M kao Mama -> RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! (23.3.2008 10:30:13)
|
Draga mamabb i sve ostale koje ste imale ovakve nesretne trenutke u životu, iskreno mi je žao zbog toga, ja lično bogu hvala nisam imala takvih trenutaka, imala sam jednu trudnoću koja je dobro prošla, imam curicu od 14 mjeseci, ali nedavno, tačnije prije osam dana moja najbolja prijateljica je u 18 sedmici izgubila bebu, kada mi je pričala kako joj sesve to desilo, ja sam vrištala, ali bukvalno na sav glas, nema veće tuge za jednu trudnicu, majku , ženu, kada izgubi svoje čedo, drage moje znam da vam je teško, ali morate biti jake i istrajati u svojoj borbi, morate ostati prsihički jake kako bi se pripremile za novu trudnoću. Na žalost u zadnje vrijeme čujem da sve više mladih žena ne može da iznese trudnoće, šta je uzrok tom, to niko ne zna. Mojoj prijateljici je dr. kazao da najmanje 8 mjeseci ne smije zatrudniti, zbog čega ne znam, i zaista prvi put čujem ovako dug period. U svakom slučaju ja vam želim uskoro da se obradujete da ostanete trudne, i da akobogda roditi fine i zdrave bebe
|
|
|
|