Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: NAJDRAZI-NAJBOLJI FILM (FILM ZA PREPORUCITI) 9.4.2008 9:12:26
Sanida
HVala ti draga moja punoooo...Sinoc sam bila kod svoje najbolje prijateljice Ameliceee,sve riječi hvale ima o tebi!!!! Nadam se da cemo se i mi dobro slagati,pa makar preko RR. PUSICEEE SVIM HANUMICAMA
RE: NAJDRAZI-NAJBOLJI FILM (FILM ZA PREPORUCITI) 9.4.2008 15:21:35
haidy
E sinoc sam gledala No country for old men i bas mi se svidio, jes da je malo strasan, ima nekoliko scena, kad sam ja skocila sa stolice, ali je super. Cijelo vrijeme je napet i stalno si u iscekivanju sta ce se jos desiti. Vala je zasluzeno dobio Oskara za najbolji film.
RE: NAJDRAZI-NAJBOLJI FILM (FILM ZA PREPORUCITI) 10.4.2008 12:04:04
makana
uh ako stvarno misliš na horor leptiricu samo da ti kažem da sam ga gledala jakooooooo davno ali me i danas progone one oči koje vire između dasaka, ruke koje diraju brašno i one užasne scene nekakve rupe na stomaku lele
RE: NAJDRAZI-NAJBOLJI FILM (FILM ZA PREPORUCITI) 13.4.2008 16:28:39
Suncica*
Leptiricu smo gledali Dragan i ja pre neko vece. Inace ne volim horore, a kontam ovaj je nas, pa hajde. Malo je i komican, ali sada kada idemo na spavanje Dragan mora da proveri ormane da vidi da se Leptirica nije zavukla negde
RE: NAJDRAZI-NAJBOLJI FILM (FILM ZA PREPORUCITI) 14.4.2008 0:04:42
hemicarka
A joj gledala sam ih necete mi vjerovati 3 puta u jednom danu...Moj muz je poludio samnom...cak sam i svekrvi odnijela dvd da pregleda...Meni su preslatke...
RE: NAJDRAZI-NAJBOLJI FILM (FILM ZA PREPORUCITI) 26.4.2008 0:47:13
rozi
Na mene su najveci utisak ostavili filmovi: ''Ja cu budan sanjati'' i ''Djevojka sa bisernom nausnicom''. Njih sam jedino mogla gledati vise puta,a da mi vezu paznju.
< Poruku je uredio amelaa RR -- 28.4.2008 23:40:27 >
RE: NAJDRAZI-NAJBOLJI FILM (FILM ZA PREPORUCITI) 26.4.2008 1:10:56
lejlašh
Mi smo se filmova pravo nagledali, ja samo ne volim horore. Sad trenutno gledamo serije, pravo smo se naložili na njih - trenutno Stargate SG1. Nadam se da ste gledali film STARGATE Jest stari ali je dobar
RE: NAJDRAZI-NAJBOLJI FILM (FILM ZA PREPORUCITI) 26.4.2008 12:22:41
haidy
Moze li mi neko, ko ima vremena i strpljenja, objasniti kako da skidam filmove sa rapid share-om. Ja sam pokusavala vise puta i nikako mi ne ide, uvijek me nesto zakoci. I kako kad skines sve dijelove filma spojiti ih u cjelinu. Eto ako neko zna, molim da pomogne. pusa