Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: NAJDRAZI-NAJBOLJI FILM (FILM ZA PREPORUCITI) 26.2.2013 23:47:13
aazra
Sta je s vama "filmofilima" , kako vam se cini ovogodisnja dodjela oskara, mene osim "Jadnika", tj. "Les Miserables" privlači "Pijev zivot" i "Lincoln". Naravno, izuzimajući Djanga kojeg sam gledala...
Argo mi po sadrzaju i traileru nije nesto sto ne znaci da i njega necu gledati nekad, vjerujem da je samo zbog tematike dobio oskara za najbolji film...
Inace nisam skidala filmove s neta, ali kad sam pregledala stranicu crowarez.org trazeci knjige nisam mogla odoljeti da ne skinem "Les miserables"
RE: NAJDRAZI-NAJBOLJI FILM (FILM ZA PREPORUCITI) 27.2.2013 10:13:22
Storm
kao i svake godine pregledam te filmove i onda i taj filmski dogadjaj . Rijetko budemo istog misljena Sto se tice najboljeg filma, Argo, tu se absolutno slazem s tobom, bila sam ubjedjena da ce ili on ili Zero dark thirty dobiti, jer ipak moraju ameri svoj patriotizam pokazati
Po meni je Tarantino zasluzio svog oskara, najbolji film. Od ovih ostalih mi je Pijev zivot bio dosadan, osim efekata, koji su super.
Meni su Jadnici i Linkoln bili, posle Djanga, najbolji, ne bih se mogla odluciti koji je bolji....
RE: NAJDRAZI-NAJBOLJI FILM (FILM ZA PREPORUCITI) 27.2.2013 15:17:03
aazra
IZVORNA PORUKA: Storm
kao i svake godine pregledam te filmove i onda i taj filmski dogadjaj . Rijetko budemo istog misljena Sto se tice najboljeg filma, Argo, tu se absolutno slazem s tobom, bila sam ubjedjena da ce ili on ili Zero dark thirty dobiti, jer ipak moraju ameri svoj patriotizam pokazati
Po meni je Tarantino zasluzio svog oskara, najbolji film. Od ovih ostalih mi je Pijev zivot bio dosadan, osim efekata, koji su super.
Meni su Jadnici i Linkoln bili, posle Djanga, najbolji, ne bih se mogla odluciti koji je bolji....
Haj eto pregledaj, pa javi misljenje
Znači da njih prvo pregledam... A o Djangu vise ne bih da ne postanem dosadna , drago mi je sto je Christoph Waltz dobio oskara za svoju ulogu u njemu
Ja vec danima slusam pjesme iz tog filma, kao sto je jedna moja prijateljica reče film je pravi "piece of art"
"Les Miserables" je na ovoj stranici (crowarez.org) iz dva dijela, nikako da ga skinem citavog - je li citav film mjuzikl, mene je bas privukao po onome sto sam vidjela, samo se nadam da se necu osjecati kao da gledam operu
RE: NAJDRAZI-NAJBOLJI FILM (FILM ZA PREPORUCITI) 27.2.2013 16:31:11
Storm
pa jeste nekih 90% filma je mjuzikl ono malo se prica normalno ali je interesantno ne razvlace uvijek puno nego ima bas onako emocija. ko ne voli-ne voli, meni se svidjeli scena i kostimi
RE: NAJDRAZI-NAJBOLJI FILM (FILM ZA PREPORUCITI) 27.2.2013 19:16:53
aazra
IZVORNA PORUKA: Storm
pa jeste nekih 90% filma je mjuzikl ono malo se prica normalno ali je interesantno ne razvlace uvijek puno nego ima bas onako emocija. ko ne voli-ne voli, meni se svidjeli scena i kostimi
Meni se bas gleda, evo skidam drugi dio pa da ga sastavim, ne znam sto je ovako komplikovano...
Ne mora znaciti da je dosadno, ako je mjuzikl, posebno kada glumi Russel Crowe