Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 1.7.2012 22:05:50
Anoniman
IZVORNA PORUKA: niki83
IZVORNA PORUKA: triputmama
Pa ja racunam evo 22 eura po osobi polupansion, plus 10-tak za lezaljke, i jos moras autom na plazu gore-dolje.. Taman ovih 70-tak eurica sto u Hr placamo za polupansion
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 2.7.2012 10:30:59
mala_sa
IZVORNA PORUKA: hapymum
IZVORNA PORUKA: Zlatija
IZVORNA PORUKA: mala_sa
Eh evo nas sa friskim info, za sve koji idu u Promajnu . Mi smo se vecreras vratili, i bilo nam je extra. More je bas toplo, nije bilo previse ljudi na plazi; tako da nije bilo uopste pretrpano. Hladovine ima bas bas puno. Sve u svemu nama je jedno od najljepsih mjesta dosada na Makarskoj rivijeri .
koliko ste placali smjestaj??
i mene zanima cijena smjestaja.i ako ima neki broj
Mi smo placali 35€, kuca je jako blizu plaze (nekih 50m), prodavnica je odmah 2 kuce ispod; imali smo terasu, i parking mjesto koje nije natkriveno i nije odmah uz kucu (ali je jako blizu). Nijedan apartman nema pogled na more. Ima ukupno 5 apartmana (jedan je za osoba); a ostali su manji. Kreveti su udobni, i wc je svaki nov i uredan. Koga zanima, ja cu vam na pp poslati link sa facebook-a na kojem imaju slike apartmana (to je profil od zene kod koje smo bili); i br telefona.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 2.7.2012 10:45:46
hapymum
IZVORNA PORUKA: hapymum
IZVORNA PORUKA: Zlatija
Eh evo nas sa friskim info, za sve koji idu u Promajnu . Mi smo se vecreras vratili, i bilo nam je extra. More je bas toplo, nije bilo previse ljudi na plazi; tako da nije bilo uopste pretrpano. Hladovine ima bas bas puno. Sve u svemu nama je jedno od najljepsih mjesta dosada na Makarskoj rivijeri .
koliko ste placali smjestaj??
i mene zanima cijena smjestaja.i ako ima neki broj
Mi smo placali 35€, kuca je jako blizu plaze (nekih 50m), prodavnica je odmah 2 kuce ispod; imali smo terasu, i parking mjesto koje nije natkriveno i nije odmah uz kucu (ali je jako blizu). Nijedan apartman nema pogled na more. Ima ukupno 5 apartmana (jedan je za osoba); a ostali su manji. Kreveti su udobni, i wc je svaki nov i uredan. Koga zanima, ja cu vam na pp poslati link sa facebook-a na kojem imaju slike apartmana (to je profil od zene kod koje smo bili); i br telefona.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 2.7.2012 12:31:16
veeseelaa
Pa ja racunam evo 22 eura po osobi polupansion, plus 10-tak za lezaljke, i jos moras autom na plazu gore-dolje.. Taman ovih 70-tak eurica sto u Hr placamo za polupansion
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 2.7.2012 12:44:27
Dida79
Trebam savjet Sestra mi hoce ove sedmice da ide na more i vodi moju djecu bez nas..djeca imaju pasose ali kazu da joj trebamo dati punomoc jer to traze na granici ako ni jedan od roditelja ne ide. Gdje da izvadim taj papir i da li ona mora biti prisutna ili to mogu sama ja ?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 2.7.2012 12:53:27
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ja plaćam smješta po 7-8 eura po osobi u Ulcinju, Velika plaža suncobrani su po 5-6 eura Hranimo se o svom trošku
mi smo po sobi oko 30 eura placali bez hrane al ovo bas mi fina onuda , za ulcinj da bar dorucak ima , da ne palim auto uf
a lezaljke , ustvari satore po 12 eura ali brate lijepi su bili jos sa bebom ko ide preorucujem od srca , zakloni se beba a i mala deca zaspu, stavljala sam sliku ako je nadjem staviczu da vidite na sta mislim
< Poruku je uredio triputmama -- 2.7.2012 12:58:40 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 2.7.2012 13:15:10
damma
Evo i mene svjeza s mora, bilo nam je fantasticno. Djeca bila dobra, poslusna, zdrava. Vrijeme bilo dobro, smjestaj, ma sve. Bili u Drveniku, Velikom. Neko pita za dobru hladovinu, meni je drvenik zakon za ljetovanje s djecom. Mi tamo idemo kako se rodio stariji djecak, i sve dosad. Mjesto malo, mirno, uglavnom su porodice s malom djecom. To je moja preporuka.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 2.7.2012 13:22:20
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: damma
Evo i mene svjeza s mora, bilo nam je fantasticno. Djeca bila dobra, poslusna, zdrava. Vrijeme bilo dobro, smjestaj, ma sve. Bili u Drveniku, Velikom. Neko pita za dobru hladovinu, meni je drvenik zakon za ljetovanje s djecom. Mi tamo idemo kako se rodio stariji djecak, i sve dosad. Mjesto malo, mirno, uglavnom su porodice s malom djecom. To je moja preporuka.
e bas si me obradovala sa ovim postom, ja jedva cekam
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 2.7.2012 15:31:03
dinaa
IZVORNA PORUKA: damma
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 2.7.2012 15:43:23
Medić*
ja plaćam smješta po 7-8 eura po osobi u Ulcinju, Velika plaža suncobrani su po 5-6 eura Hranimo se o svom trošku
mi smo po sobi oko 30 eura placali bez hrane al ovo bas mi fina onuda , za ulcinj da bar dorucak ima , da ne palim auto uf
a lezaljke , ustvari satore po 12 eura ali brate lijepi su bili jos sa bebom ko ide preorucujem od srca , zakloni se beba a i mala deca zaspu, stavljala sam sliku ako je nadjem staviczu da vidite na sta mislim
E mi so prosle godine dobili prepruku za Edita vilu, medjutim nije bilo mjesta, super je, hrana je extra, bilo je 25 eura po osobi, mi bili u komsiluku na 5 min.
Htio nam je dati i po 20 eur ali tek nardni dan ali se nama nije vracalo, pa smo onda nasli za 15 eur apartman. Ove godine imamo i za 10 kod prijatelja ali se dvoumimo jer imamo super ponudu i za Bodrum, pa vidjecemo.
< Poruku je uredio medic slatki -- 2.7.2012 15:47:29 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 2.7.2012 17:30:31
niki83
IZVORNA PORUKA: medic slatki
E mi so prosle godine dobili prepruku za Edita vilu, medjutim nije bilo mjesta, super je, hrana je extra, bilo je 25 eura po osobi, mi bili u komsiluku na 5 min.
Htio nam je dati i po 20 eur ali tek nardni dan ali se nama nije vracalo, pa smo onda nasli za 15 eur apartman. Ove godine imamo i za 10 kod prijatelja ali se dvoumimo jer imamo super ponudu i za Bodrum, pa vidjecemo.
I Medic, koliko je udaljena Villa Edita od Velike plaze?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 2.7.2012 17:40:10
Nedi
Evo mi stigli sa prekrasnog vikenda
Bili smo u tucepima 2 noci i u nedjelju u Makarskoj cijeli dan na plazi. Cijena smjestaja 35eura noc, prvi red od mora ali grozno je. Apartman je predvidjen za patuljke. Dorucak i veceru smo pravili a rucak i uzinu u restoranu. Cijena krofne je 8 kuna a 1 kuhani kukuruz 12 kuna, wc 4 kune. U nedjelju je bila guzva da nije bilo mjesta na plazi a i voda je poslijepodne svaki dan bila grozno prljava. Cijena apartmana u sezoni je 70 eura, reko hvala lijepo ali ne zadovoljava nase standarde komotnije je u mom autu nego u Vasem apartmanu. Sve u svemu vjerovatno cemo u C.goru jer sam se opet razocarala u HR. Nadam se da cu naci povoljen smjestaj i ove godine.
Ako izuzmeno ovo sa apartmanom super nam je bilo. Maleni je uzivao i jedva smo ga izvlacili iz vode, voda je ujutru predobra, cista i onaj miris mora i borovine je nezamjenjiv. Na kraju je rekao da ne zeli da ide kuci nego zeli da zivi zauvjek na moru iako nam je kuca mala.
I da, ako neko ide na granicni prelaz Arzano neka ga izbjegava jer su radovi u toku i ima dobar dio prasnjavog makadama. Bolje je ici na greanicni prelaz Kamensko iako je malo dalje.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 2.7.2012 17:44:03
niki83
Bitno je da je Nedi zadovoljan, a mamu i tatu ko sisa Sala, naravno. Lijepo je cuti svjeze utiske i iskustva..slicno smo se mi prosle godine razocarali u Podacama. Ali eto, dok covjek ne vidi i ne proba, ne vjeruje.
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
puzle
jel isplativo da to kupim imam dosta prostora cistog mm htjeo da ubacimo tepison ja ne , jer Anel zna sjest na parket i igrat se tu pa sam mislila puzle velike uzeti gumeno je to haman znate na sta mislim heh i koliko to kosta ako neko ima ?
molim odg. (96%)
molim odg. (4%)
Broj svih glasova: 101
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!