlasnika. Ajme, kako ovo zvuči, ali ko je gledao film, skontaće , valjda
Meni je to baš bilo zanimljivo. A tek sam na kraju skontala da je Halle Barry ona Jevrejka, a da je Kineskinja istovremeno i ona ćerka robovlasnika. Ajme, kako ovo zvuči, ali ko je gledao film, skontaće , valjda
Ma jasta, u odjavnoj spici se sve skonta
aazra izgleda da niko nije gledao, nego ti veceras pa podijeli utiske
Ma jasta, u odjavnoj spici se sve skonta
aazra izgleda da niko nije gledao, nego ti veceras pa podijeli utiske
vratite se malo na prethodne stranice..neko je gledao i komentar je bio da je film bas onako bezveze
ja sinoć krenula da gledam Memento i skontam da sam ja to nekad davno gledala ..film je odličan u svakom slučaju i onda pustim Prestige ..čini se jako dobar , večeras nastavak jer je već bilo kasno
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.2.2013 8:53:49
palachinken
Pocy, drago mi je da ti se sviđaju A ja sam se tako obradovala u Prestige-u kad se pojavio David Bowie, glavom i brkovima i to glumi jednog od najfascinantnijih likova ikad. A ja sam spominjala za Cloud Atlas, ideja odlična, ono, sve što uradiš, ma kako mislio da je beznačajno, može imati dugotrajne posljedice na nečiji drugi život i poredak u svemiru, koncept, glumci, sve štima, ali nekako...očekivala sam više, ono da me zabezekne.
< Poruku je uredio palachinken -- 19.2.2013 8:58:45 >
slazem se u potpunosti
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.2.2013 11:25:30
Lady26
Poruka skinuta sa Filmovizije na FB: Drugari, sve sto je lepo ima kraj. Obzirom da cak i linkovanje filmova sa drugih servera koji javno prikazuju video materijal, nije u skladu sa zakonom sto naravno nismo bili upuceni, odlucili smo se na korak da obustavimo dalji rad u ovoj formi. Uskoro na filmoviziji mozete ocekivati socijalnu mrezu koja je apsolutno u skladu sa svim postojecim zakonima, pa sada kome to bude odgovaralo moze nastaviti da se druzi sa nama a kome ne zahvaljujemo se na druzenju. Molimo vas bez dodatnih pitanja jer sigurno necemo odgovoriti ni na jedno. Toliko za sada. Pozdrav Sajt im je ugasen, sta sad, Boze valja se peglati sa torentima, a ovako sve bilo na tanjiru.
Ajme propade svijet Ja se ne zamaram filmovizijom, hocel ici necel ici...skinem sebi film i vozdra...max pola sata traje
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.2.2013 11:59:31
minja_
jos uvijek rade moje-kino.tv i canac.tv
moj problem je taj sto po trejleru ne mogu procijeniti je li mi film zanimljiv ili nije a cesto odlucim u 5. minuti da ga ne zelim nastaviti gledati dalje. ovako se zacas prebacim na drugi film i ne moram cekati 10-20-30 minuta da se cio skine. Ja sam nekako ovdje-i-sada tip i nemam strpljenja nizasta
pa lijepo otvorim 3-4 filma, odgledam po par minuta svaki, pa se odlucim za jedan.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.2.2013 12:43:29
teacher75
IZVORNA PORUKA: Lady26
Ajme propade svijet Ja se ne zamaram filmovizijom, hocel ici necel ici...skinem sebi film i vozdra...max pola sata traje
skidala par puta pa se iznervirala, uglavnom me nerivrao prevod, dodje do pola pa nema prevoda ili prevod kasni, pa cekaj dok ga skine, a ovako odmah fino kliknem i gledam film bez prevoda, sto sa uzivala uzivala sam
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.2.2013 12:59:45
Lady26
skidala par puta pa se iznervirala, uglavnom me nerivrao prevod, dodje do pola pa nema prevoda ili prevod kasni, pa cekaj dok ga skine, a ovako odmah fino kliknem i gledam film bez prevoda, sto sa uzivala uzivala sam
Bs player za gledanje sam nadje prevod kad pustis film, ne zamaras se ti s tim i eto jos bolje kad gledas film bez prevoda ovo ti je idealno... Ja nikad nisam gledala online film, jer dugo cekam da ga ucita, pa stopa i sl... Skinem film koji me zanima, a posto i brat skida, dnevno po 2-3 filma skinemo...ne stignem pregledati
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.2.2013 13:03:23
chuci
i gledaj kad skidaš da nađeš prevod ako je za DVDrip i prevod da je za isto, ako je film BRrip onda i prevod za blue ray. ako je moguće gledaš od istog korisnika prevod koji je postavio film.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 19.2.2013 13:04:13
teacher75
IZVORNA PORUKA: Lady26
Bs player za gledanje sam nadje prevod kad pustis film, ne zamaras se ti s tim i eto jos bolje kad gledas film bez prevoda ovo ti je idealno... Ja nikad nisam gledala online film, jer dugo cekam da ga ucita, pa stopa i sl... Skinem film koji me zanima, a posto i brat skida, dnevno po 2-3 filma skinemo...ne stignem pregledati
nama bs nije nasao jos nijedan prevod na nas jezik, a gledali smo online sigurno 20ak filmova, svaki prevod sam morala skidat i pola ih nije valjalo, pa smo se bas znali iznervirati, krenemo ionako kasno gledati film, dok ga skine i dok legnemo vec 10 sati pa onda jos prevod pocne zezat i nista na kraju od gledanja. a mi imamo najbolju i najbrzu mogucu konekciju tako da je rijetko koji film na filmoviziji stopao, bas mi je bilo super tamo gledati