Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 4.5.2012 11:19:29
VTO pacijentica
u stomak. ma ne mogu to sa kljestma, ja se i ovo bojim da radim, polomicu ja nnesto, smotana sam ko sajla.. isisavacu sve dok ne usisam, pa kako uspem.. jesi li nasla igle, napisala sam ti gore gde imas da kupis ove malo, ako ti nije puno daleko..
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 4.5.2012 12:06:59
Rijada
Dobila sam ja od nji u hitnoj ti mali igala dala mi ova sestra sto mi daje inekcije.a tebi u svako slucaju hvala.bogami nisi ti nimalo smotana kad sebi sama smijes dati sva ti cas.samo polako.Kad ti ides u cetvrtak ja imam u 11 i 30 minuta.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 4.5.2012 13:24:14
ttatjana
VTO pacijentica, ja sam isto sama sebi davala po 3 menopura, rjetko kad sam mogla izvući sve a nekad mi i iz šprice odleti kad želi istisnut vazduh, dok se neispraksaš . A koda m.sestre sve izvuku, samo što mi to nevidimo. A da ne bi bilo dileme, postupak se završio sa pozitivnom betom i sad čekam 1 UZ.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 4.5.2012 14:01:41
VTO pacijentica
Rijada, ja sam rano ujutru, jer terapiju primam u 9, pa su morali da mi zakazu na sabajle
Tatjana, divno! Toooooo mi je trebalo danas da cujem! Jesi radila u Medico'S? Izvini ako si pisala, pno vas je, pa mi je malo tesko da zapamtim bas sve..
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 4.5.2012 21:44:32
ttatjana
IZVORNA PORUKA: sanja s
Tatjana,neće da ode PP.Zanima me koliko si čekala za VTO u MB i iz kog pokušaja si uspjela?Pozzzz
Čekala sam tačno godinu dana, poslala sam molbu putem mejla u Aprilu prošle godine. Meni se tada i baš nije žurilo, a odprilike je lista čekanja prvi put 10-12 mjeseci. Meni je ovo prvi i nadam se da će biti i jedini IVF. Kod mene je slučaj da je nemoguće ostatu u drugom stanju prirodnim putem, a u sto imam samo jedan jajnik. Na stimulaciju sam dobro odreagovala i dobila 12 js, od toga je na 5 dan ostalo 8 embrija, a 3 dobre blastociste. Meni su ubačene 2 blastociste i sledeći dan su mi zamrznuli 3 blastociste koje čuvaju 5 godina, postupak je bio sad u Aprilu. Beta pozitivna na 13 dnt 756
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 4.5.2012 22:06:43
ttatjana
IZVORNA PORUKA: sanja s
Super,baš si srećnica,želim ti sve najbolje. Još me zanima jesi li išla prije postupka na konsultacije ili si samo mejlom zakazala postupak?
Ja nisam tražila konsultacije, mada možeš da ih tražiš kod prof.dr. Vlaisavljevića koji je predivan čova. Na kosultacije čekaš 2 mjeseca. Mada do njega možeš doći i u BG u Jevremovoj ako hoćeš konsultacije, neznam koliko se tamo čeka, bilo je parova koji su prvo tamo snjim obavili razgovor a onda došli u Mb. ako imaš još pitanja slobodno mi pošalji mail: tesictatjana@yahoo.com
Djevojke bockalice i cekalice, srecno! Da li je neka od vas radila "histeroskopiju" na Paprikovcu (ili bilo gdje u RS), sta je potrebno od nalaza i koliko se ceka na pregled? Hvala za svaku informaciju, pozdravljam vas!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 6.5.2012 11:53:46
Buba@
Interesuje me koliko je vama vremena prošlo od kad ste predali papire u fond do dobijanja rjašenje, i da li su mozda nekome trazili neke dodatne nalaze da dostavi
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 6.5.2012 23:44:07
ivana91
zeks.pitam jer ja imam problem sa TSH.moj je bio prošli mjesec 3,61 i dali su mi terapiju da pijem 20 dana i dr.Sanja mi je rekla da će vidjeti da li ću raditi u junu ili julu,naravno ako nalaz bude ok.inače u srijedu idem da ponovim nalaz.ali ja sam bila počela sa inekcijama pa su mi drugi dan obustavili sve zbog nalaza i dobila sam sve inekcije koje sada čuvam u frižideru. zato te i pitam,noje valjda da će i mene ostaviti do septembra.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 6.5.2012 23:49:03
zeks
Ma nebrini nista vec sam ti pisala uz odgovarajucu terapiju to brzo ide dole,a u krajnjem slucaju i ako te ostave so septembra nebrini i to ce brzo da prodje bolje i sacekati nego rizikovati,nemoj se dodatno opterecavati to ti utice na tsh
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.