|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
13.5.2012 10:54:58   
rebeka777
Vidite cure, koliko je informacija u protoku, a niko nista da potvrdi. Samo nas zbunjuju.
VTO pacijentice, sretno! Sve mislimo na tebe!

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 1076
13.5.2012 11:02:06   
VTO pacijentica
Hvala, drage moje! Puno mi znaci podrska! Javim vam u utorak kako je sve proslo!

(odgovor članu rebeka777)
Neposredna veza do poruke: 1077
13.5.2012 12:23:18   
Ines80
Vto pacijentice i Ivana91 hvala vam na dobrodoslici i lijepim zeljama.
Sto se tice fonda i ugovora sa klinikama ja sam gledala atv vijesti (imate na youtube.com atv vijesti 10.05.2012, pocinje na 29 min.) gdje ministar kaze da je raskinut ugovor sa Genesisom i da dalje rade samo sa Medico S-om.

< Poruku je uredio Ines80 -- 13.5.2012 12:34:12 >

(odgovor članu VTO pacijentica)
Neposredna veza do poruke: 1078
13.5.2012 12:35:24   
ivanai
ines 80 dobro nam dosla bas se radujem sto ima jos neko iz moje grupe. nadam se dace mi tsh spasti do 21 pa da cu uspjeti krenuti u postupak sad. ja sam odobrenje od fonda dobila 24. 04. a komisija je bila 06. 04. prosli mjesec. vto i rijada sretno user posted image od srca se nadam dace vam sve proci kako treba i dacete nam uskoro javiti lijepe vijesti.

(odgovor članu Ines80)
Neposredna veza do poruke: 1079
13.5.2012 12:40:48   
VTO pacijentica
Hvala. A nem nam Rijade, da javi kako je prosla na folikulometriji..

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1080
13.5.2012 12:46:47   
Ines80
Ivanai hvala ti i drzim ti fige da tsh spadne i da smo u istoj grupi do ET!
VTO pacijentice i Rijada sretno user posted image !
Svi mislimo na vas i zelimo vam srecu!

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1081
13.5.2012 14:00:42   
ivana91
ivanai,piješ li tablete za TSH?pitam jer i meni je bio 2,9 pa sam ga ponovila kod njih i onda 3.61 i tek tada mi uključili terapiju.pisala sam o tome.

ivana1979,mi smo u istoj grupi i meni je ultrazvuk zakazan za 18.06.

(odgovor članu Ines80)
Neposredna veza do poruke: 1082
13.5.2012 14:55:26   
VTO pacijentica
Joj, kako sam ja taj datum ultrzvuka gledala kao nesto daleko, a stigao je brze nego sto sam stigla da se opasuljim u sta sam se uvalila user posted image Uzivajte do injekcija, cure, onda sve ide brze user posted image

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1083
13.5.2012 15:33:17   
Buba@
Pogledala sam snimak, strašno i žalosno, nemam riječi. Hvala fondu i udruženju iz Trebinja.

Ako sad nisi ti, nikad to neces ni biti, nije sve u svoje vreme, vec je sve u tvoje vreme.

(odgovor članu Ines80)
Neposredna veza do poruke: 1084
13.5.2012 16:14:39   
ivanai
ivana91 nepijem nista za tsh rekla mi prvi dan ultrazvuka ponovice mi tsh ako bude spao idem u postupak ako ne nista zato se i nenadam previse bice to izgleda kao kod tebe. meni je prosle godine tsh bio 5 i onda radila te neke druge hormone od zlijezde bili uredu posle mjesec dana ponovila tsh pao mi na 2 zato mi je i rekla da pijhem sad mikroginol i cekam prvi ultrazvuk da vidi hoce li sam pasti sad je bio 3.8 vidjecemo sta ce biti al ja nesto cisto sumnjam dace on sad pasti sam ispod dva tako da ako nebude nista onda do septembra.

(odgovor članu Buba@)
Neposredna veza do poruke: 1085
13.5.2012 16:51:11   
Rijada
Haj cure eh evo i mene sa svojim vijestima,pa sutra vece mi je stoperica i u srijeda mi je aspiracija a dalje cemo vidjeti kako ce ici.VTOpacijentice pa ti meni bijezis za 1 dan bas si neka haha.Hvala cure svima koje navijate za nas.Ines80 Dobro dosla i sretno ti u postupku.

Neposredna veza do poruke: 1086
13.5.2012 17:05:46   
Ines80
Hvala Rijada sreca ce mi trebati!Ti i VTO pacijentica ste nam sad glavne!Svaki dan vas cekamo sa novim vijestima dokle ste stigleuser posted image

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 1087
13.5.2012 17:15:37   
Ines80

IZVORNA PORUKA: ms_do

Djevojke bockalice i cekalice, srecno!
Da li je neka od vas radila "histeroskopiju" na Paprikovcu (ili bilo gdje u RS), sta je potrebno od nalaza i koliko se ceka na pregled? Hvala za svaku informaciju, pozdravljam vas!

ms_do ja sam radila histeroskopiju i laparoskopiju odjednom tj. tako najcesce i rade u julu 2011. godine.Treba ti dosta nalaza jer se radi pod totalnom anestezijom ali je prednost sto odmah sutra ides kuci iako je operacija u pitanju.

(odgovor članu ms_do)
Neposredna veza do poruke: 1088
13.5.2012 19:44:03   
ms_do
Ines80, hvala mnogo, poslala sam ti PP sa nekoliko pitanja, pa ako/kad budes imala vremena odgovoriti!
VTO, Rijada i ostale bockalice - srecno, ulazite u finis!
Fond - Gensis__zaista ne mogu da vjerujem, pa ni mjesec dana nije bio na snazi ugovor (pitam se, pitam)!

(odgovor članu Ines80)
Neposredna veza do poruke: 1089
13.5.2012 20:50:37   
Ines80
Vidjela sam poruku i odgovorila ti.Pozzz!

(odgovor članu ms_do)
Neposredna veza do poruke: 1090
13.5.2012 21:17:30   
Rijada
VTOpacijentice u koliko dobivas veceras inekciju stopericu?I pitala bi te od kud da ti rade icsi metodu?Jesili ti to tijela ili su oni to rekli da ti rade?Po sto meni nije spominjala kako cemi raditi a i ja bih voljela da mi hoce tu raditi icsi metode.SRETNO VECERAS SA STOPERICOM.

Neposredna veza do poruke: 1091
13.5.2012 23:14:49   
VTO pacijentica
Draga Rijada, imam samo dva folikula na koja mozemo za sad da racunamo, tako da ako dobijemo dve jajne celije, veliki je rizik da se prepusti samo IVF, pa ce raditi obe ICSI. Ja sam bas prijatno iznenadjena tom odlukom, iako sam najmanje u to upucena, al sad vise ne zelim ni da znam, zelim samo da verujem da im je stalo da to uspe i da ce uraditi sve sto mogu. rago mi je da nema hiperstimulacije, a sta od ove moje dve bude, bice..Svakako mi ne bi vracali vise od dva embriona. Pisala sam ja to sve prekjuce. I prekasno mi je palo na pamet, ako si bila u 10 u ordinaciji, mozda si me videla, bila sam u uskim tregerasicama, sa muzem.
Koliko imas ti folikula i koje su ti dimenzije?

< Poruku je uredio VTO pacijentica -- 13.5.2012 23:15:18 >

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 1092
14.5.2012 8:17:35   
Rijada
VTOpacijentice Bice to sve ako bog da uredu vidjeces.Ja nikako da povecam ovaj Endometrium 5,8.A desni jajnik mi juce bio 17,5mm,15mm,16mm,12mm.A ljevi jajnik 17,5mm,15mm,13,5mm,12,5mm,12mm,Eh tako pise u semi a veceras dobivam u 12 i 30minuta stop inekciju.A juce i danas samo po jedan menopur i pola one inekcije.ali sada me malo bole jajnici i sto ti velis da te boli noga sada i mene desna malo boli kao neki trnci.A subotu nemogu se da sijetim dali sam te vidla a dosla sam tacno u 10 sati.I odmah sam sijela a bilo je bas puno cura koje su cekale i bio je jedan muskarac ali sa obrijanom glavom.Jesili sama sebi dala i stop inekciju?

Neposredna veza do poruke: 1093
14.5.2012 9:07:04   
VTO pacijentica
jesam, isto se daje kao dekapeptil. pripremljena je, samo malo istisnes vazduh i roknes se user posted image ti si malo bolja od mene, imas 2-3 sigurna i mozda do veceras jos koji naraste, super je to. ja sam endometrijum od ananasa nabildala, nisam pila pvo i sok od cvekle, nego svaki dan najmanje po pola ananasa, za jedan dan mi je sa 8.4, narastao na 11 mm, jos nije kasno da ga jedes, on ti treba ionako tek posle ET, znaci, imas jos dobrih 5 dana, najmanje da ga povecas! Jok, mi nismo sedeli, mi smo u 10 izasli iz ordinacije, muz je sacekao kod vrata, ja sam prosla kroz cekaonicu po terapiju i otisli smo. imali smo zakazano u 9, ali je bila guzva, pa smo malo kasnije usli. sta ces ti za stopericu veceras, ko ce ti je dati?

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 1094
14.5.2012 9:42:49   
Rijada
Eh onda si sigurno izasla prije nego sto sam ja stigla.Pa nisu nam iste inekcije stop.Moje se zovu Choriomon i ope ima 2 praha 1 voda i to se mijesa kao menopur.Sigurno cu ici u hitnu da mi daju a mozda i sama sebi ko cega znati.Pa jela sam i ja ananas ima sigurni 30 dana svaki dan po pola.ali ope nesto mi nece a pila sam u ova 3 dana i pivo ali nista.Ali u mene je inace tanka sluznica jer sam imala 3 spontana 2 operacije a sve je to radzeno vaginalno pa su je bas istrugali i stanjili.Ali sta je tu je vidjecemo sta ce biti nadam se dace biti nesto ljepo iza svega toga.Jer vala cekam na dobre vijesti ima skoro 8 godina.Ali ope se u boga samo mozemo uzdati ali daj boze da nas sviju obraduje sa lijepim vijestima sve nas koje cekamo na to.Kako se ti osijecas jeli te sta muci stomak ili jajnici?

Neposredna veza do poruke: 1095
14.5.2012 10:15:28   
VTO pacijentica
Pluca user posted image Ni manje, ni vise. Pre par dana bilo grlo, ja udarila po propolisu,pantenolu, zalfiji, oblogama od meda.. i primirilo se, kad sinoc, bole pluca! Us..la sam se od straha, jer sam pre godinu i po imala upalu pluca i isto je tako bolelo. Sinoc sam ti, kao neka baba, prepirala svinjsku mast u devet voda i mazala telo, do jutros kao rukom odneseno, da ne verujes. Ali moram i danas, i nocas, da se ne vrati. Imam slajma, ali ne kasljem, nego me muci, pa ga iskrkljam, kao oni zaribali pusaci. Inace mi je imunitet slab, jos ova terapija i sve ovo me unisti. Ja sam dobila stopericu Ovidrel, dobro kazes, druga je. Verovatno ima razloga za to. Pojacaj ti ananas na jedan ceo dnevno, mora da naraste, on se inace zadebljava do kraja ciklusa, uspeces, videces! I ja cekam drugo dete odavno (prvo mi ima sedam i po), a izmedju sam imala dve vanmatericne, znas kako mi ove dve moje jajne celije deluju kao neki dug prirode prema meni.. A ti imas bolje sanse, bez obzira na endometrijum. jesi se cula ponovo sa njima, sta su ti rekli, je l rade ICSI, ili IVF?

< Poruku je uredio VTO pacijentica -- 14.5.2012 10:16:08 >

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 1096
14.5.2012 10:53:43   
Rijada
Pa bas i jesmo ko neke babe sve nas boli.Mene muz uvijek zeza kaze tebe stalno nesto boli ti napravis od muhe slona dok nesto malo te zaboli.Ali stvarno od nove godine uvijek nesto mi fali.Uh blago tebi ti imas bar jedno dijete neka je ono zivo i zdravo a bice ako bog da jos.Pa nisam se cula sa njima od juce a juce sam bila u 13h A ni na kraj pameti mi da ih pitam za to,tek kad sam vidla sinoc da si ti pisala eh tada mi je napalo reko sto nebi i meni to radilo,ali meni ce sigurno IVF.Ali ope nezam tacno dok ne odem u srijedu.A mozda posaljem dr.Brankici poruku da je pitam,ona mi je od pocetka vodila jedino zadnje dva pregleda Dr.Sanja.Pa ti javim.

Neposredna veza do poruke: 1097
14.5.2012 11:51:46   
VTO pacijentica
Imas na semi u gornjem desnom uglu obelezeno X u kvadraticu koju ti metodu planiraju, pa pogledaj, mada je to od prvog dogovora, do sad su moglu da promene.. meni pise IVF, ali sad kad su videli ovako mali broj folikula, odlucili su se za ICSI. Ja mislim da ce i tebi raditi isto kao i meni.

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 1098
14.5.2012 12:21:43   
Rijada
Evo bas sada sam vidla na semi mi je IVF.

Neposredna veza do poruke: 1099
14.5.2012 13:07:31   
VTO pacijentica
kazem ti, i meni je to pisalo, al oni to posle definitivno odluce, kad vide kako si odreagovala na terapiju. elem, nisu ti nista rekli verovatno jer cekaju da vide kakvo ce biti konacno brojno stanje. ja navijam da bude puno lepih celijica, da ne moraju da ih buse, nego da se to spontano desi u labu user posted image

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *