Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 3.7.2012 23:47:47
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: bananica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
čini mi se jedan euro samo plaćaš mjesto
kakvo mjesto placas?
pa to što koristiš plažu
ma nemoj zezati i to se placa jos smjestaj kilometar od plaze, jos parking plati, ne bih ja u ulcinj nikad pozeljela otici
sve se plaća, to su extra plaže, uredjene nema dalje Na samoj velikoj plaži nema smještaja tik uz plažu, jer je ista izolovana od naselja, dijele ih šumarci, livade, itd sama plaža je prekrasna, ja nisam bila kilometar od plaže, nekih 500 metara i na plažu smo išli sa autima.... ono za sekund si na plaži....
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 3.7.2012 23:54:29
Medić*
Meni je Ulcinj super, nista nije kao ranije, bas je cisto i uredno, mislim na plaze. Duzinom plaze ima hladovine, cak znamo i rostiljati u tom hladu
Toliko je velika plaza, da nema onih guzvi i sl, nama to prija. Na plazu svaki dan autom, parkiramo u hladovini, zavisno gdje se parkira, negdje se ne placa parking, mi inace u onim sumicama duzinom plaze, mjesto za suncobran se placa 1 euro.
Svaki dan plazu mijenjamo, ma nama uzivancija. Grad kao grad nije nesto, ali plaze su super.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 4.7.2012 0:08:44
Nedi
I malena od zeze je slatkica kako volim gledati slike djecice svi su mi medici
Sad smo bili u HR i vratili se i jos nismo istresli pijesak iz morskih stvari iz Ulcinja od prosle godine Ali meni ne smeta volem mnogo pijesak. Ovo kamenje u Tucepima i Makarskoj me dobro shebalo evo sepam kako sam dosla, bas sam sredila stopalo
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 4.7.2012 0:24:30
bananica
čini mi se jedan euro samo plaćaš mjesto
kakvo mjesto placas?
pa to što koristiš plažu
ma nemoj zezati i to se placa jos smjestaj kilometar od plaze, jos parking plati, ne bih ja u ulcinj nikad pozeljela otici
sve se plaća, to su extra plaže, uredjene nema dalje Na samoj velikoj plaži nema smještaja tik uz plažu, jer je ista izolovana od naselja, dijele ih šumarci, livade, itd sama plaža je prekrasna, ja nisam bila kilometar od plaže, nekih 500 metara i na plažu smo išli sa autima.... ono za sekund si na plaži....
i sve im se plaze naplacuju?? zbog cega? kakav sadrzaj imaju?
to 500 m i nije tako lose, negdje sam cula da je najbliza plaza km udaljena
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 4.7.2012 0:29:20
animagical
meni je u ulcinju poseban uzitak piti kafu par metara od mora, ili neko pice na lezaljkama... jako su usluzni... a nisu ni skupi opet, godinama sam ljetovala u malom drveniku i sada, nakon 4 godine crne gore ne bih vise kod hrvata ni da oni meni plate... vesela, bas su vam lijepe slike!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 4.7.2012 16:04:56
bananica
IZVORNA PORUKA: tajcika
IZVORNA PORUKA: ena007
da li neko ima preporuku za neum?
kolegica bila prosle sedmice u villa Srsen,kaze da joj je bilo extra...pa eto ako sta znaci ima na netu info
ima fina zena s kucom na maloj plazi, lijepi apartmani, ugodni vlasnici, solidna cijena , kuca je odmah do male plaze, samo par stepenica sidjes, ako hoces tel ja ti mogu napisati
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 4.7.2012 16:30:08
DISANA
IZVORNA PORUKA: tajcika
IZVORNA PORUKA: ena007
da li neko ima preporuku za neum?
kolegica bila prosle sedmice u villa Srsen,kaze da joj je bilo extra...pa eto ako sta znaci ima na netu info
ima fina zena s kucom na maloj plazi, lijepi apartmani, ugodni vlasnici, solidna cijena , kuca je odmah do male plaze, samo par stepenica sidjes, ako hoces tel ja ti mogu napisati
Ja ove godine namjeravam u Neum. Možeš li mi poslati broj telefona ili naziv pansiona. Interesuje me i ima li kakvog hlada na plaži?