|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti)
16.2.2013 22:11:24   
aazra

IZVORNA PORUKA: teacher75

tarantinouser posted image njegov opis je: litre krvi i odlicna muzika i puno psovkiuser posted image

user posted image I duhovitih scena također user posted image

Ove godine jedva čekam dodjelu Oskara, znam za koji film ću navijati user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2151
16.2.2013 22:13:18   
aazra

IZVORNA PORUKA: dandi84

Ja preporučujem "Đavo nosi Pradu" a sigurna sam da nema žene koja ga nije gledala...user posted image

Joj, ne znaam, ili ja odavno nisam u tom fazonu "dramica", ili sam se nagledala tih američkih pričica pa mi nije nešto...user posted image

Ustvari, mi je dobar samo zbog Maryl Streep, jer nju user posted image

(odgovor članu dandi84)
Neposredna veza do poruke: 2152
17.2.2013 10:18:01   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

IZVORNA PORUKA: aazra

Odgledala "Odbjeglog Djanga" i sad mi je jasno što pričaju samo o tom filmu...user posted image

Jeste da je malo previše krvi za moj ukus, ali je sve u svemu fantastičan, posebno na velikom platnu user posted image

I još mi se jako svidjela muzika iz filma, probat ću je skinuti jer je user posted image Ako znate neki link, pošaljite mi.

pa to je Tarantino :)

koliko pričaju o tom Djangu, ja sam previše valjda očekivala..gledala film prvih 70 min i umirala od dosade...user posted image user posted image user posted image

film je prespor za moj ukus i ukratko ništa posebno...user posted image
osim ako se nešto preposebno ne počne dešavati nakon 70-te minute?

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 2153
17.2.2013 10:20:04   
teacher75
e svasta, pocy, nemas ti pojmauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 2154
17.2.2013 10:20:45   
pocahontas

odlican triller:
http://mojtv.hr/film/15937/lanac-osvete.aspx

ovo je super film ja sam ga davno gledala, više sam zaboravila o čemu se radi, ali samo znam da je dobar user posted image

moja preporuka je još film Factory user posted image
http://www.imdb.com/title/tt1132285/

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 2155
17.2.2013 10:20:51   
teacher75
meni je django jedan od najboljih filmova koje sam gledala u zadnjih nekoliko godina

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 2156
17.2.2013 10:22:00   
pocahontas

obično nam se podudaraju ukusi ali ovo je katastrofa od filma...kaubojski ha hu, nidje veze..nista posebno i nije mi se dalo dalje peglati..user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 2157
17.2.2013 10:23:16   
pocahontas

meni je django jedan od najboljih filmova koje sam gledala u zadnjih nekoliko godina

daj me prosvijetli sta se dalje desava osim sto po sto puta pegla onaj sa članovima zakona kako ga ne smiju roknutiuser posted image
i onda njihovi dijalozi traju po sto minuta i nista se ne desava?
malo mu zenu istuku, pa on one rokne i ja vise nisam mogla dalje user posted image

kažem ti, mozda da nisu toliko pričali o tom filmu koliko je dobar, ja bih mu dala šansu..ali ovo je smor živi bio..hej, 70 minuta i nista?

pa koliko film traje uopste? user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 17.2.2013 10:25:27 >

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 2158
17.2.2013 10:28:27   
teacher75

IZVORNA PORUKA: pocahontas

obično nam se podudaraju ukusi ali ovo je katastrofa od filma...kaubojski ha hu, nidje veze..nista posebno i nije mi se dalo dalje peglati..user posted image

kako bona, pa glavno krece tamo negdje nas iza 73. ili 74 minute, ako se ne varam, jel se pojavio leonardo di caprio? mislim dokle si gledala? meni je film ludilo, od vrhunske glume, muzike, zabave, meni je bio predobar, bas u tarantino stilu, inace obozavam njegove filmove i svaki mu je odlican

Neposredna veza do poruke: 2159
17.2.2013 10:29:59   
teacher75
film traje oko 2 i po sata, tipicno za tarantina, kao i dugi dijalozi, al to je obicno ono sto i valja kod njega, mislim on je poznat po tim dugim dijalozima/ monolozimauser posted image

Neposredna veza do poruke: 2160
17.2.2013 10:30:04   
pocahontas
haj probaću opet večeras..

ne bude li valjao žiknuću te user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 2161
17.2.2013 10:30:49   
teacher75
nisi ti odgledala ni pola filmauser posted image a druga polovina je ludilo

Neposredna veza do poruke: 2162
17.2.2013 10:33:35   
pocahontas

dakle, slažemo se da prvi dio filma smara? user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 2163
17.2.2013 10:33:36   
teacher75

pa jesi li geldala ostale tarantinove filmove: pulp fiction, inglorious nastards, kill bill, reservoir dogs...? ako su ti se oni svidjeli, nema sanse da ti se ovaj ne svidiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2164
17.2.2013 10:34:36   
teacher75

dakle, slažemo se da prvi dio filma smara? user posted image

meni je i prvi dio dobar al drugi mi je odlican, pravi zaplet ide negdje nakon sat vremena, sto je i logicno buduci da traje 2 i po satauser posted image

Neposredna veza do poruke: 2165
17.2.2013 10:36:46   
mama21e

kako bona, pa glavno krece tamo negdje nas iza 73. ili 74 minute, ako se ne varam, jel se pojavio leonardo di caprio? mislim dokle si gledala? meni je film ludilo, od vrhunske glume, muzike, zabave, meni je bio predobar, bas u tarantino stilu, inace obozavam njegove filmove i svaki mu je odlican

Potpisujem! Film je stvarno predobar. Ja ga u kinu gledala i jos veci uzitak. user posted image

Mi uglavnom svake subote idemo u kino, i sinoc smo gledali Umri Muski user posted image Extra film user posted image Preporucujem

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

Neposredna veza do poruke: 2166
17.2.2013 10:37:41   
pocahontas

pa jesi li geldala ostale tarantinove filmove: pulp fiction, inglorious nastards, kill bill, reservoir dogs...? ako su ti se oni svidjeli, nema sanse da ti se ovaj ne svidiuser posted image

iskrena da ti budem gledal sam od sumraka do zore...u to doba mi je film bio kao dobar..kill bill počela i nisam mogla dalje...pulp fiction je isto fil zaista poseban ali meni se onakvi filmovi nesto specijalno ne svidjaju..
moguce da je do mene...odnosno, tarantina ili volis ili ne voliš ..ja ga cijenim i to je to otprilike...

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 2167
17.2.2013 10:38:57   
teacher75
daj mu onda sansuuser posted image user posted image a pogledaj inglorious bastard obavezno, meni je cak i bolji od djanga a glumi ti brad pituser posted image

Neposredna veza do poruke: 2168
17.2.2013 10:39:34   
teacher75
meni od sumraka do zore najgori njegov filmuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2169
17.2.2013 10:40:33   
pocahontas

meni od sumraka do zore najgori njegov filmuser posted image

i kill bill mi je nebuloza..ma sve su to nebuloze..ne gumo ja njega kad malo bolje skontam..

sto bi vesela rekla, ma goni ga u pm user posted image

mislim, on je sam izjavio vezno za djanga da je to trebao biti kao western film, "pa sam se dalje malo zanio" user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 17.2.2013 10:42:43 >

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 2170
17.2.2013 10:42:21   
teacher75
user posted image user posted image
http://www.imdb.com/title/tt0361748/?ref_=fn_al_tt_1

a ja bas volim otkacene filmove, tj. nebuloze, dosadilo mi ono isfurano, predictible sto bi rekli engleziuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2171
17.2.2013 10:44:37   
teacher75
ja ne volim westerne a django mi je super, zato sto tarantino od svega napravi show, sve on to izvrne i ispadne otkaceno i luckasto i nikad ne znas sta ce se desiti i kako ce se film zavrsitiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2172
17.2.2013 10:47:09   
teacher75
a sta bi ti tek rekla za pedra almadovara kad su ti tarantinovi filmovi nebulozauser posted image a inace moja 2 najdraza rezisera su upravo njih dvojica, sto govori o mom filmskom ukusuuser posted image poslije njih idu clint eastwood koji je "normalan" i woody allen koji je isto luckastuser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 17.2.2013 10:48:49 >

Neposredna veza do poruke: 2173
17.2.2013 10:51:24   
pocahontas

a sta bi ti tek rekla za pedra almadovara kad su ti tarantinovi filmovi nebulozauser posted image a inace moja 2 najdraza rezisera su upravo njih dvojica, sto govori o mom filmskom ukusuuser posted image poslije njih idu clint eastwood koji je "normalan" i woody allen koji je isto luckastuser posted image

gledala sam samo jedan Pedrov film onaj sa Antonio Banderasom i onim njegovim plastičnim operacijama ili tako nekako koliko se sjećam..taj mu nije loš..

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 2174
17.2.2013 10:53:03   
teacher75
super su svi njegovi filmovi, on je otkacen na drugaciji nacin (od tarantina)user posted image najbolji su mi filmovi: sve o mojoj majci i pricaj s njom

http://www.imdb.com/title/tt0185125/?ref_=fn_al_tt_1

http://www.imdb.com/title/tt0287467/?ref_=fn_al_tt_1

i ovaj je dobar:
http://www.imdb.com/title/tt0118819/?ref_=fn_al_tt_1

< Poruku je uredio teacher75 -- 17.2.2013 10:55:13 >

Neposredna veza do poruke: 2175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *