Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 2.7.2012 17:44:47
azra I ADI
IZVORNA PORUKA: Adana
IZVORNA PORUKA: zvončica
Drvenik je super, i Mali i Veliki....al' sad nesto razmisljam o opciji Zaostroga....
Mi se vratili u subotu iz Zaostroga i bilo nam je oslicno! Imas na prethodonoj strani moj malo duzi post o tome , a ima i na FB album...
Mene je bas prijatno iznenadio Zaostrog, lijepa i plaza, i more, ima se gdje i prosetati i kafa popiti, ima skoro sve sto treba. Mi prezadovoljni.
Adana, može li kontakt, ali hitno, pa ako nađeš vremena pošalji pp...Kako da te nađem na fb, da pogledam slike.........Je li gužva kod tog domaćina, mi mislili krenuti u petak, pa da ne idemo na slijepo, da probamo šta ugovoriti..
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 2.7.2012 18:14:19
Nedi
IZVORNA PORUKA: niki83
Bitno je da je Nedi zadovoljan, a mamu i tatu ko sisa Sala, naravno. Lijepo je cuti svjeze utiske i iskustva..slicno smo se mi prosle godine razocarali u Podacama. Ali eto, dok covjek ne vidi i ne proba, ne vjeruje.
Ma da, najvaznije je da je on sretan. Inace me nerviraju ti mali apartmani. Kad gledas slike nna internetu rekao bi da je pristojno. Pa hodati ne mozes a kamoli raditi neke druge stvari kad dijete spava
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 3.7.2012 22:59:00
Halimaa
evo ja opet za Ulcinj, mi idemo 15.tog aBd, kontam da li da ponesem naš suncobran ili će biti zgodnije da tamo iznajmljujemo. Bezveze mi plaćati suncobran kad ga mogu ponijeti, šta vi mislite?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 3.7.2012 23:01:26
Nedi
IZVORNA PORUKA: Halimaa
evo ja opet za Ulcinj, mi idemo 15.tog aBd, kontam da li da ponesem naš suncobran ili će biti zgodnije da tamo iznajmljujemo. Bezveze mi plaćati suncobran kad ga mogu ponijeti, šta vi mislite?
Mi smo iznajmljivati a nas je bio u autu. Meni su se svidjali oni suncobrani i lezaljke
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 3.7.2012 23:02:04
Medić*
Mi nosimo nas suncobran, ne iznajmljujemo, zasto da placas, ponesi svakako
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 3.7.2012 23:35:16
veeseelaa
imao dio plaže koji je rezerviran za raju sa svojim suncobranima al tu nemaš ležaljke čini mi se jedan euro samo plaćaš mjesto
meni bi bilo mrsko nositi, zabadati itd a + bez ležaljki