|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  122 123 [124] 125 126   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
30.6.2012 19:31:33   
henna ze

IZVORNA PORUKA: Halimaa

mozda je i ronhil jeftiniji :)) Hvala ti puno na informacijama, sad barem mogu predočit kako će izgledat aBd, i mi cemo biti na velikoj plaži.

pripre,i se da ćeš morati iznajmljivati suncobran i ležaljke..jer nema šanse na vrelom pijesku bez toga..čini mi se suncobran i dvije ležaljke 6 €..nama je bilo dovoljno jer je uvijek neko bio u vodi...
sretno

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu Halimaa)
Neposredna veza do poruke: 3076
30.6.2012 21:52:09   
niki83
Amam bas ti hvala na ovom odlicnom linku..ovdje je tako jednostavno sve provjeriti i poslati upit, a prepuno je slika, tako da je sve ocigledno. O cijenama da ne govorim, pa ima za svakoga ponesto user posted image

N&N

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 3077
30.6.2012 22:20:19   
Mir@H
Sve cigarete su naravno dosta jeftinije u cg nego u bih :)
IZVORNA PORUKA: Halimaa

mozda je i ronhil jeftiniji :)) Hvala ti puno na informacijama, sad barem mogu predočit kako će izgledat aBd, i mi cemo biti na velikoj plaži.

(odgovor članu Halimaa)
Neposredna veza do poruke: 3078
30.6.2012 23:12:44   
niki83
Evo ja nasla extra ponudu u Ulcinju..ali sudeci po nazivu ulice: Djerane, nije bas na plazi user posted image
Ne znam je li se ko zadesio nekad tu, jer ne pise kolika je udaljenost od mora.
Nego i da se mora na Veliku plazu autom koliko kosta cjelodnevni parking? I ove lezaljke, suncobrani..pa opet to onda kosta kao i u HRuser posted image

N&N

(odgovor članu Mir@H)
Neposredna veza do poruke: 3079
30.6.2012 23:16:09   
Honey3
niki parking se ne placa,a lezaljke su 5 eura na manjim plazama i 6 eura na vecimuser posted image A za tu ulicu ne znamuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 3080
30.6.2012 23:19:59   
niki83
Pa da, vidis, dok sve zbrojis jednako kao i u HRuser posted image
Hajde valjda se jedne godine odlucimo i mi otici u CG user posted image

N&N

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 3081
30.6.2012 23:20:38   
Amam
IZVORNA PORUKA: niki83

Amam bas ti hvala na ovom odlicnom linku..ovdje je tako jednostavno sve provjeriti i poslati upit, a prepuno je slika, tako da je sve ocigledno. O cijenama da ne govorim, pa ima za svakoga ponesto user posted image

user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 3082
30.6.2012 23:22:14   
Amam

Evo ja nasla extra ponudu u Ulcinju..ali sudeci po nazivu ulice: Djerane, nije bas na plazi user posted image
Ne znam je li se ko zadesio nekad tu, jer ne pise kolika je udaljenost od mora.
Nego i da se mora na Veliku plazu autom koliko kosta cjelodnevni parking? I ove lezaljke, suncobrani..pa opet to onda kosta kao i u HRuser posted image

Parking ne placas,a lezaljke i suncobran placas,kao sto cure rekose,ali mozes i svoje donijtei ako hoces/mozes

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 3083
30.6.2012 23:26:43   
Amam
Niki djerane ti dodju u blizini Velike plaze,tj pocetak velike plaze,eh sad ne znam na koji smjestajsi mislila,pa da ti otprilike mogu reci koliko je daleko od mora

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 3084
30.6.2012 23:29:04   
niki83
Neka Villa Edita user posted image
Trazila sam ih na google earth, pa nije bas na pocetku, ima ihihi user posted image user posted image
Poslala sam ja jos upita, neka se nadje user posted image

N&N

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 3085
30.6.2012 23:29:12   
Honey3

Pa da, vidis, dok sve zbrojis jednako kao i u HRuser posted image
Hajde valjda se jedne godine odlucimo i mi otici u CG user posted image

ni blizuuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 3086
30.6.2012 23:35:42   
niki83
Pa ja racunam evo 22 eura po osobi polupansion, plus 10-tak za lezaljke, i jos moras autom na plazu gore-dolje..
Taman ovih 70-tak eurica sto u Hr placamo za polupansionuser posted image

N&N

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 3087
30.6.2012 23:47:03   
Honey3
e ne znam draga,ako ti je malo jeftinije u CG,onda ti je bolje negdje u HR,zbog blizine user posted image

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 3088
30.6.2012 23:51:04   
niki83
Upravu si, put zaista i pravi razliku, inace bismo davno zbrisali, ali eto, bit ce aBduser posted image

N&N

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 3089
1.7.2012 0:06:44   
mala_sa
Eh evo nas sa friskim info, za sve koji idu u Promajnu user posted image .
Mi smo se vecreras vratili, i bilo nam je extra. More je bas toplo, nije bilo previse ljudi na plazi; tako da nije bilo uopste pretrpano. Hladovine ima bas bas puno. Sve u svemu nama je jedno od najljepsih mjesta dosada na Makarskoj rivijeri user posted image .

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 3090
1.7.2012 0:07:49   
Emica_sa
mala sa koliko parauser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 3091
1.7.2012 0:11:04   
Anoniman

Pa ja racunam evo 22 eura po osobi polupansion, plus 10-tak za lezaljke, i jos moras autom na plazu gore-dolje..

a gde je ovo ovoliko para polupansionuser posted image

(odgovor članu niki83)
  Neposredna veza do poruke: 3092
1.7.2012 0:11:51   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: mala_sa

Mi smo se vecreras vratili, i bilo nam je extra. More je bas toplo, nije bilo previse ljudi na plazi; tako da nije bilo uopste pretrpano. Hladovine ima bas bas puno. Sve u svemu nama je jedno od najljepsih mjesta dosada na Makarskoj rivijeri user posted image .

sa ovim se slazem u potpunosti

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 3093
1.7.2012 9:00:56   
leona81
mi smo u Tivtu placali 3 eur parking za plazu, 6 eur 2 lezaljke i suncobran a nama je trebalo 4 lezaljke dakle 15 eur kad krenemo na plazu bez icega da kupimo tamo...strasno skupo

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 3094
1.7.2012 10:00:37   
niki83

IZVORNA PORUKA: triputmama

a gde je ovo ovoliko para polupansionuser posted image

Villa Edita, Ulcinj user posted image

N&N

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3095
1.7.2012 10:15:20   
Adana
Evo i nas friško sa morETa user posted image

Bili smo u Zaotrogu prošlu sedmicu. Bilo je super! Baš nas je pozitivno iznenadilo mjestašce.
Smještaj nam je bio uz samu magistralu na skoro samom izlazu iz Zaostroga. Ali nam je trebalo samo nekih 5-7 minuta lagane šetnje sa djetetom do plaže. Super smještaj, čisto, lijepo, domaćini super, lijepo opremljeno... Plačali smo 30€ apartman sa dvije sobe, u jednoj bračni krevet, a u drugoj krevet na sprat i kauč na razvlačenje. Fina velika terasa sa super pogledom. Roštilj u dvorištu, parking obezbijeđen. Kuhinja super opremljena. Klima koja se dodatno ne naplačuje.

U mjestu imaju dvije prodavnice jedna je Konzum, trafika, nekoliko kafića, restorana, pekare, mjenjačnica, pošta, slastičarna, onih malih kioskia sa suvenirima i sl., koliko sam vidjela ima i ljekarna/ambulanta, na dva mjesta ima i ''''''''zabavni park'''''''' sa onim trampolinama, stolovima za bilijar i jos nekih aparatima, ima i trampolina u vodi, kao i neka napuhana stijena za pentranje i skakanje, pedaline, gliser koji vuče onaj ''''''''padobran'''''''', ma super.
Ima lijepo šetalište uz more, osvjetljeno sa klupama i to se fino može prošetati. Što je meni bilo važno. user posted image
Cijene onako, nije neka ogromna razlika u odnosu na naše. Ne da je nema, ali može se podnijeti par dana... Ali da bi moglo biti jeftinije moglo bi, pogotovo roming koji ''''''''zakla''''''''... user posted image
Nismo ništa nosili iz Sarajeva, nešto nismo htjeli rizikovati, a mogli smo komotno jer nas nisu ni pogledali...

Gužve je bilo tu i tamo... Ništa sada strašno, mada nama gužva ne smeta.
More je za moj ukus još uvijek hladno. user posted image Poslijepodne i nije toliko loše, valjda se voda malo ugrije, ali da je moglo biti mrvu toplije moglo je vala. user posted image

Plaža super, hladovine dovoljno, lijep ulaz u more, Asja je uživala u svakom pogledu. Bilo je dosta djece njenog uzrasta pa se imala i sa kim igrati.

Sve u svemu dobro je bilo, vrijeme nas poslužilo, smještaj i mjesto odlični, ponovili bi rado sve. user posted image

< Poruku je uredio Adana -- 1.7.2012 10:19:33 >

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 3096
1.7.2012 10:20:01   
hapymum
Adana ima li neki boj telefona,gdje se nalazi,kakve su cijene,koliko ste platili smjestaj,je li soba ili apartman.mi cemo pocetkom septembra ,pa po opisu mi sve odg jer imam bebu od mjesec dana

30.05.2012 02:20 Hana
03.07.2014 07:40 Ejna

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 3097
1.7.2012 12:55:30   
Zlatija

koliko ste placali smjestaj??

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 3098
1.7.2012 13:02:29   
hapymum

IZVORNA PORUKA: Zlatija

koliko ste placali smjestaj??

i mene zanima cijena smjestaja.i ako ima neki broj

30.05.2012 02:20 Hana
03.07.2014 07:40 Ejna

(odgovor članu Zlatija)
Neposredna veza do poruke: 3099
1.7.2012 14:19:17   
niki83
Promajna vam je malo skuplja od recimo Zaostroga, i cijene smjestaja, i cijene u prodavnicama. Ali je za moj ukus i ljepsa, i malo kulturnija. Ima dosta vise stranaca. Iskreno bolja mi je i od Baskih voda, sveukupan dojam, kad se negdje vec treba odjesti. Baska voda je za vecernji izlazakuser posted image

N&N

(odgovor članu hapymum)
Neposredna veza do poruke: 3100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  122 123 [124] 125 126   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  122 123 [124] 125 126   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

(Nije zeza)

Kad zovete nekoga ko se zove Zumra, hocete li reci

ZumrO (87%)

ZumrA (13%)

Broj svih glasova: 111

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *