Vanne -> RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! (24.1.2014 11:24:00)
|
IZVORNA PORUKA: kokouli Pozdrav ,i ja sam imala missed abort.u 10 nedelji trudnoce ,prije par dana urađena mi je kiretaža ,suvisno je da kazem da sam slomljena ,dugo sam cekala na tu trudnocu i desi mi se to tako .Ni sama ne znam koji je razlog ,ali namjeravam uciniti sve potrebne pretrage cim malo ojacam .Jedino cega se plasim je da mi se to opet ponovi ,jedva sam i ovo prezivjela ,ako sam uopste vise ziva ..... Kokouli,i ja sam imala missed u 9 nedjelji...plod se nije razvio,gin mi je rekao da je to genetska pogreska ploda,prirodna selekcija...takve stvari se zaista dogadjaju,mi zene nicim ne mozemo uticati na to...cekala sam 3 ciklusa i onda ponovo iz prvog pokusaja ostanem trudna,ova bebica se lijepo razvija,ispostavilo se da je gin bio u pravu i da je razlog spontanog zaista bila genetska pogreska ploda...i jos da napomenem da sam prvu trudnocu ostvarila nakon 11 ciklusa pokusavanja... Vjeruj mi sad sam trudna,ali kad vidim slike sa uzv iz prve trudnoce znam zaplakati,ostala mi je praznina nakon tog pobacaja... Ti moras biti jaka,misli na novu trudnocu,oporavi se pripremi se psihicki i fizicki za novu bebu koja ce uskoro doci...
|
|
|
|