Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: NAJDRAZI-NAJBOLJI FILM (FILM ZA PREPORUCITI) 27.2.2013 20:02:36
Storm
IZVORNA PORUKA: aazra
IZVORNA PORUKA: Storm
pa jeste nekih 90% filma je mjuzikl ono malo se prica normalno ali je interesantno ne razvlace uvijek puno nego ima bas onako emocija. ko ne voli-ne voli, meni se svidjeli scena i kostimi
Meni se bas gleda, evo skidam drugi dio pa da ga sastavim, ne znam sto je ovako komplikovano...
Ne mora znaciti da je dosadno, ako je mjuzikl, posebno kada glumi Russel Crowe
ma zna nekad biti dosadno kad je ono cijelo vrijme kao sto kazes opera, sve ono na jednoj talasnoj
vrh...za sve koji vole muziku, Beyonce, prvi put prica o spontanom pobacaju, o sukobu sa ocem, o tracevima, o svojoj ljubavi, o trudnoci...divan film sad je jos vise volim
RE: NAJDRAZI-NAJBOLJI FILM (FILM ZA PREPORUCITI) 27.2.2013 23:05:18
ena23
ja preksinocs gledala Angels eyes, ono sa Jeniffer Lopez. Moj favorit za najgori film ikada snimljen.
A poslje toga odmah komediju sa jennifer anniston (ona je meni uvjek samo rejcel) i onim tipom sto je glumio feebiinog muza u friendsima. eh taj mi je bio fin, wanderlust se zove cini mi se.
RE: NAJDRAZI-NAJBOLJI FILM (FILM ZA PREPORUCITI) 28.2.2013 19:44:21
aazra
IZVORNA PORUKA: aazra
aazra, ne znam kakva ti je konekcija, zasto ne pokusas sa torrentima...mozda je jednostavnije
Kako? Sad sam skinula oba dijela filma, ali ne mogu da ubacim titl, tu je s filmom ali ne mogu da ih sastavim, bas je ovo komplikovano
jesi uspjela? nisam sinoc vise ulazila.
Ništa od ovog programa, ne moze se uvezati titl...Moze se gledati i ovako ali opet nije to - to kad ne znas bas svaku riječ...A baš mi se gledaju "Jadnici" i "Linkoln", valjda ću ih negdje uspjeti naći i skinuti na PC.
RE: NAJDRAZI-NAJBOLJI FILM (FILM ZA PREPORUCITI) 1.3.2013 10:00:35
Storm
e jbg, bas te krenulo. ma ti linkovi su cesto stari pa nisu potpuni. Ako hoces objasnit cu ti da preko torrenta skidas, tu nemas tih dijelova i spajanja, samo skines cijeli film odjednom
RE: NAJDRAZI-NAJBOLJI FILM (FILM ZA PREPORUCITI) 1.3.2013 14:26:13
aazra
e jbg, bas te krenulo. ma ti linkovi su cesto stari pa nisu potpuni. Ako hoces objasnit cu ti da preko torrenta skidas, tu nemas tih dijelova i spajanja, samo skines cijeli film odjednom
poslala sam ti pp...imaju li na torrentima ovi novi filmovi s prevodom, interesuju me ovogodisnji dobitnici Oskara
je li neko spomenuo horore...? Ja sam u djetinjstvu gledala "Bal vampira" Romana Polanskog iz sedamdeset_ih , koji je mozda vise komedija nego horor, a ima i takvih scena da se najezis ...smatram ga najboljim i neprevaziđenim iz te kategorije. Tako da ako niste gledali, preporučujem
RE: NAJDRAZI-NAJBOLJI FILM (FILM ZA PREPORUCITI) 1.3.2013 22:38:01
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Galicia
Halimin put odgledali sinoc. Jako tezak film. Preporucujem.
gledala da dobar je film al sam se isplakala pravo preporucila ga ja svekru a on je emotivac veliki covjek plakao dva dana hahahahahahahha