Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.5.2012 23:38:33
sos15
VTO pacijentici i Rijadi želim puno sreće, a što se tiče naše polemike oko Fonda, možda bi za to trebale otvoriti novu temu. Ovo je ipak namjenjeno pacijenticama dr Sanje.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.5.2012 0:05:08
Buba@
Upravu si, o ovome cemo na drugoj temi. Svakako sretno riada sutra na punkciji ako sam dobro povezala, a vto pacijentici da joj se sve cetiri jajne celije lijepo oplode, dvije da joj se sada prime, a dvije da zamrzne pa kasnije jos jedne blizance:)
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.5.2012 7:51:23
VTO pacijentica
Ivana, SOS, Buba, hvala vam od srca! Rijada, srecno, navijam za lepe celijice danas, a ti ces se upisati od smeha kad vidis kolko brzo traje i koliko nije nista strasno!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.5.2012 8:41:12
Rijada
Hvala vam svima od srca drage moje cure,jer svaka vasa podrska puno mi znaci,zato hvala vam naj ljepse.Javi cu se danas dok dodjem kuci a nadam se sa dobrim vijestima.VTOpacijentice nadam se da cemi biti lijepo kao tebi,jer vec sada imam neku tremu.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.5.2012 9:55:33
rebeka777
SOS15, prije par godina jedan par iz bl je imao problem muškog steriliteta koji se nije mogao riješiti u medicosu, pa je dr sanja dala proporuku da se to radi u nekoj drugoj boje opremljenoj klinici i taj par je dobio odobrenje od Fonda. Jel i ti pokušavaš ovako?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.5.2012 10:11:38
rebeka777
Cure, ako je neka čitala članak u blicu od kraja aprila onda ste mogle skontati da je prvobitno Škrbićeva ideja ili čija god, bila da se parovi prestanu slati na besplatne vantjelesne kod dr Sanje i da se isključivo šalju u NS, prvo su se pobunili novinari zbog ovoga jer bi se pare trošile u drugoj državi a ne u vlastitoj, a onda je neko iznad Ministrastva zdravlja, nikako Udruženje iz Trebinja sve mahinacije prekinuo, pa smo se vratili na početak. Možda ovo iskače iz ove teme al opet se itekako tiče svih sanjin budućih pacijenata.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.5.2012 10:20:21
sos15
Rebeka,
Nemam ja ništa protiv MedicoS, čak što više, prema meni su bili korektni, dali su mi preporuku za liječenje van RS bez ikakvog natezanja, sad je na Fondu da odluči da li za nas vrijedi uložiti sredstva. Kao što sam rekla nemam ništa protiv ni Udruženja iz Trebinja, ja sam samo istakla da ako oni mogu napraviti udruženje i boriti se, onda možemo mi iz ovog dijela RS, ako ništa brojniji smo ( na žalost) i bliže državnim insitucijama.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.5.2012 10:23:50
rebeka777
Slažem se za osnivanje Udruženja, svakako su uvijek oni bliži institucijama, vlasti i u većim gradovima uvijek manje spremni za akciju, al to je do nas...
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.5.2012 16:39:22
Rijada
Uh evo i mene,pa bogami moja draga VTOpacijentice bila si u pravu nista strasno sve je proslo ok aspiracija je super prosla haha imam kao i ti 4 jajne celije,pa sada vidijecemo sta ce biti dalje kako ce se razvijati.imala sam zakazano u 11 i 30min.Ali je danas bas bilo dosta pacijenata bas buzva neka bila.Bila mi je malo muka ali sada je sve ok.Rekli mi javiti preko sutra. VTOpacijentice pa jesuli to oni tebe vec zvali sa klinike?Ines80 Hvala ti puno na ljepim zeljama.dabovda se i tebi u zivotu sve zelje ispunile.Mah dabovda se svima nama ovde zelja ispunila da postanemo MAMA.A hoce ako bog da.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.5.2012 17:08:42
london77
VTO, Rijada, zelim vam sve najbolje, da se uskoro veselite kao i ja i Dijana prije par mjeseci. Poslije transfera mislite pozitivno, opustite se i bice sve OK. Pozdrav!!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.5.2012 17:35:17
VTO pacijentica
london, svaka ti se pozlatila! hvala i ostalim curama, tako cete i vi, odmah za nama! rijada, da, zvali su me, meni nemaju sta da cekaju best of, imam samo dve oplodjene, pa ce te dve odmah sutra da mi vrate. taman da se napravi razlika izmedju slavlja dva dana, ja zato pozurila
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.5.2012 17:47:18
VTO pacijentica
rebeka, i ti si ucestvovala, s mikroginonom! mada su mi opet sve produzili, i opet sam ga kupovala, sad imam i ja pola kutije za doniranje, tako da, evo, ponavljam jos jednom, ako nekom treba, nek mi javi da ostavim na klinici.
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.