VTO pacijentica
|
Pluca Ni manje, ni vise. Pre par dana bilo grlo, ja udarila po propolisu,pantenolu, zalfiji, oblogama od meda.. i primirilo se, kad sinoc, bole pluca! Us..la sam se od straha, jer sam pre godinu i po imala upalu pluca i isto je tako bolelo. Sinoc sam ti, kao neka baba, prepirala svinjsku mast u devet voda i mazala telo, do jutros kao rukom odneseno, da ne verujes. Ali moram i danas, i nocas, da se ne vrati. Imam slajma, ali ne kasljem, nego me muci, pa ga iskrkljam, kao oni zaribali pusaci. Inace mi je imunitet slab, jos ova terapija i sve ovo me unisti. Ja sam dobila stopericu Ovidrel, dobro kazes, druga je. Verovatno ima razloga za to. Pojacaj ti ananas na jedan ceo dnevno, mora da naraste, on se inace zadebljava do kraja ciklusa, uspeces, videces! I ja cekam drugo dete odavno (prvo mi ima sedam i po), a izmedju sam imala dve vanmatericne, znas kako mi ove dve moje jajne celije deluju kao neki dug prirode prema meni.. A ti imas bolje sanse, bez obzira na endometrijum. jesi se cula ponovo sa njima, sta su ti rekli, je l rade ICSI, ili IVF?
< Poruku je uredio VTO pacijentica -- 14.5.2012 10:16:08 >
|