|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
16.5.2012 18:02:00   
Ines80
Rijada vjerujem da cemo sve biti trudne uskoro!To su super vijesti!Vec vidim user user posted image
Tako sam sretna zbog tebeuser user posted image user posted image
Saljem vam pozitivne vibracije!user posted image user posted image

< Poruku je uredio Ines80 -- 16.5.2012 18:03:17 >

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 1151
16.5.2012 18:05:47   
Rijada
Lodon 77 Rebeka777 Hvala vam puno na tako lijepim zeljama.VTO pacijentice Pa cestiam ti to je super samo napred dabovda se oba primila pa ti nama ako bog da na svijet donijelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Samo ti te tablete odnesi kod nji sto ti je ostalo,tako sam i ja meni je bilo ostalo 9 komada i ja dala njim,jer oni dadnu kome zafali.

(odgovor članu VTO pacijentica)
Neposredna veza do poruke: 1152
16.5.2012 18:12:47   
Rijada
Ines 80 Hvala ti puno iz tvoji usta u bozije usi pa danam ako bog da svima ostvari nas naj vece zivotne zeljeuser posted image

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 1153
16.5.2012 18:45:44   
Buba@
Vto pacijentice, znaci od sutra brojimo dane do bete:)

Ako sad nisi ti, nikad to neces ni biti, nije sve u svoje vreme, vec je sve u tvoje vreme.

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 1154
16.5.2012 18:48:34   
rebeka777
Rijada, provjeri pp.

(odgovor članu Buba@)
Neposredna veza do poruke: 1155
16.5.2012 18:56:43   
VTO pacijentica
brojimo, brojimo!
idem odmah da spakujem mikroginon, onda, pa cu ga tamo ostaviti. znaci, samo kazem "meni ostalo, evo ako kome zatreba", je l' tako? nece me gledati kao budalu? user posted image

(odgovor članu rebeka777)
Neposredna veza do poruke: 1156
16.5.2012 19:26:06   
Rijada
Mah nece te gledati kao budalu mozes sto bih te tako gledali ja sam dala prije dr.Brankici.i ona mi je rekla da ce dati kome zatreba.mozes dati bilo kome tamo na klinici da daju kome zatreba.

Neposredna veza do poruke: 1157
16.5.2012 19:27:13   
Rijada
rebeka 777 poslala sam ti PP

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 1158
16.5.2012 20:31:06   
matei
Sa srećom sutra VTO pacijentice...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1159
16.5.2012 22:15:23   
ivanai
vto i rijada sa srecom navijamo od srca svi user posted image user posted image

(odgovor članu matei)
Neposredna veza do poruke: 1160
16.5.2012 22:22:06   
Rijada
Ivana hvala ti puno

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1161
16.5.2012 23:26:20   
sanisa
Drage moje, vec dugo citam ovaj forum, ali evo sada sam se tek uclanila,jer imam potrebu da razmijenimo iskustva i informacije, posto smo vecinom svi trenutno u postupku IVF kod Dr. Sanje.
Kao i VTO imam transfer sutra ukupno 3 embriona, od 6 izvađenih. Interesuje me kako se osjećate nakon aspiracije, da li imate nekih tegoba tipa napuhanosti stomaka i bolova, problema s otezanim mokrenjem??
Ima li neko ko je imao vise folikula iz kog su se razvile blastociste, jer vidim ovdje smo svi tu negdje sa dva ili tri embriona za transfer??
Puno pozdrava svima i sretno sutra!!!

(odgovor članu Ines80)
Neposredna veza do poruke: 1162
17.5.2012 6:48:26   
Ines80
Sanisa dobrodosla!
Tebi i vto pacijentici zelimo svu srecu danas i molimo se da zatrudniteuser posted image user posted image user posted image i da embriotransfer bude uspjesan!

(odgovor članu sanisa)
Neposredna veza do poruke: 1163
17.5.2012 8:55:46   
Rijada
Sanisa dobro dosla,i sretno ti danas puno srece.Pa ja sam juce radila aspiraciju i dobro se osijecam nemam nikakve promijene a niti me sta boli.Kad si ti radila aspiraciju?

(odgovor članu Ines80)
Neposredna veza do poruke: 1164
17.5.2012 9:03:45   
VTO pacijentica
Mene je samo bolelo uvece, kad se krecem, juce je vec bilo proslo. Grudi me bole, smanjen mi je apetit i malo mi je muka, ali to je od progesterona.

Rijada, extra sto se dobro osecas! Hoce ti danas javiti?

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 1165
17.5.2012 10:33:06   
Rijada
Hej VTO pacijentice Rekli su mi sutra javiti pa ope neznam,more svasta biti pa da i meni jave prije kao tebi.Jos jednom puno puno srece sto se pozeljeti moze od srca ti zeli da danas sve prodje kako treba i da za 15 dana ako bog da ugledasuser posted image

(odgovor članu Ines80)
Neposredna veza do poruke: 1166
17.5.2012 12:41:55   
ivanai
mene sad zvali iz klinike pomjerili mi ultrazvuk za nedelju mjesto ponedeljka. vto sretno danas draga user posted image

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 1167
17.5.2012 12:45:14   
Rijada
VTOpacijentice Jesili i ti dobila ove tablete za trositi,Aspirin,Utrogestan,Folna kiselina?Koliko se treba lezati kad se stave ove vaginalne utrogestan mislim posto se stavljaju 3 puta dnevno?

(odgovor članu Ines80)
Neposredna veza do poruke: 1168
17.5.2012 12:46:54   
VTO pacijentica
Rijada, jesam. Lezis oko sat i po posle stavljanja.
Ja odo'' na transfer!user posted image

< Poruku je uredio VTO pacijentica -- 17.5.2012 12:47:12 >

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 1169
17.5.2012 13:07:53   
Rijada
Sretno navijam za tebeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1170
17.5.2012 18:05:25   
VTO pacijentica
Cue moje, kod mene danas iznenadjenje, oplodila se i ona treca celijica i podelila, tako da su mi, na nase insistiranje, vratili sve tri user posted image Nek ide zivot user posted image

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 1171
17.5.2012 18:08:52   
Buba@
Sad samo lezi i odmaraj da se lijepo smjeste.

Ako sad nisi ti, nikad to neces ni biti, nije sve u svoje vreme, vec je sve u tvoje vreme.

Neposredna veza do poruke: 1172
17.5.2012 18:15:49   
Rijada
VTOpacijentice Bravo bravo cestitam ti draga od srca sve naj boljeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1173
17.5.2012 18:19:50   
Buba@
Rijada sta su tebi javili, kad ti vracaju tvoje mrvice

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 1174
17.5.2012 18:34:46   
Rijada
VTO pacijentice de vidi poslala sam ti PP.

(odgovor članu Ines80)
Neposredna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *