|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta poslije spontanog pobačaja?!
5.4.2012 12:06:01   
Tinak29

IZVORNA PORUKA: J3105

Lulu_08

Da, da, razumijem, danas sam ga bas zvala i on mi kaze da nemam razloga za brigu da se pretrage vrse ukoliko je bilo dva ili tri spontana user posted image i da naravno imam pregled nakon sto mi stane krvarenje, jer me pregledao i u ponedjeljak 4 dana nakon spontanog iako sam imala krvarenje,Jjoš krvarim i toliko sam isrpljena,kako sam i rekla nisam imala kiretažu ali imam velike bolove u donjem abdomenu koji se javljaju periodično. Ja sam ipak danas kada sam razgovarala sa njim bila incijator da se uradi za pocetak bakteroloski nalaz, i on mi je rekao da ce uzeti neke briseve.Na moje opet pitanje, zasto ne pretrage rekao mi je da bi prilikom pregleda uocio bilo sta sto bi navelo da je potrebno :O Ma ja sam totalno sludjena, mada ja cu opet na svoju ruku pa bilo kod njega ili ne uraditi te nalaze. Hvala ti puno u svakom slucaju i ti imas veeeeliki zagrljaj i veeeliku pusu, još sam ja pod velikim stresom ali nadam se ako Bog da da će proći i da ću ćim prije sa svojim dragim moći poraditi na bebici :( I ako mi vjeruješ da pojma nemam šta mi je rekao na pitanje, koliko je potrebno vremena čekati da bi opet pokušali, jer ja sam totalno izgubljena, ali predpostavljam minimalno 3 ciklusa!?

emirita , nema na čemu i baš tako, NIKADA SE NE PONOVILO NI JEDNOJ ŽENI NA SVIJETU :*

Ja sam prije 2 dana imala spontani u 6 tjednu trudnoce. Fetus se prestao razvijati, a ni srce nije prokucalo. Objasnjenje doktorice je da je tako najbolje, jer nesto sa plodom nije bilo u redu i tijelo je to prepoznalo na vrijeme i odbacilo!
Ovo mi je druga trudnoca, vec imam dijete od 18mj. i divnoga muza koji mi daju potporu i snagu, tako da se osjecam najbolje sto mogu u ovim trenutcima.
Krvarim naravno jos uvijek i također imam jake periodicne bolove u donjem dijelu trbuha ( kao blazi trudovi ).
Dr. mi je rekla da ne moram dolaziti na pregled dok mi se krvarenje ne smiri ili prestane u potpunosti, jer tek tada moze vidjeti da li sam se ocistila potpuno...sto se ja iskreno nadam da jesam...tj. da cu se ocistiti jos do kraja!
Ovdje u Zg-u doktori uvijek savjetuju ODMAH nakon prestanka krvarenja ( AKO JE SPONTANI PROSAO BEZ KIRETAZE ) ici na drugu bebu, jer je jos uvijek razina hcg-a povecana, odnosno nije na nuli...do nule bi doslo za oko mj. dana od spontanog. A u slucaju kiretaze, savjetuju 3 mj. pauze.
Moja dr. je jako cijenjena u Hrv., te njena poliklinika je druga najbolja u drzavi....zaista profesionalka i ugodna osoba, koja je sama to prosla 3 puta, te mi je vec sama rekla " obecajte mi, cim ovo prođe, idemo na drugo " :).
Svima zelim srecu i uspjeh za dalje...i probajte se ne osvrtati na to sto je bilo, vec gledajte na to sta ce biti!!

(odgovor članu J3105)
Neposredna veza do poruke: 2351
5.4.2012 13:06:28   
Katarina3
Hej tinak malo si me i utesila ja i moj muz radimo na bebi 6 meseci i kad nam je konacno uspelo desilo nam se to sto smo se najmanje nadali,vec smo poceli smisljati razna imena razmisljali o svacemu ipak dobicemo bebu bila sam presretna,kada mi se to desilo suze na ocima nisu mi prestajale ali evo vec sada mi je bolje osecam se jako spremno za novi pocetak,iako je to bilo pre 1oetak dana kao da je bilo pre mesec,sudeci po tome da mi je doktor rekao da necekam nista da krenemo odmah u akciju ja sam pocela racunati svoj ciklus odkad sam prokrvarila nadam se da ce biti normalan kao i dosada svaki 28 dan, i sada za 2 dana bi mi trebali biti ti plodni dani nadam se i molim boga da sto pre zatrudnim a svima vama kojima se to dogodilo kao i meni saljem veliki zagrljaj i nepredavajte se zivot je pred nama :)

(odgovor članu Tinak29)
Neposredna veza do poruke: 2352
6.4.2012 10:43:50   
Tinak29

IZVORNA PORUKA: Katarina3

Hej tinak malo si me i utesila ja i moj muz radimo na bebi 6 meseci i kad nam je konacno uspelo desilo nam se to sto smo se najmanje nadali,vec smo poceli smisljati razna imena razmisljali o svacemu ipak dobicemo bebu bila sam presretna,kada mi se to desilo suze na ocima nisu mi prestajale ali evo vec sada mi je bolje osecam se jako spremno za novi pocetak,iako je to bilo pre 1oetak dana kao da je bilo pre mesec,sudeci po tome da mi je doktor rekao da necekam nista da krenemo odmah u akciju ja sam pocela racunati svoj ciklus odkad sam prokrvarila nadam se da ce biti normalan kao i dosada svaki 28 dan, i sada za 2 dana bi mi trebali biti ti plodni dani nadam se i molim boga da sto pre zatrudnim a svima vama kojima se to dogodilo kao i meni saljem veliki zagrljaj i nepredavajte se zivot je pred nama :)

Katarina sretno sa user posted image
Mislim da ti je najpuzdanije zblizavati se sa svojom polovicom svaki 2. dan, jer ces sada zbog disbalansa hormona tesko moci odrediti odmah plodne/nepolodne i ovulaciju. Bacajte se na job danas, pa prekosutra, pa u utorak itd user posted image

(odgovor članu Katarina3)
Neposredna veza do poruke: 2353
16.4.2012 11:51:26   
Dorina78
Drage moje, nova sam ovdje, i zelim sa vama podijeliti svoje iskustvo i mozda nekoga i utjesiti.
U julu 2011 sam imala spontani u 8 tjednu trudnoce, doslo je do krvarenja-jednostavno se desava, znaci nesto nije bilo u redu s plodom. Radila sam kiritazu, nije bilo nikakvih problema, trudnoca je bila mala, pa sam se i ja psihicki brzo oporavila. Isla sam na preglede i moj doktor mi je savjetovao poslije 2 mjesecnice da pokusamo ponovo. Bila sam opet na pregledu kod doktora poslije 2 mjes. i doktor je rekao da je sve ok, da se opustim i pokusam ponovo. Iskreno receno nisam se nadala ni da cu ostati trudna tako brzo, i u novembru 2011 kad mi je kasnila mjesecnica, napravila test i bio je pozitivan, odmah sam kontaktirala svog doktora i napravila termin, kad sam otisla kod doktora bila sam vec 8 tjedana trudna i doktor je vidio 2 ploda, bilo mi je ujedno drago i malo zastrasujuce, posto je prvo dijete kako cu ja s dvoje djece?! Ali bilo mi je drago ako su dvoje, nisam jedina. Nakon par tjedana na pregledu mi je doktor rekao da se jedan plod nazalost nije razvio, ali posto su dvojajcani blizanci, nece biti nikakvih problema za drugu bebu, ona ce se normalno razvijati, a ja necu nista ni osjetiti, ovaj plod sto se ne razvija ce jednostavno absorbirati. I sve je teklo normalno, usla sam u 22 tjedan (5 mjeseci), beba se vec osjetila, svaki dan sam osjetila njene pokrete i onda jedno jutro, tocno prije mjesec dana, 16.03.sam osjetila da nesto nije u redu, imala sam bolove podno trbuha i beba se jako puno prevrtala i bila nestasna-tako da kazem. I dok sam jos lezala u krevetu oko 7 sati sam osjetila da mi je pukao vodenjak, znala sam odmah da je sada sve prekasno, da beba ne moze bez plodne vode. Kad sam dosla u bolnicu, doktori su mi rekli da je beba jos ziva, jos se cuju otkucaji srca, ali da je sva plodna voda otisla i da nema sanse da prezivi, jer je premala. I tako dok smo ja i moj muz bili u radjaoni, jos uvijek sam mislila da to sanjam, da cu se probuditi, doktori su cekali samo da dobijem trudove i da se porodim, ali nije islo, moja beba je jednostavno htjela ostati. Onda sam navecer oko 18 sati dobila neku tabletu da popijem, ona je za pola sata djelovala i dobila sam trudove i rodila mrtvu curicu, koja je vec imala nos i stopala moga muza i moje ruke :)). Doktori su rekli da me je napala neka bakterija koja je prouzrokovala pucanje vodenjaka a beba je bila premala da se spasi, 460 grama. Da se desilo za mjesec dana, postojala bi mogucnost da se beba spasi, ali bi isto tako postojala mogucnost da bakterija napadne bebu koja bi do kraja zivota bila deformirana i bolesna, znaci mozda je ovako bolje. Opisati se ne moze kako je tesko, to moze znati samo onaj tko to dozivi, jos uvijek sam psihicki jako lose, pocela sam raditi da nisam sama kuci, jer bi me to samo bacilo u depresiju, a to ne zelim, jer sam optimista i bez obzira na sve prepreke, ja zelim pokusati ponovo jer zelim biti majka.
Zivim u Austriji i par doktora ovdje mi je reklo da vec nakon 2 mjesecnice mogu opet pokusati, raspitivala sam se i u Hrvatskoj i u Bosni i svi su mi isto rekli, kad budem psihicki spremna, ali s medicinske strane mogu vec nakon 2 mjesecnice. Ja sam vec spremna, iako je proslo tek mjesec dana, svjesna sam da ne mogu jos, ali moj muz zeli sacekati bar jos pola godine. Vidjecemo kako ce biti.
Zelim svim "mamama" pozeljeti sve najbolje, jer mamama smatram sve zene koje su jednom osjetila da nose nesto u sebi, da nose to malo cudo kome se toliko raduje. I ne teba odustajati od toga.

Hvala.

(odgovor članu Tinak29)
Neposredna veza do poruke: 2354
16.4.2012 17:55:25   
choirgirl
Mila Dorina,
rasplakala me tvoja prica...ne znam sta da ti kazem osim da mi je zao...i da ti se divim na izdrzljivosti i snazi...
Od srca ti zelim da postanes majka sto prije!

(odgovor članu Dorina78)
Neposredna veza do poruke: 2355
16.4.2012 19:06:06   
klemzi
Dorina draga user posted image
Samo glavu gore, dat će Bog bebicu...
Strašno mi je žao zbog tvojih gubitaka user posted image
Što se tiče sljedeće trudnoće,ako je uzrok bila bakterija, jesu li ti dr rekli jesi li to izliječila, jer kako ponovo zatrudniti, ako je bakterija još tu. U svakom slučaju želim ti sreću, puno sreće user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu choirgirl)
Neposredna veza do poruke: 2356
17.4.2012 14:23:22   
mina23
Dorina tacno znam kako se osjecas jer smo u slicnoj situaciji, ja se psihicki tesko oporavljam iako imam jednog preslatkog 2 godisnjeg sina.
Ovo sto mi se desilo toliko me je psihicki smorilo da sam odlucila ne pokusavati vise, jednostavno odustajem i ostajem na jednom djetetu.
Kod mene su ustanovili da sam dobila rubeolu u trudnoci i da sam zbog toga izgubila bebu u 18 nedelji user posted image , nemogu doci sebi i prezaliti svoju bebu nikako.

Sunce mamino stiglo 23.01. 2010 nas mali Saim, Volimo ga puuuuno!

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 2357
17.4.2012 14:27:13   
Emica_sa

IZVORNA PORUKA: mina23

Dorina tacno znam kako se osjecas jer smo u slicnoj situaciji, ja se psihicki tesko oporavljam iako imam jednog preslatkog 2 godisnjeg sina.
Ovo sto mi se desilo toliko me je psihicki smorilo da sam odlucila ne pokusavati vise, jednostavno odustajem i ostajem na jednom djetetu.
Kod mene su ustanovili da sam dobila rubeolu u trudnoci i da sam zbog toga izgubila bebu u 18 nedelji user posted image , nemogu doci sebi i prezaliti svoju bebu nikako.

Mina draga nisam u toku,kad se to desilo,puno mi je zaouser posted image user posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu mina23)
Neposredna veza do poruke: 2358
17.4.2012 14:33:35   
mina23
Sad ima mjesec dana kako se desilo, a kao da je jucer bilo.
Svaki dan mi bar 100 puta misli odu na tu uzasnu situaciju, i dali sam mogla sta da spasim i 200 pitanja se motaju u glavi koje me izludjuju.
Nije lahko jer zene cim saznaju za trudnocu zavole tu mrvicu, a ja sam svoju beskrajno voljela, iako nisam htjela znati sta je niti sam htjela da vidim jednostavno nisam moglauser posted image

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2359
17.4.2012 14:38:21   
Emica_sa
Razumijem draga,znam da ne mogu nista sada reci sto bi ti olaksalo,kazu da vrijeme lijeci sve,nadam se da ce i tebi vremenom biti lakse.Imas sina i puno ga mazi i voli.Ljubim te milauser posted image user posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu mina23)
Neposredna veza do poruke: 2360
17.4.2012 14:41:38   
mina23
hvala lutko user posted image

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2361
17.4.2012 14:58:38   
Dorina78
Drage cure, zene, majke, hvala na podrsci, ne daj Boze nikome tako nesto da se desi, ali svako ima svoju neku pricu i svakome je njegova prica/sudbina teska. Imam prijateljicu koja nakon druge umjetne oplodnje nije uspjela da ostane trudna, ona mi je rekla-ne znam kome je gore, tebi sto tako izgubis djecu ili meni koja ne mogu to ni osjetiti. Ipak mi je na neki nacin lakse sto bar znam da mogu ostati trudna i nadati se.
Draga Klemzi, dobila sam odmah antibiotik protiv bakterije, imam termin za par dana kod svog doktora.
Draga Mina, tesko je, ali vjerujem da te tvoj sincic drzi gore, samo nemoj pasti u depresiju. Zao mi je sto tako razmisljas, sto se bojis opet pokusati i nadam se da ces promjeniti misljenje, jer ti treba vremena da se psihicki oporavis i spremis. Znam da se zaboraviti ne moze, ali vjerovanje u nesto je pola puta da to i ostvaris. Zelim ti brz oporavak.

Hvala svima na podrsci.

(odgovor članu mina23)
Neposredna veza do poruke: 2362
22.6.2012 9:17:51   
suncevzrak
Pozdrav svima.Nova sam na forumu.U 6-oj sam nedelji trudnoce i juce sam pocela da krvarim,jednostavno sam se probudila i ves mi je bio krvav,bez bolova u stomaku,odmah sam otisla kod ginekologa i na ultrtrazvuku nije bilo otkucaja srca koji bi se u ovoj nedelji trebali pojaviti,bila sam u soku,radila sam nalaz bete koji je jos uvel 1403,danas ponovo radim nalaz bete i ako vrednost padne idem na kietazu user posted image jako sam tuzna.ono sto me obeshrabruje su i moje godine 35 za tri mececa bogami 36.imam jednu preslatku devojcicu koja uskoro puni pet godina.mene je doktorica obeshrabrila jer mi je rekla da u mojim godinama vec postoji manjak zdravih jajnih celija i da su sanse sa spontani pobacaj vece. Da li neka od vas pokusava ostati trudna u ovim godinama i kakva su vasa iskustva?

(odgovor članu mozda)
Neposredna veza do poruke: 2363
22.6.2012 9:22:41   
Hurma
aman, nisu to neke godine... ako bude suđena kiretaža... nemoj da se bedacis... za 2 mjeseca opet... zezni ti tu statistiku od doktorice... rodit ces ti bebaru, vidjet ces... ovdje je puno zena koje su mnogo gore stvari prosle pa se sad miluju sa bebama...SRETNO!!!

(odgovor članu suncevzrak)
Neposredna veza do poruke: 2364
22.6.2012 10:07:51   
smajli80
Draga moja samo se ti nemoj puno sikirati i vjeruj u sebe.Pusti doktoricu kraju,oni to govore kako znajutj.kako piše u knjigama.Svi smo mi drugačiji i svačije tjelo drugačije reaguje na posebne situacije.

Takođe sam imala 2 spontana pobačaja prije kćerke,a trudnoća sa sinom bila visokorizična(bila u bonici 3x)pa sam sve izdržala.Imam 32 godine i nisam baš u nekom cvjetu mladosti.
Odmori se 2 mj.,i počni raditi na drugoj user posted image .
Sretno draga mojauser posted image user posted image

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

Neposredna veza do poruke: 2365
22.6.2012 23:02:27   
ananas_ze
dugo sam razmisljala da li da se javim i evo javljam se, a jedini je razlog podrska svima onima koji budu moj post citali kao sto sam ja iscitala vase...s tim da necu duziti ...
U 5. sedmici sam saznala od dr da sam trudna, ranije je to pokazao test. nakon 4 dana pojavilo se krvarenje s tupim bolovima a poslijepodne se pojavio jedan veci komadic nerazvijenog ploda, nakon nekoliko sati jos jedan. Shvatila sam sta se desilo i ujutro sam imala jednu zelju(samo ne kiretaza) mozda i sebicnu ali ranije iskustvo prijateljice sa kiretazom mi je ulilo strah u kosti, pa sam razmisljala "jel teze za podnijeti kiretazu ili svojim ocima vidjeti kako se sa vlastitim nerazvijenim plodom treba rastati?" Nakon pregleda dr mi je rekla da ce tablete biti dovoljne i da dodjem na kontrolu za 3 dana. Nakon 2 dana krvarenje je prestalo, na kontroli je sve proslo u najboljem redu hB, a na pitanje kad mogu planirati narednu trudnocu, dr me pitala koliko sam u braku i da li sam radjala, buduci da nisam radjala, odgovorila je sa "Odmah", iako to bas nece biti odmah, zelim sacekati da mi se ciklus vrati u normalu i da se moja krv ocisti od tableta koje pijem. Nakon svog iskustva mislim da samo pozitivno razmisljanje, nada i neodustajanje moze dovesti do konacnog cilja, sto svakako od srca svima zelim.

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 2366
22.6.2012 23:07:26   
R&T@

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

Nakon svog iskustva mislim da samo pozitivno razmisljanje, nada i neodustajanje moze dovesti do konacnog cilja, sto svakako od srca svima zelim.

Divno receno...
Ja tebi to zelim sto prije,aBd...user posted image user posted image

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 2367
22.6.2012 23:10:24   
ananas_ze

IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

Nakon svog iskustva mislim da samo pozitivno razmisljanje, nada i neodustajanje moze dovesti do konacnog cilja, sto svakako od srca svima zelim.

Divno receno...
Ja tebi to zelim sto prije,aBd...user posted image user posted image

hvala najljepsa, tajra user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2368
23.6.2012 10:36:04   
suncevzrak
Draga Hurma i Smajli80 hvala van na podrsci.Juce sam ponovo radila nalaz b-HCG i vrednost je porasla sa 14250 na 17438 a ja jos uvek krvarim,doktorica mi je zakazala ultrazvuk ponovo u utorak jer na prethodnom nije bilo otkucaja srca,kaze mozda je ipak bilo rano jer sam na pocetku seste nedelje.pijem utrogestan i magnezijum i mirujem ali je tesko od ponedeljka muz radi,zivim u inostranstvu i nikoga svog a imam devojcicu od 5 godina kojoj sam potrebna.Kakva su vasa iskustva sa krvarenjem? sada nije obilno ali curka,tamno crveno pa braonkasto pa tamno crveno i evo vec tri dana...

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 2369
28.6.2012 19:47:29   
malen@89
sta ima draga,jesili bila kod doktora?????drzim fige da je sve uredu

Neposredna veza do poruke: 2370
30.6.2012 19:32:11   
suncevzrak
danas izasla iz bolnice,juce imala kiretazu,kad mi bude bolje pisem ponovo user posted image

(odgovor članu malen@89)
Neposredna veza do poruke: 2371
30.6.2012 20:11:06   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2372
30.6.2012 22:41:55   
ananas_ze

IZVORNA PORUKA: suncevzrak

danas izasla iz bolnice,juce imala kiretazu,kad mi bude bolje pisem ponovo user posted image

rijeci nisu dovoljne, ja svoje iskustvo napisah, samo ti mogu pozeljeti brz fizicki opravak i da sto prije osjetis trenutak za IDEMO DALJE user posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

Neposredna veza do poruke: 2373
19.7.2012 23:14:36   
JOJKA88
devojke,imam jedno pitanje za Vas...Molim da mi pomognete...Imala sam spontani pobacaj u 8-oj nedelji,koji je isao prirodnim putem...bila sam na kontroli,i sve je bilo ok... E,sad,ja sam prokrvarila,i krvarim vec 8 dana... Dali je toliko dugo krvarenje normalno????? pila sam kapi za skupljanje materice,a sada pijem samo kontraceptivne pilule... Molim Vas za pomoc!!! Hvala

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 2374
22.7.2012 22:52:42   
malen@89
normalno je da se krvari,ja sam oba puta krvarila poslije prestanka uzimanja ergometrina,ali nisu bila obilna trajala su otprilike oko5-10 dana poslije ciscenja.zelim ti brz oporavakuser posted image

(odgovor članu JOJKA88)
Neposredna veza do poruke: 2375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *