Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.7.2012 10:08:32
Ninushka
Mi večeras putujemo, idemo u Gradac......nakon dugo vremena. Čovjek kad dugo ne ide na more valjda se navikne da ne ide, zato se nadam da ćemo se od sada naviknuti svako ljeto ići na more :)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.7.2012 10:09:03
Emica_sa
IZVORNA PORUKA: Ninushka
Mi večeras putujemo, idemo u Gradac......nakon dugo vremena. Čovjek kad dugo ne ide na more valjda se navikne da ne ide, zato se nadam da ćemo se od sada naviknuti svako ljeto ići na more :)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.7.2012 10:46:10
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Ninushka Mi večeras putujemo, idemo u Gradac......nakon dugo vremena. Čovjek kad dugo ne ide na more valjda se navikne da ne ide, zato se nadam da ćemo se od sada naviknuti svako ljeto ići na more :)
Mila, uživajte
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.7.2012 15:15:40
Hanady RR
Mi smo bili u živogošću - blato.... oduševljeni smo... najprije plaže su čiste, nema gužve ima borovine dovoljno za sve, more iznenađujuće čisto čak i u popodnevnim satima... voda za piće je pitka ( iako je mi nismo pili al nam je rečeno isto) uslužni lokali, vrlo druželjubivi ljudi... nema mnogo mjesta za ozać navečer...nekoliko lokala i restorana 2 ...al sasvim dovoljno... domaćini divni... nas je zakačilo ribarsko veče koje organiziraju mješatni za svoje godte... na rivi peku ribu, skupa fantastična za 20 Km uz 2 dl vina gratis... muzika uživo u morskom stilu a onda počate i goste po pjesmicu dvije... mi otpjevasmo jednu ''halidovu'' a česi neke svoje
Naš smještaj je bio baš blizu plaže... prekrasno... tarasa ogromna, klime, tv da djeca gledaju crtani prije šetnje dok mi kafu pijemo na tarasi... apartmana super čist i sređene a cijena nam je bila više nego povoljna... gazdaraica je rođena sarajaka krasna žena...pa ko želi info vrlo rado vam prolijedim njen kontakt...porukama na mobitel sve dogovora vrlo efikasno
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.7.2012 15:20:54
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: nanika
Hanady hajde mi molim te posalji na pp kontakt i ime zene.
evo ide
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.7.2012 15:49:03
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: selebriti
Hanady može li cijena i da li smještaj ima svoju hranu? Tipa polupansiona ili punog pansiona?
cijene variraju od sezone, popunjenosti veličine apratmana... uglavnom po osobi računa tj. krevetu... ja sma iznimno jeftino prošla... na početku sezoe i na kraju je krevet 10eura... meni nije naplatila mlađe dijete jer ima putni krevet... aparman mi je bio sa sekom...ogroman...ona imala sobu u nju stavila malenom putni...imali svoj wc oni i frižider...mi imali drugi wc i frižider...kuhinja u hodniku između soba...izlazak na veliku tarasu iz moga partmana...elem taj komlet apartman nas je došao 50 eura :)...u 7 i 8 mjesecu malo je jače od 10eura...al je opte povoljnije nego kod drugih...
nema pansiona i polupansina kod njih...hrana niks od njih...sama deveras...al ima se gdje jesti vala nije porblem nikakav
a gazdarica ti nije tu sem ako je zovneš da ti nešto treba jer žena je u makarskoj i tamo imaju kuću i iznajmljuju
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.7.2012 16:16:55
mamina princeza
Hanadi hajd emolim ti i meni posalji broj o dte zene na pp .. sa djos samo skupljam info jos ne znam ni kada ni gdje .. al da imama dobre varijante da pregledam. ima li negdje na interenetu slike ili da cekam tvoje na fb:) valjda si slikala malo i aprtman:)
kad kaze neko nije guzva to me privlaci... u spetembru bi bas trebalo biti onda onako kako ja volim... bas beuz guzve ... a makarska nije predaleko ... imam jos solucija ovdje sto su mi savjetovale zene pa hajd i ti .. da odlucujem u ovom mjesecu polako .9 i meni treba veci apsrtman s dvije spavace sobe i moze li se iznajmiti to u slucaju da idu 4 osobe? ili mora biti vise osoba?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.7.2012 16:54:30
Hanady RR
biće moje slikice za dan dva... dok izabereme imama ih 1300 :)))
sad ću vam staviti jednu kad smo došli sa tarase pogled :) a ima i aprtmana slika...kako d anisma slikala djecu kako mi gledaju crtiće a ja s mirom kafu pijem... ja sma sa sestrom išla ...zamislite troje malenih mi ih osjetili nismo :)
a ide kontakt svima redom na zahtjev :)))
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.7.2012 17:01:55
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mamina princeza
Hanadi hajd emolim ti i meni posalji broj o dte zene na pp .. sa djos samo skupljam info jos ne znam ni kada ni gdje .. al da imama dobre varijante da pregledam. ima li negdje na interenetu slike ili da cekam tvoje na fb:) valjda si slikala malo i aprtman:)
kad kaze neko nije guzva to me privlaci... u spetembru bi bas trebalo biti onda onako kako ja volim... bas beuz guzve ... a makarska nije predaleko ... imam jos solucija ovdje sto su mi savjetovale zene pa hajd i ti .. da odlucujem u ovom mjesecu polako .9 i meni treba veci apsrtman s dvije spavace sobe i moze li se iznajmiti to u slucaju da idu 4 osobe? ili mora biti vise osoba?
ma ako je slobodan da ona njega i za jednu odobu... ljudi iz banjaluke bili iznad nas njih 4 komada a apratman za 6 odoba :))) al s eporedali fino...tamo dijete, tamo oni a tamo svekrva :)))
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.7.2012 17:08:11
hapymum
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Mi smo bili u živogošću - blato.... oduševljeni smo... najprije plaže su čiste, nema gužve ima borovine dovoljno za sve, more iznenađujuće čisto čak i u popodnevnim satima... voda za piće je pitka ( iako je mi nismo pili al nam je rečeno isto) uslužni lokali, vrlo druželjubivi ljudi... nema mnogo mjesta za ozać navečer...nekoliko lokala i restorana 2 ...al sasvim dovoljno... domaćini divni... nas je zakačilo ribarsko veče koje organiziraju mješatni za svoje godte... na rivi peku ribu, skupa fantastična za 20 Km uz 2 dl vina gratis... muzika uživo u morskom stilu a onda počate i goste po pjesmicu dvije... mi otpjevasmo jednu ''halidovu'' a česi neke svoje
Naš smještaj je bio baš blizu plaže... prekrasno... tarasa ogromna, klime, tv da djeca gledaju crtani prije šetnje dok mi kafu pijemo na tarasi... apartmana super čist i sređene a cijena nam je bila više nego povoljna... gazdaraica je rođena sarajaka krasna žena...pa ko želi info vrlo rado vam prolijedim njen kontakt...porukama na mobitel sve dogovora vrlo efikasno
Moze broj molim te i jeli blizu plaze,mi imamo bebicu mj dana pa kontali smo u zivogosce ici.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.7.2012 17:16:27
Hanady RR
Otišao broj... da blizu je plaže... mi nismo pomjerali automobil iz garaže :) sem kad smo odlučili izaći jedno većče u makarsku moja seka ima sina do 2 godine kojeg je s akolicima deverala do plaže... vjeruj služila su smao d aon dospava kad ga smuntamo
a poenta je...ova kuća ispod bijela je na plaži...znači smao kraj nje prođete i na plaži ste
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.7.2012 17:56:40
MicoTico
Niko mi ne odgovori na drugoj temi, ap kontam možda ovdje neko dgovori.
Pitanje:
Da li je poteban dokaz o uplati boravišne takse na granici? Konkretno, danas mi jedna poznanica kaže da su joj na granici sa Hrvatskom, kada se vraćala sa mora , tražili dokaz da je platila boravišnu taksu