anitaa -> RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! (5.2.2016 12:36:10)
|
Ja sam između poroda prve i druge curice, 2013. godine imala spontani, mislim u 8. sedmici, hB baš mogu reći da sam preboljela, mada.mi je tada izgledalo kao da necu nikad, ono u potpunosti...život ide dalje, dr. preporučuju bar 3 mjeseca čekanja..kod mene je bilo nesto više od godinu, dok se nisu sve kockice posložile nismo pokušavali, a i onda nam je trebalo dobrih pola godine aktivnog čekanja, dobro meni je.bilo 39 kad sam drugi put rodila, ima i toga Prvo sto sam uradila je da sam se riješila kriticne kolicine tuge, neko ne voli da priča o tome, ja sam imala potrebu, mozda nekih mjesec dana, e onda sam bila aktivna na.poslu, a i starija cura je.tu bila, i mm naravno...kasnije sam obavila sve potrebne pretrage, zalijecila upale, malo stala.na.loptu sto.se tice nekog energetskog trosenja i davanja, napravila neke revizije i kad sam zatrudnila.nisam htjela kasike dignuti, oprezna sam bila, pa ni s curom nisam isla to ljeto u parkic, komsinice se iznenadile kad su me vidjele s bebom, ja se zezala, kontaju da nije u pitanju surogat majka , sretno svima, iako sam to iskust o ostavila iza sebe bas iskreno suosjecam sa svim zenama koje su nazalost morale proći kroz to.
|
|
|
|