Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 17.2.2013 13:41:36
aazra
IZVORNA PORUKA: pocahontas
IZVORNA PORUKA: teacher75
meni je django jedan od najboljih filmova koje sam gledala u zadnjih nekoliko godina
daj me prosvijetli sta se dalje desava osim sto po sto puta pegla onaj sa članovima zakona kako ga ne smiju roknuti i onda njihovi dijalozi traju po sto minuta i nista se ne desava? malo mu zenu istuku, pa on one rokne i ja vise nisam mogla dalje
kažem ti, mozda da nisu toliko pričali o tom filmu koliko je dobar, ja bih mu dala šansu..ali ovo je smor živi bio..hej, 70 minuta i nista?
pa koliko film traje uopste?
Joj Pocy... Pa ovako imaš pravo na svoj stav, ali da se u Tarantinovim filmovina "ništa ne dešava", to prvi put čujem
Ja da sam na tvom mjestu ne bih se mučila s Tarantinom, sama si rekla njega ili voliš ili ne, ja bi dodala ili se uziviš u te likove i radnju ili ne, ako ne, moj ti je savjet nemoj se dzaba mučiti, nađi neku dramu ili komediju, šta već voliš, nije on "obavezna lektira"
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 17.2.2013 13:46:30
aazra
IZVORNA PORUKA: mama21e
e svasta, pocy, nemas ti pojma
obično nam se podudaraju ukusi ali ovo je katastrofa od filma...kaubojski ha hu, nidje veze..nista posebno i nije mi se dalo dalje peglati..
kako bona, pa glavno krece tamo negdje nas iza 73. ili 74 minute, ako se ne varam, jel se pojavio leonardo di caprio? mislim dokle si gledala? meni je film ludilo, od vrhunske glume, muzike, zabave, meni je bio predobar, bas u tarantino stilu, inace obozavam njegove filmove i svaki mu je odlican
Potpisujem! Film je stvarno predobar. Ja ga u kinu gledala i jos veci uzitak.
Sve se slazem s Tiki, s tim da ja uopće nisam Tarantinov fan, pa i napisala sam da je malo "previše krvi za moj ukus".. , ali ovim sam se oduševila...Nadmasio je čak i "Mističnu rijeku" ako se to moze porediti...recimo da su to dva najbolja filma koja sam gledala u zadnje vrijeme...s tim da je Django No1... , posebno kad se gleda u kinu sa svim onim ozvučenjem, ne promakne ti ni jedna scena...
Sinoć sam se namučila dok nisam našla originalnu muziku filma, našla sam skoro sve pjesme...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 17.2.2013 15:25:09
leona81
obozavam Almodovara, kao i Tarantina, kao i Rodrigueza(el mariachi, desperado, once upon a time in mexico, sin city, machete) samo za ispravku from dusk till dawn je rezirao Rodriguez aTtarantino je scenarista
Tarantino je kult, kao i Almodovar i Scorcese...i ludi Woody Allen i Polanski cije filmove mnogi ne mogu da svare...mislim da je tu bitno kakve zanrove volis i ako ti se svidi prvi film koji je rezirao, vecinom ti se svidjaju i svi ostali...za mene su njihovi filmovi genijalni, gledljivi, sa odlicnom pricom, sa fenomenalim soundtrackom a da ne pricam o plejadi glumaca... ja npr ne volim Dicapria ali ne mogu lagati da je sve bolji i bolji i da me odusevio u Djangu. znaci nakon Scorcesea koji ga obozava i Tarantino je prepoznao njegov nenormalni talenat. i tu nema price. ne volim ga ali ne mogu osporiti taj ogromni talenat i to sto je iz slatkog djecacica izrastao u glumcinu. ne volim ni Toma Cruza ali mu je svaki film dobar. i odgledam ih i kazem svaka cast. jer lik zna da glumi i tu nema price.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 17.2.2013 15:39:24
teacher75
sve ostale filmove pod njegovom redateljskom palicom sam gledala lazem, nisam sin city jer me nije privlacio- ne volim stripovske filmove, ali cu mu dati sansu veceras, evo ga na hrt2 u 22.15
< Poruku je uredio teacher75 -- 17.2.2013 15:40:32 >
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 17.2.2013 23:40:20
teacher75
evo gledam sin city, tj. pokusavam da gledam, gledala sam pazljivo do pola, sad mi vec nije toliko zanimljivo, ne volim ovako mracne filmove, stripovske. mada je odlicno uradjen, orginalan
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 18.2.2013 8:23:53
pocahontas
IZVORNA PORUKA: aazra
meni je django jedan od najboljih filmova koje sam gledala u zadnjih nekoliko godina
daj me prosvijetli sta se dalje desava osim sto po sto puta pegla onaj sa članovima zakona kako ga ne smiju roknuti i onda njihovi dijalozi traju po sto minuta i nista se ne desava? malo mu zenu istuku, pa on one rokne i ja vise nisam mogla dalje
kažem ti, mozda da nisu toliko pričali o tom filmu koliko je dobar, ja bih mu dala šansu..ali ovo je smor živi bio..hej, 70 minuta i nista?
pa koliko film traje uopste?
Joj Pocy... Pa ovako imaš pravo na svoj stav, ali da se u Tarantinovim filmovina "ništa ne dešava", to prvi put čujem
Ja da sam na tvom mjestu ne bih se mučila s Tarantinom, sama si rekla njega ili voliš ili ne, ja bi dodala ili se uziviš u te likove i radnju ili ne, ako ne, moj ti je savjet nemoj se dzaba mučiti, nađi neku dramu ili komediju, šta već voliš, nije on "obavezna lektira"
ma ja volim dobre trilere i drame..i komedija mora biti baš odlična da bih je pogledala.onih glupastih tinejdžerskih ne mogu
a evo vidim film traje 3h...moguće da sam prerano odustala ali ovako hvaljen film od strane svakoga ne bih trebao da me tako odmah na početku odbije ali hajd, dosta o tarantinu i djangu i da, i dalje tvrdim da se ništa ne dešava posebno i wow u prvih 70 min too slow...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 18.2.2013 8:30:55
palachinken
evo gledam sin city, tj. pokusavam da gledam, gledala sam pazljivo do pola, sad mi vec nije toliko zanimljivo, ne volim ovako mracne filmove, stripovske. mada je odlicno uradjen, orginalan
Aj lav it. Sad ce i drugi dio. Meni su recimo Nolanovi filmovi extra. Mrtva komercijala, ali imaju itekakav kvalitet. Memento, Prestige, Inception, tri posljednja Batmana... U principu su to jedini filmovi koje možemo familijarno gledati.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 18.2.2013 8:52:32
pocahontas
IZVORNA PORUKA: palachinken
Aj lav it. Sad ce i drugi dio. Meni su recimo Nolanovi filmovi extra. Mrtva komercijala, ali imaju itekakav kvalitet. Memento, Prestige, Inception, tri posljednja Batmana... U principu su to jedini filmovi koje možemo familijarno gledati.
Memento
cici, pa gdje si ti ranije
Inception odličan.. Memento nisam gledala kao ni ovaj Prestige, ali vidim da bi mogli biti odlični! hvala na preporuci (nesvjesnoj) večeras uzimam Memento za početak... hebo DjangU
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 18.2.2013 9:17:31
Storm
IZVORNA PORUKA: palachinken
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 18.2.2013 10:18:07
Storm
evo upravo vidjeh ovaj film http://www.imdb.com/title/tt0878804/?ref_=sr_1 meni super i tuzan i poucan zs ljude sa predrasudama, prema istinitom dogadjaju...Sandra B. super odradila...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 18.2.2013 12:28:44
minja_
Poruka skinuta sa Filmovizije na FB: Drugari, sve sto je lepo ima kraj. Obzirom da cak i linkovanje filmova sa drugih servera koji javno prikazuju video materijal, nije u skladu sa zakonom sto naravno nismo bili upuceni, odlucili smo se na korak da obustavimo dalji rad u ovoj formi. Uskoro na filmoviziji mozete ocekivati socijalnu mrezu koja je apsolutno u skladu sa svim postojecim zakonima, pa sada kome to bude odgovaralo moze nastaviti da se druzi sa nama a kome ne zahvaljujemo se na druzenju. Molimo vas bez dodatnih pitanja jer sigurno necemo odgovoriti ni na jedno. Toliko za sada. Pozdrav Sajt im je ugasen, sta sad, Boze valja se peglati sa torentima, a ovako sve bilo na tanjiru.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 18.2.2013 12:42:41
Storm
Kako ih je samo lako uplasiti ne znam sto su vam torrenti problem, ja skidam oduvijek samo putem torrenta i super je, na pocetku izgleda kao da je komplikovano ali kad se malo izvjezbas sad-pa-sad...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 18.2.2013 13:22:42
animagical
ja skidam s tpb, a i na filmoviziji smo gledali neke varijante koje nisu stopale,jer je onda lakse skinuti... nego da preporucim sta..
ko nije gledao, a voli npr seriju Oz, toplo preporucujem film Cell 211...napet, u nekim trenucima i mucan, pa i tuzan, malo i krvav....jako dobar film, sinoc gledali...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 18.2.2013 13:26:55
pocahontas
IZVORNA PORUKA: animagical
ja skidam s tpb, a i na filmoviziji smo gledali neke varijante koje nisu stopale,jer je onda lakse skinuti... nego da preporucim sta..
ko nije gledao, a voli npr seriju Oz, toplo preporucujem film Cell 211...napet, u nekim trenucima i mucan, pa i tuzan, malo i krvav....jako dobar film, sinoc gledali...