klemzi
|
IZVORNA PORUKA: balasgirl IZVORNA PORUKA: zvončica IZVORNA PORUKA: klemzi Je li neko bio u Igalu, kako je tamo? Bila sam ja tri godine za redom i od svih mjesta u C.G. ( a obisla sam sve od Igala do Ulcinja ), Igalo mi je "najmorskije"....mi smo bili u centru Igala, cak sam nasla i smjestaj u ulici koja se zove Sarajevska , hranili se po restoranima, jer su mi cijene bile pristupacne....ima duuuuuuuuuuugacko setaliste koje se spaja sa H. Novim, betonska plaza, pjescana plaza sa onim ljekovitim blatom, vozali se brodicem za neku smijesnu cijenu.....imas da biras gdje hoces izaci, pojesti i za djecu ima kao neki mini luna park....eto, mogu ti staviti par slika, ako zelis ja svake godine bar 5 dana idem u Igalo, imam zaovu dole pa nam je džaba . Šta ja znam, nije loše, ali nije ni vrh. Plaža mi se ne sviđa, i more im bude prljavo poslijepodne ubi Bože. Ima dole i neka banja sa ljekovitim blatom pa ako imaš kakvih reumatskih tegoba možeš se s onim bakicama mazati heheheh (klemzičak zezam se, nema ljutiš jel de... ). Dobro je što je šetalište spojeno sa H. Novim pa se baš može lijepo prošetati navečer. Evo ti moja preporuka za CG - Petrovac na moru, nije puno dalje od Igala, a ekstra je. Čisto, mirno, "kulturno", plaža lijepa, jedino je more hladno. Blizu je i Budva pa možeš jednu noć i tamo.... ma sve me pofatalo, dobro bi mi došlo ja prvi put idem u CG bilo gdje, i baš se bojim, meni treba puuuno hlada jer sam svijetle "aristokratske" puti i alergična sam na sunce, znači tteba mi puuuno hladovine i tuševi da su u nekom normalno razmaku na plaži da ne moram pješačiti do tuševa....i da nije baš puno gužva Hvala vam objema, Zvončice postavi koju sliku, nismo još isključili Igalo