Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 19.5.2012 10:29:15
bakterija
Buba@ neznam zbog cega toliko zuris pa nemozes da sacekas da se vidi sta ce se desiti sa klinikom Genesis? Ako su godine onda ok ali strpi se malo jer nije ugovor raskinut. Zvala sam fond i oni kazu da nije, a to sto nas lijepi ministar kaze izgeda da je samo njegova zelja. Tako da i ja jos cekam konacan ishod tog cuvenog ugovora!!!!!!!!
Sos15 ako radis VTO u Medico-S, tu je sve pokriveno i postupak i terapija i prije toga uspostavljanje indikacije. Ako u Medico-S ne rade nesto (donacija...) onda oni daju misljenje da oni ne rade i sa tim ti predajes u fond. Malo je zeznuto jer ti moras platiti VTO pa ti fond poslije refundira to u iznosu koliko kosta VTO u RS tj 5.590 km. A za prevoz nemoj me nasmijavati jedva plate i ovo. Puno srece Rijada tebi i svim zenama sa nasim problemom.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 19.5.2012 11:32:07
sos15
Bakterija,
Hvala na informacijama. Pretpostavila sam ja da oni nisu voljni da plate troškove prevoza, ali kontam da tražim od njih i troškove prevoza i smještaja, pa reko možda odobre bar prevoz Čini mi se da kod nas ide sve po fazonu, ko luđi i dosadniji, više dobije! Jesi li se ti već kod nekoga raspitivala za tu refundaciju ili?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 19.5.2012 15:20:59
Rijada
Hej Cure moje evo i mene stigla sam kuci,ostala sam jednu noc u banja luci reko da ne putujem.Kao sto vam je VTOpacijentica vec rekla bila su 3 embriona ali mi smo se slozili da nam vrati 2 embriona i tako su nam i uradili sve je proslo ok sad malo lezim koji dan reko dase malo pripazim,pa sta dragi bog da Hvala vam svima sto navijate za nas.Ja vam od srca zelim da svaka od vas uspije da ostvari svoj naj vecii san.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 19.5.2012 22:10:23
Buba@
Samo uživajte u ovom periodu vas dvije sa svojim mrvicama, a mi ćemo sa vama da brojimo dane do bete i da navijamo
Bakterija vidjećemo još šta kažu iz fonda, hoće li uskoro stići kakvo rješenje, volila bi da dobijem to rješenje kakvo god ono bilo pa da mogu dalje da planiram. Kad si ti predala, jesi li isto tražila da ideš u NS.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 20.5.2012 14:19:54
Rijada
VTOpacijentice kako si mi ti jeli sve ok kod tebe?Jeli jos lezis?De ti meni sada reci dali ja dane da brojim od subote ili od petka,mislim kad su mi radili transfer u petak navece onda nemogu da brojim petak jalda da je tako.lijep pozdrav
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 20.5.2012 16:29:06
VTO pacijentica
petak ti je nulti dan, znaci brojis od subote, danas ti je drugi dan od transfera. ja sam dobro, danas sam isla u setnju sa muzem do prodvnice, i opet sad odmaram. kako se ti osecas?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 20.5.2012 16:48:25
Rijada
Pa bas lijepo da si malo prosetala.Ja malo lezim malo hodam ali samo po kuci,sve je ok jedino malo ko grudi da me bole i nekad i stomak a ostalo je sve ok.Uh tek drugi dan bogami imam ja jos puno da cekam.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 20.5.2012 17:05:30
ivanai
pozdrav cure ja jutros bila na ultrazvuku uradili mi tsh 3,2 dala mi tablete ako padne trebala bi poceti sa stimulacijom 19 juna ivana 91 cini mi se dasi ti u toj grupi tako da se nadam dacemo zajedno.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 20.5.2012 18:40:08
tara@
Pozdrav za sve, nova sam ovdje.
Interesuje me da li je neka od vas uspjela da dobije rješenje od Fonda za VTO u Beogradu, ja sam prvu VTO radila privatno u Specijalnoj bolnici Beograd kod dr. Zorana Stankovića. Posto mi je to drugi pokušaj, da li je neko možda uspjeo da refundira troškove u Fondu za drugi pokušaj.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 20.5.2012 21:27:57
ivana91
ivanai, jeste u istoj smo grupi samo što ja počinjem sa stimulacijom 18.06. naravno ako sve bude ok.naručena sa u 15 i 30h i ako sve bude dobro počinjem sa inekcijama. ja ću par dana prije nego što odem kod njih uraditi ponovo nalaz TSH da budem sigurna da je dobar.i dalje pijem tablete da ga održavam.
i ja sam bila razočarana ali me brzo prošlo.koristi terapiju,nemoj da se nerviraš i nemoj dozvoliti da te nešto nervira i biće dobro.tako sam ja.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 20.5.2012 21:48:52
tara@
Hvala Ivana91
Nadam se da cu nesto saznati,zelim ti puno srece u postupku,a i ostalim curama naravno,znam kako se osjecate i ja jedva cekam da krenem u drugi postupak
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 20.5.2012 22:21:34
ivanai
ja radim tsh za petnaest dana i 19 ponovo kad bude prvi ultrazvuk. super ivana sto smo u istoj grupe nadam se dacemo zajedno da brojimo dane do bete kao vto i rijada. danas bilo dosta zena a ja sve gledam i kontam mozda ima koja od nasih sa foruma . meni je uz 19 u 12 i 30.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.5.2012 6:31:55
Ines80
Ivanii , vto i sve moje drage cure hvala vam na podrsci.Danas imam ultrazvuk i krecem konaaaaaaacno sa inekcijama.Javim vam kako je bilo.Ja sam u pola 9 narucena tako da krecem za 15 minuta.
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.