|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti)
18.2.2013 15:26:04   
Storm
Ja sad odgledala http://www.imdb.com/title/tt0938330/?ref_=sr_1 cisto zato sto dugo nisam gledala neki dobar horor. Pa nije bas za preporuku, beze...

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 2201
18.2.2013 16:25:36   
teacher75

IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: teacher75

evo gledam sin city, tj. pokusavam da gledam, gledala sam pazljivo do pola, sad mi vec nije toliko zanimljivo, ne volim ovako mracne filmove, stripovske. mada je odlicno uradjen, orginalan

Aj lav it. Sad ce i drugi dio.
Meni su recimo Nolanovi filmovi extra. Mrtva komercijala, ali imaju itekakav kvalitet. Memento, Prestige, Inception, tri posljednja Batmana...
U principu su to jedini filmovi koje možemo familijarno gledati.

gledala memento i dobar je, inception pocela pa nista skontala nisam, previse mi je bilo komplikovan, a batmana, ne volim niti volim ikakve filmove o superjunacima

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2202
18.2.2013 16:27:34   
teacher75

IZVORNA PORUKA: minja_

Poruka skinuta sa Filmovizije na FB:
Drugari, sve sto je lepo ima kraj. Obzirom da cak i linkovanje filmova sa drugih servera koji javno prikazuju video materijal, nije u skladu sa zakonom sto naravno nismo bili upuceni, odlucili smo se na korak da obustavimo dalji rad u ovoj formi. Uskoro na filmoviziji mozete ocekivati socijalnu mrezu koja je apsolutno u skladu sa svim postojecim zakonima, pa sada kome to bude odgovaralo moze nastaviti da se druzi sa nama a kome ne zahvaljujemo se na druzenju.
Molimo vas bez dodatnih pitanja jer sigurno necemo odgovoriti ni na jedno. Toliko za sada. Pozdrav
Sajt im je ugasen, sta sad, Bozeuser posted image
valja se peglati sa torentima, a ovako sve bilo na tanjiru.

Znaci li to da ce i Moje-kino biti ugaseno?

user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu minja_)
Neposredna veza do poruke: 2203
18.2.2013 17:47:55   
Storm

IZVORNA PORUKA: palachinken

evo gledam sin city, tj. pokusavam da gledam, gledala sam pazljivo do pola, sad mi vec nije toliko zanimljivo, ne volim ovako mracne filmove, stripovske. mada je odlicno uradjen, orginalan

Aj lav it. Sad ce i drugi dio.
Meni su recimo Nolanovi filmovi extra. Mrtva komercijala, ali imaju itekakav kvalitet. Memento, Prestige, Inception, tri posljednja Batmana...
U principu su to jedini filmovi koje možemo familijarno gledati.

gledala memento i dobar je, inception pocela pa nista skontala nisam, previse mi je bilo komplikovan, a batmana, ne volim niti volim ikakve filmove o superjunacima

hihihi teacher to za tebe znam, zato ih ne spominjem user posted image cijelo vrijeme nego ja jadna jedva docekala da nekog i to zanima user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2204
18.2.2013 17:53:40   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: Storm

Ja sad odgledala http://www.imdb.com/title/tt0938330/?ref_=sr_1 cisto zato sto dugo nisam gledala neki dobar horor. Pa nije bas za preporuku, beze...

ali je prvi dio dobar

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Storm)
Neposredna veza do poruke: 2205
18.2.2013 19:05:24   
aazra
Je li neka od vas gledala http://tvprofil.net/show/996500/men-who-stare-at-goats,

večeras igra u 23 na obn-u, malo kasno, ne znam vrijedi li ga gledati, nisam neki ljubitelj Georga Clooneya user posted image

(ne kazem da nije zgodan user posted image samo uloge mu nisu nešto, bar one koje sam ja gledala)

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 2206
18.2.2013 20:27:13   
tekja
Mi sinoc odgledasmo ovaj film

http://www.imdb.com/title/tt1371111/?ref_=sr_1

jako cudan, jedva skontasmo ko je kouser posted image .

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 2207
18.2.2013 20:32:06   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: tekja

Meni je to baš bilo zanimljivo. A tek sam na kraju skontala da je Halle Barry ona Jevrejka, a da je Kineskinja istovremeno i ona ćerka robovlasnika. Ajme, kako ovo zvuči, ali ko je gledao film, skontaćeuser posted image , valjdauser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 2208
18.2.2013 21:44:31   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Meni je to baš bilo zanimljivo. A tek sam na kraju skontala da je Halle Barry ona Jevrejka, a da je Kineskinja istovremeno i ona ćerka robovlasnika. Ajme, kako ovo zvuči, ali ko je gledao film, skontaćeuser posted image , valjdauser posted image

user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2209
18.2.2013 21:45:46   
aazra
Znači niko nije gledao ove "Muškarce koji bulje u koze"...user posted image user posted image

Ja sam se malo zeznula, film je ustvari sutra, sigurno ste gledale, cekam da mi neko kaze dojmove user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2210
18.2.2013 21:50:17   
tekja

Ma jasta, u odjavnoj spici se sve skontauser posted image

aazra izgleda da niko nije gledao, nego ti veceras pa podijeli utiskeuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2211
18.2.2013 21:55:27   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: aazra

Znači niko nije gledao ove "Muškarce koji bulje u koze"...user posted image user posted image

Ja sam se malo zeznula, film je ustvari sutra, sigurno ste gledale, cekam da mi neko kaze dojmove user posted image

Mm mi reče da je gledao i da je otkačen film (ali mi to nije baš oduševljeno rekaouser posted image )

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 2212
18.2.2013 21:56:59   
animagical
IZVORNA PORUKA: aazra

sa Clooneyem? ma onako...nije sad sto bi rekli nista zabremede ali da se gledati

< Poruku je uredio animagical -- 18.2.2013 21:57:58 >

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 2213
19.2.2013 7:52:02   
pocahontas

Ma jasta, u odjavnoj spici se sve skontauser posted image

aazra izgleda da niko nije gledao, nego ti veceras pa podijeli utiskeuser posted image

vratite se malo na prethodne stranice..neko je gledao i komentar je bio da je film bas onako bezveze user posted image

ja sinoć krenula da gledam Memento i skontam da sam ja to nekad davno gledalauser posted image ..film je odličan u svakom slučaju user posted image
i onda pustim Prestige ..čini se jako dobar user posted image , večeras nastavak jer je već bilo kasno user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 2214
19.2.2013 8:53:49   
palachinken
Pocy, drago mi je da ti se sviđaju user posted image A ja sam se tako obradovala u Prestige-u kad se pojavio David Bowie, glavom i brkovima user posted image i to glumi jednog od najfascinantnijih likova ikad.
A ja sam spominjala za Cloud Atlas, ideja odlična, ono, sve što uradiš, ma kako mislio da je beznačajno, može imati dugotrajne posljedice na nečiji drugi život i poredak u svemiru, koncept, glumci, sve štima, ali nekako...očekivala sam više, ono da me zabezekne.

< Poruku je uredio palachinken -- 19.2.2013 8:58:45 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 2215
19.2.2013 10:32:57   
Storm

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

ali je prvi dio dobar

jeste, pa to je vecinom tako, valjda im kasnije ponestane ideja. Tako mi je npr i sa onim Saw, prvi dio me pravo odusevio, ono super ideja, ali posle vise ono...haj dobro prestanite user posted image

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 2216
19.2.2013 11:13:23   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

ali je prvi dio dobar

jeste, pa to je vecinom tako, valjda im kasnije ponestane ideja. Tako mi je npr i sa onim Saw, prvi dio me pravo odusevio, ono super ideja, ali posle vise ono...haj dobro prestanite user posted image

slazem se u potpunosti

(odgovor članu Storm)
Neposredna veza do poruke: 2217
19.2.2013 11:25:30   
Lady26

Drugari, sve sto je lepo ima kraj. Obzirom da cak i linkovanje filmova sa drugih servera koji javno prikazuju video materijal, nije u skladu sa zakonom sto naravno nismo bili upuceni, odlucili smo se na korak da obustavimo dalji rad u ovoj formi. Uskoro na filmoviziji mozete ocekivati socijalnu mrezu koja je apsolutno u skladu sa svim postojecim zakonima, pa sada kome to bude odgovaralo moze nastaviti da se druzi sa nama a kome ne zahvaljujemo se na druzenju.
Molimo vas bez dodatnih pitanja jer sigurno necemo odgovoriti ni na jedno. Toliko za sada. Pozdrav

Ajme propade svijet user posted image user posted image user posted image
Ja se ne zamaram filmovizijom, hocel ici necel ici...skinem sebi film i vozdra...max pola sata traje user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 2218
19.2.2013 11:59:31   
minja_
jos uvijek rade moje-kino.tv i canac.tv

moj problem je taj sto po trejleru ne mogu procijeniti je li mi film zanimljiv ili nije a cesto odlucim u 5. minuti da ga ne zelim nastaviti gledati dalje. ovako se zacas prebacim na drugi film i ne moram cekati 10-20-30 minuta da se cio skine. Ja sam nekako ovdje-i-sada tip i nemam strpljenja nizastauser posted image

pa lijepo otvorim 3-4 filma, odgledam po par minuta svaki, pa se odlucim za jedan.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2219
19.2.2013 12:43:29   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ajme propade svijet user posted image user posted image user posted image
Ja se ne zamaram filmovizijom, hocel ici necel ici...skinem sebi film i vozdra...max pola sata traje user posted image

skidala par puta pa se iznervirala, uglavnom me nerivrao prevod, dodje do pola pa nema prevoda ili prevod kasni, pa cekaj dok ga skine, a ovako odmah fino kliknem i gledam film bez prevoda, sto sa uzivala uzivala samuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2220
19.2.2013 12:51:51   
chuci
ja uglavnom skidam titl n a engleskom. oni naši kad počnu na sluh prevoditi pa ti triler dođe ko komedija kad čitaš prevod i slušaš šta pričaju.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

Neposredna veza do poruke: 2221
19.2.2013 12:59:04   
teacher75

IZVORNA PORUKA: chuci

ja uglavnom skidam titl n a engleskom. oni naši kad počnu na sluh prevoditi pa ti triler dođe ko komedija kad čitaš prevod i slušaš šta pričaju.

Ja uglavnom gledam filmove sa mm a on nije bas dobar sa engleskim, tako da trazim prevod na nasem jeziku

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 2222
19.2.2013 12:59:45   
Lady26

skidala par puta pa se iznervirala, uglavnom me nerivrao prevod, dodje do pola pa nema prevoda ili prevod kasni, pa cekaj dok ga skine, a ovako odmah fino kliknem i gledam film bez prevoda, sto sa uzivala uzivala samuser posted image

Bs player za gledanje sam nadje prevod kad pustis film, ne zamaras se ti s tim user posted image  i eto jos bolje kad gledas film bez prevoda ovo ti je idealno...
Ja nikad nisam gledala online film, jer dugo cekam da ga ucita, pa stopa i sl...
Skinem film koji me zanima, a posto i brat skida, dnevno po 2-3 filma skinemo...ne stignem pregledati user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 2223
19.2.2013 13:03:23   
chuci
i gledaj kad skidaš da nađeš prevod ako je za DVDrip i prevod da je za isto, ako je film BRrip onda i prevod za blue ray. ako je moguće gledaš od istog korisnika prevod koji je postavio film.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2224
19.2.2013 13:04:13   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Bs player za gledanje sam nadje prevod kad pustis film, ne zamaras se ti s tim user posted image  i eto jos bolje kad gledas film bez prevoda ovo ti je idealno...
Ja nikad nisam gledala online film, jer dugo cekam da ga ucita, pa stopa i sl...
Skinem film koji me zanima, a posto i brat skida, dnevno po 2-3 filma skinemo...ne stignem pregledati user posted image

nama bs nije nasao jos nijedan prevod na nas jezik, a gledali smo online sigurno 20ak filmova, svaki prevod sam morala skidat i pola ih nije valjalo, pa smo se bas znali iznervirati, krenemo ionako kasno gledati film, dok ga skine i dok legnemo vec 10 sati pa onda jos prevod pocne zezat i nista na kraju od gledanja. a mi imamo najbolju i najbrzu mogucu konekciju tako da je rijetko koji film na filmoviziji stopao, bas mi je bilo super tamo gledati

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *