Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.5.2012 18:05:47
Rijada
Lodon 77 Rebeka777 Hvala vam puno na tako lijepim zeljama.VTO pacijentice Pa cestiam ti to je super samo napred dabovda se oba primila pa ti nama ako bog da na svijet donijela Samo ti te tablete odnesi kod nji sto ti je ostalo,tako sam i ja meni je bilo ostalo 9 komada i ja dala njim,jer oni dadnu kome zafali.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.5.2012 18:56:43
VTO pacijentica
brojimo, brojimo! idem odmah da spakujem mikroginon, onda, pa cu ga tamo ostaviti. znaci, samo kazem "meni ostalo, evo ako kome zatreba", je l' tako? nece me gledati kao budalu?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.5.2012 19:26:06
Rijada
Mah nece te gledati kao budalu mozes sto bih te tako gledali ja sam dala prije dr.Brankici.i ona mi je rekla da ce dati kome zatreba.mozes dati bilo kome tamo na klinici da daju kome zatreba.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.5.2012 23:26:20
sanisa
Drage moje, vec dugo citam ovaj forum, ali evo sada sam se tek uclanila,jer imam potrebu da razmijenimo iskustva i informacije, posto smo vecinom svi trenutno u postupku IVF kod Dr. Sanje. Kao i VTO imam transfer sutra ukupno 3 embriona, od 6 izvađenih. Interesuje me kako se osjećate nakon aspiracije, da li imate nekih tegoba tipa napuhanosti stomaka i bolova, problema s otezanim mokrenjem?? Ima li neko ko je imao vise folikula iz kog su se razvile blastociste, jer vidim ovdje smo svi tu negdje sa dva ili tri embriona za transfer?? Puno pozdrava svima i sretno sutra!!!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.5.2012 8:55:46
Rijada
Sanisa dobro dosla,i sretno ti danas puno srece.Pa ja sam juce radila aspiraciju i dobro se osijecam nemam nikakve promijene a niti me sta boli.Kad si ti radila aspiraciju?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.5.2012 10:33:06
Rijada
Hej VTO pacijentice Rekli su mi sutra javiti pa ope neznam,more svasta biti pa da i meni jave prije kao tebi.Jos jednom puno puno srece sto se pozeljeti moze od srca ti zeli da danas sve prodje kako treba i da za 15 dana ako bog da ugledas
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.5.2012 12:45:14
Rijada
VTOpacijentice Jesili i ti dobila ove tablete za trositi,Aspirin,Utrogestan,Folna kiselina?Koliko se treba lezati kad se stave ove vaginalne utrogestan mislim posto se stavljaju 3 puta dnevno?
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.