Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 14.2.2013 10:37:52
Lalopa
IZVORNA PORUKA: Mrvica_83
Da zakljucimo pricu Film Mama - bilo je i boljih filmova ovog zanra Opet kazem da vise volim strasne filmove bez krvoprolica i babaroga Gledljiv je ali nista spektakularno ..
I ja sam htjela da ga gledam al sam bila malo skepticna..znaci ima krvoprolica puno? a sve se svodi na isti fazon..
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 14.2.2013 11:34:31
Mrvica_83
Draga Lalopa Ovdje je vise fol babaroga Krvoprolica i nema .. Ne znam kakve ti volis filmove ovog tipa ? Ja volim neke realne horore / postoji stvarni ubica pa se to istrazuje itd. Sinoc sam nasla neki film - Ticking clock .. Mislim da je ok pa cu veceras pogledati Nije neki horor ali se cini kao uzbudljiva drama ..
24.10.12 Jedan anđeo 26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!
htjela sam i prije da ga gledam al nekako zaboravih na taj film
dobar:)
odlican
tiki gdje gledas filmove ????
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 16.2.2013 12:42:25
bebaa
IZVORNA PORUKA: palachinken
Vidjela trailer za horror Mama. Ja to ne smijem gledati.
ja i mm gledali preksinoc...zali boze utrosenog vremena...nista spektakularno i posebno strasno... a i nama je nesto sinoc zapinjalo ali nakratko na filmoviziji,kaze mm nesto do servera,ne razumijem se...ali posle je bilo ok...gledali ovaj novi IVICA I MARICA-LOV NA VJESTICE......ja otisla spavat posle 15 min...utusi...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 16.2.2013 21:11:34
Maya_K
vecer zene,
da li ijedna od vas zna kako se zove film sa sandrom bullock gdje se ona svako jutro budi a isti je dan i onda skonta neku caku zasto i kada ce joj muz umrijeti/poginuti...nedavno sam skoro komplatan film odgledala i zezao me signal mozda na zadnjih 5min, tako da nemam pojma kako na kraju zavrsi a voljela bih znati,ali sam nazalost zaboravila i sam naziv tog filma , sad da me ubijes neznam- Pa ako se neka sjeca bila bih zahvalna.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 16.2.2013 21:29:31
ananas_ze
IZVORNA PORUKA: Maya_K
vecer zene,
da li ijedna od vas zna kako se zove film sa sandrom bullock gdje se ona svako jutro budi a isti je dan i onda skonta neku caku zasto i kada ce joj muz umrijeti/poginuti...nedavno sam skoro komplatan film odgledala i zezao me signal mozda na zadnjih 5min, tako da nemam pojma kako na kraju zavrsi a voljela bih znati,ali sam nazalost zaboravila i sam naziv tog filma , sad da me ubijes neznam- Pa ako se neka sjeca bila bih zahvalna.
gugl kaze "Premonition"