|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti)
17.2.2013 10:57:02   
teacher75
i ovaj je odlican:
http://www.imdb.com/title/tt0275491/

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2176
17.2.2013 11:06:21   
Bebica11
preporucujem film ARGO ko nije gledao, ekstra je

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

Neposredna veza do poruke: 2177
17.2.2013 13:41:36   
aazra

IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: teacher75

meni je django jedan od najboljih filmova koje sam gledala u zadnjih nekoliko godina

daj me prosvijetli sta se dalje desava osim sto po sto puta pegla onaj sa članovima zakona kako ga ne smiju roknutiuser posted image
i onda njihovi dijalozi traju po sto minuta i nista se ne desava?
malo mu zenu istuku, pa on one rokne i ja vise nisam mogla dalje user posted image

kažem ti, mozda da nisu toliko pričali o tom filmu koliko je dobar, ja bih mu dala šansu..ali ovo je smor živi bio..hej, 70 minuta i nista?

pa koliko film traje uopste? user posted image

Joj Pocy...user posted image Pa ovako imaš pravo na svoj stav, ali da se u Tarantinovim filmovina "ništa ne dešava", to prvi put čujem user posted image

Ja da sam na tvom mjestu ne bih se mučila s Tarantinom, sama si rekla njega ili voliš ili ne, ja bi dodala ili se uziviš u te likove i radnju ili ne, ako ne, moj ti je savjet nemoj se dzaba mučiti, nađi neku dramu ili komediju, šta već voliš, nije on "obavezna lektira" user posted image

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 2178
17.2.2013 13:46:30   
aazra
IZVORNA PORUKA: mama21e

e svasta, pocy, nemas ti pojmauser posted image

obično nam se podudaraju ukusi ali ovo je katastrofa od filma...kaubojski ha hu, nidje veze..nista posebno i nije mi se dalo dalje peglati..user posted image

kako bona, pa glavno krece tamo negdje nas iza 73. ili 74 minute, ako se ne varam, jel se pojavio leonardo di caprio? mislim dokle si gledala? meni je film ludilo, od vrhunske glume, muzike, zabave, meni je bio predobar, bas u tarantino stilu, inace obozavam njegove filmove i svaki mu je odlican

Potpisujem! Film je stvarno predobar. Ja ga u kinu gledala i jos veci uzitak. user posted image

Sve se slazem s Tiki, s tim da ja uopće nisam Tarantinov fan, pa i napisala sam da je malo "previše krvi za moj ukus"..user posted image , ali ovim sam se oduševila...Nadmasio je čak i "Mističnu rijeku" ako se to moze porediti...recimo da su to dva najbolja filma koja sam gledala u zadnje vrijeme...s tim da je Django No1...user posted image , posebno kad se gleda u kinu sa svim onim ozvučenjem, ne promakne ti ni jedna scena...

Sinoć sam se namučila dok nisam našla originalnu muziku filma, našla sam skoro sve pjesme...user posted image

< Poruku je uredio aazra -- 17.2.2013 13:47:59 >

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 2179
17.2.2013 14:24:24   
majlam
Meni se svidio sinočnji film na Novoj: Prijestupnik - Felon, Val Kilmer...odličan film

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 2180
17.2.2013 15:25:09   
leona81
obozavam Almodovara, kao i Tarantina, kao i Rodrigueza(el mariachi, desperado, once upon a time in mexico, sin city, machete)
samo za ispravku from dusk till dawn je rezirao Rodriguez aTtarantino je scenarista

mislim da mu je najbolji http://www.imdb.com/title/tt0105236/ i sad django...iako je i kill bill fenomenalan. ne bih se mogla odluciti za to koji mi je the best:) volim gauser posted image
njegov prelud film je ovaj http://www.imdb.com/title/tt1028528/

Tarantino je kult, kao i Almodovar i Scorcese...i ludi Woody Allen i Polanski cije filmove mnogi ne mogu da svare...mislim da je tu bitno kakve zanrove volis i ako ti se svidi prvi film koji je rezirao, vecinom ti se svidjaju i svi ostali...za mene su njihovi filmovi genijalni, gledljivi, sa odlicnom pricom, sa fenomenalim soundtrackom a da ne pricam o plejadi glumaca...
ja npr ne volim Dicapria ali ne mogu lagati da je sve bolji i bolji i da me odusevio u Djangu. znaci nakon Scorcesea koji ga obozava i Tarantino je prepoznao njegov nenormalni talenat. i tu nema price. ne volim ga ali ne mogu osporiti taj ogromni talenat i to sto je iz slatkog djecacica izrastao u glumcinu.
ne volim ni Toma Cruza ali mu je svaki film dobar. i odgledam ih i kazem svaka cast. jer lik zna da glumi i tu nema price.

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu majlam)
Neposredna veza do poruke: 2181
17.2.2013 15:37:14   
teacher75
njegov prelud film je ovaj http://www.imdb.com/title/tt1028528/

ovaj film mi je promakaouser posted image moracu ga pogledati ovih dana

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2182
17.2.2013 15:39:24   
teacher75
sve ostale filmove pod njegovom redateljskom palicom sam gledalauser posted image lazem, nisam sin city jer me nije privlacio- ne volim stripovske filmove, ali cu mu dati sansu veceras, evo ga na hrt2 u 22.15

< Poruku je uredio teacher75 -- 17.2.2013 15:40:32 >

Neposredna veza do poruke: 2183
17.2.2013 18:23:12   
Lady26
http://m.imdb.com/title/tt1596365/
Nije los... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 2184
17.2.2013 18:26:12   
maja78 RR
a ovaj jeste gledale, ja ga obozavam

pogledajte reditelje i scenariste

http://www.imdb.com/title/tt0113101/fullcredits?ref_=tt_ov_dr#directors

< Poruku je uredio maja78 RR -- 17.2.2013 18:27:57 >

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Neposredna veza do poruke: 2185
17.2.2013 18:38:03   
teacher75

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

a ovaj jeste gledale, ja ga obozavam

pogledajte reditelje i scenariste

http://www.imdb.com/title/tt0113101/fullcredits?ref_=tt_ov_dr#directors

jesam naravnouser posted image

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 2186
17.2.2013 23:40:20   
teacher75
evo gledam sin city, tj. pokusavam da gledam, gledala sam pazljivo do pola, sad mi vec nije toliko zanimljivo, ne volim ovako mracne filmove, stripovske. mada je odlicno uradjen, orginalan

Neposredna veza do poruke: 2187
18.2.2013 8:23:53   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: aazra

meni je django jedan od najboljih filmova koje sam gledala u zadnjih nekoliko godina

daj me prosvijetli sta se dalje desava osim sto po sto puta pegla onaj sa članovima zakona kako ga ne smiju roknutiuser posted image
i onda njihovi dijalozi traju po sto minuta i nista se ne desava?
malo mu zenu istuku, pa on one rokne i ja vise nisam mogla dalje user posted image

kažem ti, mozda da nisu toliko pričali o tom filmu koliko je dobar, ja bih mu dala šansu..ali ovo je smor živi bio..hej, 70 minuta i nista?

pa koliko film traje uopste? user posted image

Joj Pocy...user posted image Pa ovako imaš pravo na svoj stav, ali da se u Tarantinovim filmovina "ništa ne dešava", to prvi put čujem user posted image

Ja da sam na tvom mjestu ne bih se mučila s Tarantinom, sama si rekla njega ili voliš ili ne, ja bi dodala ili se uziviš u te likove i radnju ili ne, ako ne, moj ti je savjet nemoj se dzaba mučiti, nađi neku dramu ili komediju, šta već voliš, nije on "obavezna lektira" user posted image

ma ja volim dobre trilere i drame..i komedija mora biti baš odlična da bih je pogledala.onih glupastih tinejdžerskih ne mogu user posted image

a evo vidim film traje 3h...moguće da sam prerano odustala ali ovako hvaljen film od strane svakoga ne bih trebao da me tako odmah na početku odbijeuser posted image ali hajd, dosta o tarantinu i djangu user posted image i da, i dalje tvrdim da se ništa ne dešava posebno i wow u prvih 70 min user posted image too slow...user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 2188
18.2.2013 8:30:55   
palachinken

evo gledam sin city, tj. pokusavam da gledam, gledala sam pazljivo do pola, sad mi vec nije toliko zanimljivo, ne volim ovako mracne filmove, stripovske. mada je odlicno uradjen, orginalan

Aj lav it. Sad ce i drugi dio.
Meni su recimo Nolanovi filmovi extra. Mrtva komercijala, ali imaju itekakav kvalitet. Memento, Prestige, Inception, tri posljednja Batmana...
U principu su to jedini filmovi koje možemo familijarno gledati.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 2189
18.2.2013 8:52:32   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: palachinken

Meni su recimo Nolanovi filmovi extra. Mrtva komercijala, ali imaju itekakav kvalitet. Memento, Prestige, Inception, tri posljednja Batmana...

Memento

cici, pa gdje si ti ranije

Inception odličan..
Memento nisam gledala kao ni ovaj Prestige, ali vidim da bi mogli biti odlični! hvala na preporuci (nesvjesnoj) user posted image user posted image
večeras uzimam Memento za početak...user posted image hebo DjangU user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2190
18.2.2013 9:05:18   
palachinken
Memento je kultni. Ali to gledaš kad uspavaš dijete, da mu se možeš posvetiti 100% user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 2191
18.2.2013 9:09:21   
Storm
Zene evo mene opet user posted image i uspjela sam odgledati http://www.imdb.com/title/tt1707386/?ref_=sr_1
znaci ako volite mjuzikle, izvolite. Ja gledam sve hihihi

Neposredna veza do poruke: 2192
18.2.2013 9:17:31   
Storm

Jao moja prica, braca Nolan su Zakon user posted image user posted image , zadnji Batman razvaljuje. Ne znam kakva si sa serijama ali moja preporuka http://www.imdb.com/title/tt1839578/?ref_=sr_1 , ekstra!!!

< Poruku je uredio Storm -- 18.2.2013 9:18:45 >

Neposredna veza do poruke: 2193
18.2.2013 9:23:33   
pocahontas

Memento je kultni. Ali to gledaš kad uspavaš dijete, da mu se možeš posvetiti 100% user posted image

naravno..drugačije ne bih ni mogla gledati ni Ivicu i Maricuuser posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 2194
18.2.2013 10:18:07   
Storm
evo upravo vidjeh ovaj film http://www.imdb.com/title/tt0878804/?ref_=sr_1 meni super i tuzan i poucan zs ljude sa predrasudama, prema istinitom dogadjaju...Sandra B. super odradila...

Neposredna veza do poruke: 2195
18.2.2013 12:28:44   
minja_
Poruka skinuta sa Filmovizije na FB:
Drugari, sve sto je lepo ima kraj. Obzirom da cak i linkovanje filmova sa drugih servera koji javno prikazuju video materijal, nije u skladu sa zakonom sto naravno nismo bili upuceni, odlucili smo se na korak da obustavimo dalji rad u ovoj formi. Uskoro na filmoviziji mozete ocekivati socijalnu mrezu koja je apsolutno u skladu sa svim postojecim zakonima, pa sada kome to bude odgovaralo moze nastaviti da se druzi sa nama a kome ne zahvaljujemo se na druzenju.
Molimo vas bez dodatnih pitanja jer sigurno necemo odgovoriti ni na jedno. Toliko za sada. Pozdrav
Sajt im je ugasen, sta sad, Bozeuser posted image
valja se peglati sa torentima, a ovako sve bilo na tanjiru.

Znaci li to da ce i Moje-kino biti ugaseno?

(odgovor članu Storm)
Neposredna veza do poruke: 2196
18.2.2013 12:42:41   
Storm
Kako ih je samo lako uplasiti user posted image
ne znam sto su vam torrenti problem, ja skidam oduvijek samo putem torrenta i super je, na pocetku izgleda kao da je komplikovano ali kad se malo izvjezbas sad-pa-sad...user posted image

(odgovor članu minja_)
Neposredna veza do poruke: 2197
18.2.2013 12:56:26   
palachinken
Ne furam ni ja filmoviziju. Sa ovom konekcijom mi treba 10min za bilo koji film.

(odgovor članu Storm)
Neposredna veza do poruke: 2198
18.2.2013 13:22:42   
animagical
ja skidam s tpb, a i na filmoviziji smo gledali neke varijante koje nisu stopale,jer je onda lakse skinuti... nego da preporucim sta..

ko nije gledao, a voli npr seriju Oz, toplo preporucujem film Cell 211...napet, u nekim trenucima i mucan, pa i tuzan, malo i krvav....jako dobar film, sinoc gledali...

Neposredna veza do poruke: 2199
18.2.2013 13:26:55   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: animagical

ja skidam s tpb, a i na filmoviziji smo gledali neke varijante koje nisu stopale,jer je onda lakse skinuti... nego da preporucim sta..

ko nije gledao, a voli npr seriju Oz, toplo preporucujem film Cell 211...napet, u nekim trenucima i mucan, pa i tuzan, malo i krvav....jako dobar film, sinoc gledali...

gledala...odličan user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *