VTO pacijentica
|
Ej, hvala svima! Ne boli nista, kao obican pregled je, dr ti ubrizga tvoje bebirone unutra, to traje par minuta, onda ti obori onaj sto da lepo odlezis jos nekih 15 minuta, i lagano ides kuci posle toga. Pre toga s tobom obave konsultacije, kazu ti koliko si imala embriona, kakvog su kvaliteta, posavetujete se oko toa koliko da vratite unutra, svi su jako prijatni, sto se toga tice, nemam reci. E da, i na kraju ti daju jos dve kutije utrogestana i papir sa slicicama tvojih embrioncica, na kom pise sve sta ti je uradjeno. Ti potpises njima da si pristala na embriotransfer, ma formalnost. Do sada, transfer mi je bio najlepse, najprijatnije i najradosnije iskustvo. Mene ne boli danas nista, malo ziguckaju jos jajnici od aspiracije, imala sam i stolicu jutros, to me je brinulo bas, ali prodje normalno, navikavam se lagano na zvot s tri mrve u stomaku Iako su rekli da ne moram da lezim, ja leskarim, kazu da treba normalno da se ponasamo, bez napora nekih, znaci umereno sve, ali ne mora lezanje. Medjutim, ja ne moram da ustajem, muz je sve preuzeo, kuva, sprema, evo ga sad bas slaze ves (rekla sam mu da ne mora da pegla ). Tako da, odlezacu jos do ponedeljka, pa cu lagano poceti da izlazim i ponasam se normalno.
|