Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.6.2012 19:36:03
d.dita
Kako je napisala minja i ja sam oduševljena Pelješcem. Godinama su nam prijatelji nudili svoju vikendicu a ja nešto bila skeptična. Sve kontala zabačeno, daleko isl. Međutim, kada sam otišla oduševila sam se. Sva mjesta su predivna, topla, čista voda, lijepe plaže, Neum na 45min, ako ne daj Bože, treba doktor, blizu je i Dubrovnik, tvrđava u Stonu... Tako da aBd mi opet idemo na Sreser ali tek 1.9. muž može na godišnji. Morat ću na Panoniku hvatati boju!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.6.2012 21:41:13
lejlaze
IZVORNA PORUKA: Zlatija
IZVORNA PORUKA: lejlaze
Bili smo u hotelu - po 100 KM dan/po osobi - All inclusive. (djeca gratis). meni bilo suuuuper.
sta ste imali ukljuceno u tu cijenu, da li je dorucak, rucak i vecera...i kojji je hotel??
hotel Labineca, dorucak, rucak, vecera (sve na bazi svedskog stola - hrana je bila meni super, volim piletinu i ribu, priloga 4 -5 vrsta). od 10 do 23 sata je otvoren bar, imas citav dan pice (sokove, vodu, - pive, vino .....) u 16 sati ima poslijepodnevni snek i kafa. i u 21,30 vecernji snek. za djecu ima animacija. imaju i tereni. plaza je odmah uz hotel.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.6.2012 21:55:16
Alhemicarka
IZVORNA PORUKA: Hannan
Koja se mjesta preporucuju za djecu sklonu bronhitisima, gdje ima puno borove sume?
Cavtat, oni su prije rata imali i liječilište za djecu sa astmom i bronhitisom. Nigdje more ne miriše ko tamo, baš zbog šume, jedini nedostatak su plaže, uglavnom su kamene, imaju šljunčane ali pripadaju kompleksu hotela, Epidarius mislim da se zove taj kompleks. Mislim da je skup, ali je ekstra napucan, mi smo išli na proljeće kad se nije moglo kupati pa smo našli privatni smještaj.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.6.2012 22:35:58
Zlatija
IZVORNA PORUKA: Zlatija
Bili smo u hotelu - po 100 KM dan/po osobi - All inclusive. (djeca gratis). meni bilo suuuuper.
sta ste imali ukljuceno u tu cijenu, da li je dorucak, rucak i vecera...i kojji je hotel??
hotel Labineca, dorucak, rucak, vecera (sve na bazi svedskog stola - hrana je bila meni super, volim piletinu i ribu, priloga 4 -5 vrsta). od 10 do 23 sata je otvoren bar, imas citav dan pice (sokove, vodu, - pive, vino .....) u 16 sati ima poslijepodnevni snek i kafa. i u 21,30 vecernji snek. za djecu ima animacija. imaju i tereni. plaza je odmah uz hotel.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.6.2012 23:42:36
klemzi
Je li neko bio u Igalu, kako je tamo?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 29.6.2012 10:38:15
mama75
IZVORNA PORUKA: niki83
U septembru bi ovo bilo odlicno..samo nisam upratila gdje je to??
Gradac - hotel Labineca, u septembru od 10.09. cijena dvokrevetne sobe je 96 KM po osobi.
Super hotel, mi bili za 1. maj. Ima unutrasnji i vanjski bazen, tako da je bas pogodan za pocetak i kraj sezone. U sezoni je preskup, narocito za nas sa 2 djece.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 29.6.2012 10:57:57
selebriti
IZVORNA PORUKA: nanika
IZVORNA PORUKA: selebriti
IZVORNA PORUKA: pocahontas
IZVORNA PORUKA: nanika
Mi standardno i ove godine u Čaklje
where the is that
Mislim kod Podgore...
Kako je tamo, koliko plaćate, ja sam čula da su sve sami Česi...
Jeste , prije Podgore, sami Česi, ma ljepota, mi idemo vec 5 godina. Uzmemo Apartman 60 eura ko nama inace je vise
Pa kakve je plaža, ima li hlada, ... ja se sjećam da sam tamo jednom iz Podgore šetala, ... i čini mi se da su Čaklje jedna ulica, ako se ne varam, ko uvalica, tako nešto, ma malo baš baš...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 29.6.2012 11:00:42
nanika
Sele, jeste, dosta malo mjesto, plaza je super , za djecu idealna, hlada ima onako ali ga je tesko ugrabiti Mi ponesemo suncobran i ljepota ja se inace nikad ne suncam, smeta mi jer imam vene Navecer prosetamo do Podgore na piće i bas se odmorimo