|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  121 122 [123] 124 125   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
29.6.2012 23:29:19   
Zlatija

IZVORNA PORUKA: anidla

IZVORNA PORUKA: Zlatija

IZVORNA PORUKA: zaha

nasli smo apartman, bukvalno sa terase u vodu....sve novo, americki stil user posted image user posted image

gdje i koliko love ?user posted image

40 Eura jer poznajemo vlasnike,nismo ni znali da imaju kucu na moru user posted image

Inace je puno skuplje....

Mjesto je izmedju Omisa i Splita, mm je dogovorio sve, ja dobila slike na mail, i jedva docekala da ga nazovem i kazem uzimamo user posted image

A koliko je inace apartman, mi bi htjeli ici u septembru...ima li hlada???

to ti mogu provjeriti pa ti javim ovdje...

ali je idealno ko ima djecu....

javicu sve kad se vratimo, tebi se svakako ne zuri do septembra

e super, javi onda da vidimo utiske...imam curicu od godinu dana i treba mi bas nesto konkretno....

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 3051
29.6.2012 23:48:12   
Anoniman
devojke jeli neko bio u Porec

kakvi su utisci
preporucujete li user posted image

i sta mislite crikvenice ili porec ?

(odgovor članu Zlatija)
  Neposredna veza do poruke: 3052
30.6.2012 0:27:21   
hanabanana
user posted image

(odgovor članu Zlatija)
Neposredna veza do poruke: 3053
30.6.2012 0:41:01   
Halimaa
ee hvala žene na odgovorima, doduse, mi idemo busem, znači kola nemamo, ali možda taksi nije skup...Ma Ulcinj smo izabrali zbog dvije stvari, pjeskovite plaže, i normalne atmosfere...Jednom sam se opekla u Neumu od strane neraspoloženih neofašista ...tako da Hrvatima ne bih više...ovakva :)

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 3054
30.6.2012 9:55:38   
Mir@H
Halima ja sam bila u Ulcinju prije dvije godine, imali smo smjestaj na velikoj plazi,tako da smo do grada i male plaze isli nekim mini-busem,nesto ko kombi. Puno je jeftinije od taxija,a sigurno je,svi se time voze i preporucuju tu vrstu prevoza. Uglavnom ih imas svakih pola sata,mozda i cesce. Sto se tice kupanja,bilo je puno zena koje su se kupale onako u obicnim dugim suknjama i majicama i sa maramom. Lijep provod ti zelim

(odgovor članu Halimaa)
Neposredna veza do poruke: 3055
30.6.2012 10:10:00   
leona81

IZVORNA PORUKA: leona81

@emmy moze li vise info o Puli na pp:)

ako ces vec gore idi na Krk

ma ne bih na otok...mislili smo selce, crikvenica, novi vinodolski...eventualno pula, opatija...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 3056
30.6.2012 11:12:20   
draguljče
Mislim da sam već pisala, mi ćemo u Petrovac na moru već 5. godinu za redom i nije mi dosadilo., Od svih mjesta u CG dole je najčistije i najkulturnije, a posebno kad ideš s djecom. Mirno je, plaže su velike, a obzirom da je na otvorenom moru voda ne bude puno prljava poslijepodne, a i nije toliko vruće, uvijek pirka neki vjetrić s mora. Meni je super, a bila sam u skoro svim gradovima u CG. Mada i Čanj nije loš, a duplo je jeftiniji. Nalazi se između Petrovca i Sutomora, ima dosta hlada. Mirniji je od Petrovca, ima manje sadržaja, ali je za onog pravog odmora baš super.

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 3057
30.6.2012 11:46:54   
Visnja RR
mi rezervisali Brela jos davno...a juce mi prijateljica kaze da bi bilo dobro da idemo negdje skupa u neki aprtman u Brelima...a sad nema sanse da nadjem to sto nam odgovara... jer se za Brela sve sto valja u julu rezervise oko NG... vec sam rezervisala savrsen apartman za 2 porodice za 2013 user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu draguljče)
Neposredna veza do poruke: 3058
30.6.2012 12:00:58   
škorpija
crikvenica je za djecu savršena, pješčana plaža, ima hlada, pliće more, ma ekstra

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 3059
30.6.2012 12:06:39   
balasgirl

IZVORNA PORUKA: draguljče

Mislim da sam već pisala, mi ćemo u Petrovac na moru već 5. godinu za redom i nije mi dosadilo., Od svih mjesta u CG dole je najčistije i najkulturnije, a posebno kad ideš s djecom. Mirno je, plaže su velike, a obzirom da je na otvorenom moru voda ne bude puno prljava poslijepodne, a i nije toliko vruće, uvijek pirka neki vjetrić s mora. Meni je super, a bila sam u skoro svim gradovima u CG. Mada i Čanj nije loš, a duplo je jeftiniji. Nalazi se između Petrovca i Sutomora, ima dosta hlada. Mirniji je od Petrovca, ima manje sadržaja, ali je za onog pravog odmora baš super.

I meni je Petrovac n/m najbolje mjesto u CG. Već sam pisala, čisto, kulturno, ugodna temp, lijepa plaža, idealno za porodični odmor.

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu draguljče)
Neposredna veza do poruke: 3060
30.6.2012 12:08:43   
Ninushka

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Ninushka

mayra, Sretno!

Mi bi na more sljedeće sedmice ali pojma nemamo gdje. Prvo smo razmišljali o CG tamo imamo i jeftin smještaj ali je CG i daleko a kažu nije kao u HR. Evo već danima tražim smještaj po Makarskoj i okolici, to nam je nekako najbliže a i kvalitet je već poznat (onaj miris borića i mora je nepogrešiv :) )Samo nemam pojma gdje. Ne bih u apartman nego u neku dvokrevetnu sobu pa bi i naša dvogodišnji bebac sa nama. Ima li ko kakav kontakt, broj???

Lavić, znaš li možda koja je cijena dvokrevetnih soba (odnosno sobe s bračnim krevetom) u Tučepima?

mi smo placali krajem juna prije 2 godine 30 eura, villa meri, to je bilo najjeftinije sto smo nasli a da nije daleko od plaze

Tako smo nešto računali da bismo mogli proći. Mi ćemo se po svemu sudeći sljedeće sedmice zaputiti prema Makarskoj rivijeri i tražiti smještaj na slijepo. Strah me toga do neba sa našim dvogodišnjakom, ali to nam je za sad jedina opcija. Kontaktirala sam neke ljude, jedan mi reče da iznajmljuju po principiu "od subote do subote" a mi nismo kontali ostati toliko već 3-4 noći i nazad :) Ja se još uvijek nadam da bismo se negdje mogli smjestiti za 10 eura po osobi, ali očita da nismo bili dugo na moru user posted image Doduše moji su mama i tata prošle godine u sezoni plaćali po osobi 10 eura u Makarskoj....Kad vidim ove cifre koje žene spominju, zamanta mi se user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 3061
30.6.2012 12:31:49   
teacher75

ma ne bih na otok...mislili smo selce, crikvenica, novi vinodolski...eventualno pula, opatija...

nisam nikad bila u tom dijelu jadrana, a bas bih voljela. jedino sam bila u opatiji i rijeci ali za 1.maj, nisam ljetovala

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 3062
30.6.2012 12:32:06   
leona81

IZVORNA PORUKA: škorpija

crikvenica je za djecu savršena, pješčana plaža, ima hlada, pliće more, ma ekstra

imas li neki smjestaj da mi preporucis?:)

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 3063
30.6.2012 12:33:32   
leona81

IZVORNA PORUKA: teacher75

nisam nikad bila u tom dijelu jadrana, a bas bih voljela. jedino sam bila u opatiji i rijeci ali za 1.maj, nisam ljetovala

ja jesam, na ekskurziji u osnovnoj dok sam zivjela u hrv...i jaaako mi se svidjelo...eh sad, ne bih na slijepo s M se zaputila, pa bi da nadjem nesto sigurno...mi bi isli u 8 mjesecu i odgovara nam jer bi isli iz Krajine a to je jako blizu...

Neposredna veza do poruke: 3064
30.6.2012 12:41:45   
teacher75
znam, dosta krajisnika i zagrepcana ljetuje gore, nama je ipak predaleko. ja sam isla busom u opatiju i rijeku i crkla sam, busom nikad vise definitivno, a autom samo bez djece jednog danauser posted image voljela bih pulu obici, ona nam je tada bila daleko, crkli smo iovako od putovanja pa nam se nije dalo jos voziti do pule

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 3065
30.6.2012 12:46:17   
Visnja RR
ako neko zeli ovih dana na more evo extra povoljnih cjena

http://www.apartments-radicevic.com/#/Accommodation in the Hearth of Dalmatian Coast

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 3066
30.6.2012 13:10:43   
Bihter
Ovi Medici bas izgledaju suuupeeer..user posted image Ja bi na more..danas je najtopliji dan u godini a ja u stanuuser posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 3067
30.6.2012 13:57:50   
Skvo RR
U granap i na kafu moras ici u drugo mjesto...Moja tetka je bila vikend jedan u Medicima...meni je ovo previse bez icega.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Bihter)
Neposredna veza do poruke: 3068
30.6.2012 14:05:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: triputmama

kakvi su utisci

user posted image

< Poruku je uredio triputmama -- 30.6.2012 14:09:54 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3069
30.6.2012 14:21:48   
madam x

IZVORNA PORUKA: škorpija

Biograd isto tako...mi idemo tamouser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 3070
30.6.2012 15:37:19   
MicoTico
Upravo rezervisali za početak avgusta u Drveniku (Gornja Vala). Mm i moji roditelji navalili (i oni će ići sa nama), ja se bila zapalila za Tursku, ali eto...većina pobijedila. Rezervisali smo veliki apartman (2 spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja, kupatilo, klima,parking, 50 m od plaže). Moji roditelji bili prošle godine sa kumovima i kažu da su bili zadovoljni.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 3071
30.6.2012 16:17:10   
HAHA

kakvi su utisci

user posted image
Mi smo prije dvije godine bili u Istri,u Peroju,to je malo mjesto blizu Fažane,pa smo naveče obilazili obližnja mjesta:Rovinj,Pulu,Medulin,Vodnjan i Poreč.Sva su jako lijepa,ali je velika gužva u sezoni.Ja sam tada bila trudna,pa mi je smetao miris u Poreču,morska trava koju more izbaci kad se osuši.Inače tamo dolaze svjetske "face",puna luka je bila njihovih jahti.Također smo iz Fažane išli na jednodnevni izlet na Brijune,prekrasni su,valjalo bi otići na više dana.Jedan dan smo otišli na plažu u Medulin,previše je gužva,muzika preglasna,za moj ukus.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3072
30.6.2012 18:08:41   
henna ze
hallima 1,5 ti je prevoz minibusom..samo staneš sa strane na gl cestu..oni furaju i kupe turiste non stop voze tamo vamo do neko doba noći..
mi smo bili blizu velike plaže pa smo išli pješke na plažu..bukvalno 5 minuta..
jednu noć smo otišli do starog grada..čisto da vidimo..
nisam luda za hodanjem..oni džidžama..tako da više nismo ni išli..
cijene hrane su identične kao kod nas..drina čak jeftinija...
ne isplati se kuhati jer je jeftino...

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 3073
30.6.2012 18:25:09   
Halimaa
mozda je i ronhil jeftiniji :)) Hvala ti puno na informacijama, sad barem mogu predočit kako će izgledat aBd, i mi cemo biti na velikoj plaži.

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 3074
30.6.2012 18:59:39   
Amam

IZVORNA PORUKA: Halimaa

mozda je i ronhil jeftiniji :)) Hvala ti puno na informacijama, sad barem mogu predočit kako će izgledat aBd, i mi cemo biti na velikoj plaži.

Sumnjam da ces se pokajati,ja tamo ljetujem vec godinama,pokrivena sam.

Preporucujem Veliku plazu,kao i smjestaj na istoj,cak imas i dio Velike plaze gdje vecinom dolaze pokrivene zene s porodicama.

Evo ti link pa pogledaj smjestaj http://www.montenegro-traveler.com/sr/Apartmani/Ulcinj

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Halimaa)
Neposredna veza do poruke: 3075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  121 122 [123] 124 125   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  121 122 [123] 124 125   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Koristite li vibrator?
amaniamanic

:):):):)

da (18%)

ne (78%)

ponekad (3%)

Broj svih glasova: 130

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *