Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.5.2012 12:50:36
Buba@
Znam da se u nekim labortorijama ceka nalaz pa reko da na vrijeme planiras da te ne uhvati vikend, ali eto super je to da bude za par sati, koji su ja vjerujem kao godina
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.5.2012 18:09:40
Ines80
Buba, vto pacijentice, ivana91 hvala vam puno na podrsci! Samo da vam javim da sam sretna jer od danas krecem sa dekapeptilom Dobila sam terapiju, na ultrazvuku sve super, dr. je bas zadovoljna!Sad samo ide bockanje! Juce sam vidjela 6 roda po kucama, to mora da nesto znaci
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.5.2012 19:44:50
vanchi88
ja imam zakazan termin kod dr sanje 12.6 ...tj kod doktorice brankice, da li mi neko moze nesto reci o njoj, jesu obe dobre tj da li je i brankica kao sanja dobra u svom poslu?
"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.5.2012 20:08:24
ivanai
ja sam radila inseminacije i kod dr sanje i dr brankice i nisam primjetila bilo kakvu razliku izmedju njih dvije tako da mislim da su podjednako dobre u svom poslu. ines 80 sretno
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.5.2012 22:19:18
ivana91
vanchi88, ja sam kod dr.Brankice Đukić,meni je super.A što se tiče dr.Sanje i ona je ekstra.Kada sam prvi put bila u Medicos bila sam kod dr.Brankice a kada sam počela sa inekcijama kod dr. Sanje.Pošto mi je zbog TSH prekinut postupak ,ponovo sam kod dr.Đukić.Tako da mislim sada kada počnem(18.06.)sa inekcijama da ću opet kod dr.Sanje. Možda im je takav sistem,jer ipak dr.Sanja mora da da saglasnost da može da se krene sa postupkom VTO. Ma obadve su extra. Tebi srećno,nemoj da razmišljaš kakva je koja,bitno je da ti upadneš u program.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.5.2012 8:30:21
Rijada
Ivana 91 Pa super sace to proci jos malo pa jun i etoga bas mi je draga da ti ide sve kako treba ako bog da i zelim ti puno srece i navijam za tebe Pa ja sam dobro fala bogu sve ok.jos da hoce samo da dani brze prolaze eh to bih bilo super
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.5.2012 14:49:57
bebe1
Curke, cula sam da je dr Bojana Bajagic pocela da radi u klinici dr Ristic u Banjaluci. Odoh odmah da ih zovem da vidim jeli rade na zakazivanje ili primaju kad god dodjes. Bas sam sretna jer njen nalaz spermiograma bas postujem, kao i moj dr. NAPOKON JEDNA LIJEPA VIJEST.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.5.2012 15:09:30
dijana85
rijada VTO pacijentice zelim vam puno srece, samo opusteno uzivajte sa vasim mrvicama jedva cekamo za par dana da nas obradujete velikim betama ostalim curama koje su u toku postupka puno srece
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.5.2012 16:02:40
dijana85
Dobro sam osim mucnina sve je hvala Bogu uredu ,usla sam u 4 mjesec stomak raste i svaki novi ultrazvuk iscekujem sa nestrpljenjem Samo se opusti i ugadjaj sebi ovih dana do bete videces sve ce biti super ,ako sta mogu pomoci samo pitaj tu sam
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.5.2012 23:22:47
dijana85
Draga moja neznam sta da ti kazem sve je to individualno,boljele su me grudi a kazu to je od utrogestana i povremeno me zigao stomak kao kad treba da dobijem ,sve vreme sam pretezno lezala i bila sam sigurna da cu ostatati trudna i da ce biti velika beta sto se i desilo ,samo budi opustena neopterecuj se i uzivaj imaj vjere
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.