|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
17.5.2012 18:37:41   
Rijada
Buba@ Pa nisu mi jos nista javili rekli su sutra zvati,pa cemo vidjeti sta ce mi reci kad budu zvali.

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 1176
17.5.2012 19:11:21   
Ines80
Vto cestitam ti i neka te sreca pratiuser posted image user posted image user posted image !
Super vijest u zadnji tren se i treca oplodila i podijelila, mozda budu i blizanciuser posted image
Drzim fige i molim se Bogu za tebe!

(odgovor članu VTO pacijentica)
Neposredna veza do poruke: 1177
17.5.2012 20:17:59   
Buba@
I ja držim fige, da kod obe budu blizanciuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ako sad nisi ti, nikad to neces ni biti, nije sve u svoje vreme, vec je sve u tvoje vreme.

(odgovor članu Ines80)
Neposredna veza do poruke: 1178
17.5.2012 20:50:49   
Buba@
Može li neka da mi napiše Zakone i članove zakona na koje se pozivaju u rješenju kojim se odobrava vantjelesna oplodnja od strane fonda.

Ako sad nisi ti, nikad to neces ni biti, nije sve u svoje vreme, vec je sve u tvoje vreme.

(odgovor članu Buba@)
Neposredna veza do poruke: 1179
17.5.2012 21:05:38   
tea 80
Bub@,ja nisam sebi kopirala ono Rješenje od Fonda a original sam dala u Mediko-s ali možda se javi neka koja ima Rješenje kod sebe.
Pozzzz

(odgovor članu Buba@)
Neposredna veza do poruke: 1180
17.5.2012 21:50:12   
Ines80
Na osnovu clana 41. zakona o zdravstvenom osiguranju, clana 190. Zakona o opstem upravnom postupku i clana 8. Pravilnika o sadrzaju, obimu i nacinu ostvarivanja prava na zdravstvenu zastitu, rjesavajuci po zahtjevu Bube Bubic iz Bubigrada donosim Rjesenje da se odobrava pravo na jednu proceduru asistirane reprodukcije koja ce se obaviti u Zdravstvenoj ustanovi Medico S.

Ovo citam i pisem sa svog rjesenja.Znaci to su ti clanovi i zakoni koji te interesuju buba.

(odgovor članu Buba@)
Neposredna veza do poruke: 1181
17.5.2012 22:01:06   
Buba@
Hvala puno sto si nasla malo vremena da mi odgovoriš

(odgovor članu Ines80)
Neposredna veza do poruke: 1182
17.5.2012 23:08:56   
ivana91
VTO pacijentice,divne vijestiuser posted image user posted image user posted image
sada samo lezi i uživaj da se lijepo sve tri smjesteuser posted image user posted image user posted image

Znači,da možeš tražiti ako imaš mogućnost da ti vrate tri...I ja planiram isto ako bog da,naravno ako ih bude toliko oplođenih.

Neposredna veza do poruke: 1183
18.5.2012 9:57:34   
Rijada
Hej VTO pacijentice kako si mi jeli sta boli?Kako je bilo juce jeli boli kad ti to rade,koliko traje,i koliko si posle toga lezala kod nji?Nadam se dati nisam puno pitanja postavilauser posted image Mene jos nisu zvali.Samo ti meni lezi i dobro se cuvaj

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 1184
18.5.2012 11:59:27   
VTO pacijentica
Ej, hvala svima!
Ne boli nista, kao obican pregled je, dr ti ubrizga tvoje bebirone unutra, to traje par minuta, onda ti obori onaj sto da lepo odlezis jos nekih 15 minuta, i lagano ides kuci posle toga. Pre toga s tobom obave konsultacije, kazu ti koliko si imala embriona, kakvog su kvaliteta, posavetujete se oko toa koliko da vratite unutra, svi su jako prijatni, sto se toga tice, nemam reci. E da, i na kraju ti daju jos dve kutije utrogestana i papir sa slicicama tvojih embrioncica, na kom pise sve sta ti je uradjeno. Ti potpises njima da si pristala na embriotransfer, ma formalnost. Do sada, transfer mi je bio najlepse, najprijatnije i najradosnije iskustvo.
Mene ne boli danas nista, malo ziguckaju jos jajnici od aspiracije, imala sam i stolicu jutros, to me je brinulo bas, ali prodje normalno, navikavam se lagano na zvot s tri mrve u stomaku user posted image Iako su rekli da ne moram da lezim, ja leskarim, kazu da treba normalno da se ponasamo, bez napora nekih, znaci umereno sve, ali ne mora lezanje. Medjutim, ja ne moram da ustajem, muz je sve preuzeo, kuva, sprema, evo ga sad bas slaze ves (rekla sam mu da ne mora da peglauser posted image ). Tako da, odlezacu jos do ponedeljka, pa cu lagano poceti da izlazim i ponasam se normalno.

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 1185
18.5.2012 12:35:44   
bakterija
VTO pacijentice, neka ti je sa srecom i da bude bebica sto viseuser posted image user posted image . Samo se opusti i uzivaj, nemoj misliti ni o cemu ako mozes!

Rijada i tebi sa srecom i opusti se.

Buba@ jeli se i ti spremas na vto?

Neposredna veza do poruke: 1186
18.5.2012 12:59:49   
Rijada
Ej cure moje evo sada me zvali idem veceras ako bog da u 18 i 30 na transfer user posted image pa se cujemo sutra ako bog da kako je sve proslo jer necu veceras dolaziti kuci ostacu u Banja luci spavati jer mi je daleko da putujem isti dan.SAMO JEDNO PITANJE ZA SVE KOJE SU RADILE DALI JE I VAMA REKLI DA MJEHUR BUDE PUN?

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 1187
18.5.2012 13:11:59   
Buba@
Bakterija nisam jos sigurna, ali mislim da cu pocetkom sledeceg mjeseca poceti sa stimulacijom i ici privatno na vto. Ne mogu vise nista da cekam. A ti?

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 1188
18.5.2012 13:14:23   
Buba@
Rijada sretno veceras i javljaj kako je bilo cim prije mognes

(odgovor članu Buba@)
Neposredna veza do poruke: 1189
18.5.2012 13:20:30   
ms_do
VTO - olalala, bice bebirona user posted image navijam!

(odgovor članu Buba@)
Neposredna veza do poruke: 1190
18.5.2012 14:11:16   
VTO pacijentica
rijada, besika treba da bude puna da bi ti preko uz pratili gde ti ih stavljaju. ja sam piskila sat vremena pre i popila odmah dve case, vode i tamo kad sam dosla jos jednu, popij i ti tako, jer ima tamo i razgovora i to, upiskices se jadna ako preteras user posted image ajde srecno i javi mi na mob kako je proslo, poslacu ti broj u pp!

(odgovor članu ms_do)
Neposredna veza do poruke: 1191
18.5.2012 14:31:35   
Rijada
Buba@ hvala ti puno VTO pacijentice javi cu ti na onaj broj ok hvala ti puno sto navijas za mene.A cim dodjem kuci pisem vam svima kako je proslo nadam se dobro ako bog da.user posted image

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 1192
18.5.2012 16:36:03   
ivana91
Rijada,srećno večerasuser posted image user posted image

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 1193
18.5.2012 16:39:09   
ivana91
VTO pacijentice,lezi i uživaj u svojim mrvicamauser posted image user posted image user posted image
Ja sada pokazujem mužu kako si napisala šta tvoj muž radiuser posted image ,čisto da ga pripremim šta ga ako bog da čekauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1194
18.5.2012 17:11:53   
VTO pacijentica
hahahahhahaha, bas me nasmeja user posted image muz mi je ogromna podrska. imam stvarno ko da mi pomogne, ali pored njega sasvim je nepotrebno da dolazi jos neko, i na poslu je uzeo slobodno da ceo dan bude uz mene.

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1195
18.5.2012 18:24:56   
Ines80
Rijada drzim ti fige da se prime sva user posted image user posted image user posted image tri embrioncica!
Sreeeeeeeeeettttttttnnnnnnnnnnnnnoooooooooooooooo!!!!!!!

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 1196
18.5.2012 18:27:30   
Ines80
Vto pacijentice pazi se draga i pusti muza da te pazi kad je vec prava ljudina!Reci mu da ima pozdrav od mene!user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1197
18.5.2012 21:17:26   
VTO pacijentica
Evo, javila mi je Rijada, imali su tri embriona, muz i ona su se dogovorili da vrate dva, tako da sada i ona broji dane do teta-bete. Zelim joj svu srecu, nek se prime obe! user posted image

Inace, moj muz se duboko naklanja i pozdravlja vas sve user posted image

(odgovor članu Ines80)
Neposredna veza do poruke: 1198
18.5.2012 23:05:08   
ivana91
Rijada,srećno!user posted image user posted image user posted image
Sada lezi i uživaj i da se obadve mrvice lijepo smjeste user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1199
19.5.2012 10:00:33   
sos15
Može li mi neko reći da li u MedicoS doobijete svu terapiju za VTO ili samo recepte? Da li to plaćate posebn ili je sve to pokriveno rješenjem Fonda?

Ima li iko na forumu da je dobio rješenje Fonda za VTO van RS ili bilo kakvo drugo liječenje van RS? Interesuje me da li u tom slučaju Fond snosi troškove terapije i da li slučajno snosi troškove prevoza?

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *