Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 17.1.2012 23:11:01
Arina
nema nikog a ja imam jako finu vjest s vama da podjelim.....
Nasa Dzenya je rodila svog djecaka....3,500 teskog i 55 cm dugog.....u 17,30.....radili su joj sejkcuju....fino se probudila ,kaze da je malo rana boli...ali da je sve u svemu dobro
Draga nasa sve ti najbolje zelim ,tebi i tvom malom princu puno zdravlčja i sve sto pozelite da vam dragi Allah da.....bravo mamice
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 17.1.2012 23:30:22
gerberka
ma kako nema, ima uvijek dežura
Dzenya sve najbolje, da mali pronc bude ziv i zdrav..tebi draga brz oporavak
Arina moja, ima li treme? hajd ti srce kod mene, imam ja ruske salate, da se dobro najedemo sretno mila sutra. .i ti radis cr?
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 17.1.2012 23:31:11
mamina princeza
dzeny super cestitam .... Arina i tebi sretno mislim na tebe ...
ja sam nesto nikakva cijeli dan sam prelezala cak sam i mjerila temperaturu je sam nekako malaksala.. glava me razvaljuje a dole me boli uzas... al valjd anije nista juce sam bila kod dokotra pa .... toliko sam lose cijeli dan da jutros nismam ni cepic stavljal.. kontam da me jos to ono smori da bi pala u nesvjest. nadam se da me nee neka bolest uhvatiti ne daj Boze.... bar sam uspijela neke stvari po kuci sloziti stare stvari od curice isprebacivati i oslobodii jos dodatnog mjesta. inace citav dan mi propao nekako ... nadam se da ce sutra biti bolje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 17.1.2012 23:33:34
gerberka
čovjeće dzenya je imala joj 11 dana to go, dakle i ja cu brzo
meni je sve to nestvarno drage moje
moj stan je hvala Bogu tip-top sto se čistoće tiće, jop da kupim kuhinjske salavete i nesto higijene i eto me spremna
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 17.1.2012 23:36:23
Arina
IZVORNA PORUKA: gerberka
ma kako nema, ima uvijek dežura
Dzenya sve najbolje, da mali pronc bude ziv i zdrav..tebi draga brz oporavak
Arina moja, ima li treme? hajd ti srce kod mene, imam ja ruske salate, da se dobro najedemo sretno mila sutra. .i ti radis cr?
joj da znas kako bi ruske salate sad volila...ja joj ne mogu nikad odoliti...ali brate ovaj stomak sam pokvarila pa ga drzim na kratkoj uzdi.....ni sama ne znam sta da jedem...nastojim suhlje nesto...sad evo namazala djema i caj od sipka...majko mila kako cu na caju roditi...trebala bi sad koku slistiti.....
Idem draga na CR...jer mi je treci pa se ne smije prirodno... .....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 17.1.2012 23:40:58
Arina
čovjeće dzenya je imala joj 11 dana to go, dakle i ja cu brzo
meni je sve to nestvarno drage moje
moj stan je hvala Bogu tip-top sto se čistoće tiće, jop da kupim kuhinjske salavete i nesto higijene i eto me spremna
sve je moguce,draga...njoj je danas puko vodenjak.....inace je mogla i za vikend...ali je danas radili zbog tog vodenjeka....samo se ti pripremi nikad ne znas
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 17.1.2012 23:47:07
gerberka
a ja..dobro si.ja zaboravila, sad se sjecam da si govorila zbog cega ides na sekciju..u koliko je? ides ujutro u bolnicu i onda priprema?
ma ja sve mislim nece to jos, a eto vidis..jel vodenjak kad pukne ide bas puno ili je to individulano..oj, ja nisam ni svjesna ustvari jesam se ja psihicki pripremila, ali me uhvati neko uzbuđenje na samu pomisao
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 17.1.2012 23:53:15
Arina
a ja..dobro si.ja zaboravila, sad se sjecam da si govorila zbog cega ides na sekciju..u koliko je? ides ujutro u bolnicu i onda priprema?
ma ja sve mislim nece to jos, a eto vidis..jel vodenjak kad pukne ide bas puno ili je to individulano..oj, ja nisam ni svjesna ustvari jesam se ja psihicki pripremila, ali me uhvati neko uzbuđenje na samu pomisao
ja idem ujutro tamo trebam biti u 8 sati,dok me prime tamam vizita.....pa da me odmah ujutro ubaci na program...e sad jedino ako bude guzva....a babica moja kaze da nije, mogo bi me ostaviti za popodne-predvece....vidjecmo..... E znam za nokte na rukama da moraju biti nenalakirani....ali mogu li nozni biti nalakirani...ja svoje malo nalakirala stopala nekakva bezveze ovako nateceni pa reko malo....kontam cisti su mi rucni....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 17.1.2012 23:56:58
gerberka
ja sam cula da trebaju biti nenalakirani jer oni po noktima gledaju da li plave..sta znam...nisam ni ja nesto ponosna svojim noznim..dugi su kao i prsti na rukama
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 0:01:57
bigmama5
hoce naravno zenice moje ja imam jedan problem danas kada sam se tusirala primjetila sam da je stomak ispucao haos sve same male strijice mada koristim sve i svasta za mazanje,kada sada odem do kupatila stanem opet da vimim kada ono se gotov sve povukle.......jeli se vama to desavalo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 0:18:01
gerberka
bigmama, da se nisi češala ili necim iritirala..moje se ne povlace strije a nisam cula da su se nekom povukle mozda ti se ucinilo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 0:18:36
teacher75
meni je danas stomak bas tvrd i veliki mi je pritisak dole ispod stomaka, jedva sam hodala nije mi ovako bilo u prosloj trudnoci, ne znam jel to normalno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 0:26:37
gerberka
ma mozda se onako prosaralo pa nestalo..sretno kod dr..idem i ja probati zaspati, maziti pupu i odmarati laku noc
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 0:36:54
Mrgica
Dobro vece ev jos jedne nocne ptice. Upadoh samo da nasoj Arini zazelim svu srecu svijeta sutra, aBd da sve prodje u naaaaj boljem redu, ljubim ta mila i sretno. djeniA cestitam na rodjenju sina,masalah,da ste oboje zivi i zdravi punooo godina... ostale sve vas ljubim, idem soviti ak mognem,pusaaaa
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 8:17:02
veki_aki
Dobro jutro svima! Kako ste mi danas? DenyA draga cestitam! Nek ti je sincic ziv i zdrav puuuuno godina, i tebi zelim da se sto prije odmoris i uzivas u svom suncu malom! Arina drzim fige da sve prodje kako treba, a hoce sigurno! Gerbo jos malo i odbrojavas ispod 20 Mama21e kako je danas? Nadam se sve vi koje nesto muci da je danas bolje! Ja sam bas nesto nikakva, najradije bi gdje pobjegla od sviju Pusa vama svima odo sad radit, da bar ni na sta ne mislim!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 8:35:41
Lulu_08
Jutro zene dzenyA sretno rodjenje sincica a ja idem da vidim je li ima tema za cestitanje ako ne da otvorim jednu.
Pa aBd onda kasnije i za nasu Arinu kada rodi, ona je vjerovatno vec u bolnici na cekanju kada i kako ce se odvijati to cemo sigurno saznati u toku dana, uh mene neka treba hvata kao da se ja odoh poradjati hahahahaha. Sve ove price o CR i porodima, a ja cu opet na CR pa me jeeeeeeeza neka trese brrrrrr hehehehehehe, ma samo da bebi i mama budu dobro to je jedino vazno!!!!
Ja grozno spavam ovih dana, ne znam nesto sam "u disbalansu" totalnom, aBd proci ce, a sinoc nije ni cudno umorna previse bila.
Tiki, mila vjerovatno imas braxton hicksove, ja sam ih sa L imala od 6og mjeseca i pogotovo kada budem previse aktivna, kao ti juce (hodala si i isla po uputnice itd), tada bi bas vidljivo se znao stvrdnuti stomak a nekada su se i kontrakcije mogle vidjeti po njemu. Ako se brines a ti fino skokni do ginica pa da provjeris stanje, da budes mirna.
Kako su ove cure "pod insomniom" hehe i ja sam kao na raznju svu noc bila bljak...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 9:34:51
gerberka
dobro jutroc cure, a posebno dobro za insomnia grils ja do neka doba hodala po stanu, pa u pola 1 staze neke oprala u mašini, one malene..pa ih onda kačila po konjiću..kad sam legla bas me stomak zabolio.al neće još, sviša joj se kod mene
jutros se nadigoh, zvali iz Fisa, stigla mi komoda, a bio dogovor da ce javiti dan prije da se prganizujem, jer dostavi nije u opisu posla uns stvari..al sreća tata penzioner kojeg iskoristavam maksimalno sad sam ga poslala po plafonjere
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 9:40:58
raja_ringe
Dobro jutro i od mene.. kako lijepe vijesti za početak dana dzenyA čestitam ti, mashallah pravo duga bebica..neka vam bude zdrav i sretan zajedno sa vama, a tebi brz oporavak želim . Arina da ti sve prođe hairli
veki_aki nemoj biti tužna za tebe i tvoju bebicu od nas dvije ;)
dush vidim da si tu, kako si ti? Kako malo ?
Nešto nam se Selma kikioebu ne javlja, garant je već otputovala i uživa u shopingu..
Ja ne kupih jastuk sinoć, radnja koja ga ima radi do 16h, probat ću u subotu. Danas ću pokušati što manje biti na netu, zaostajem sa poslom... pozdrav svim
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 9:41:24
Lulu_08
Hehehe gerbo dobra si, ti si se bar mrdala u toku noci, a meni mrsko bude ustati iz kreveta pa se po krevetu kao po raznju vrtim hahaha... A za tatu penzionera - , eh da je moj tajo tu, bilo bi meni sto sta lakse, on bi meni sve popravljao i pomagao, ali jok sipak, a svekar sve nesto potrci da pomogne pa se spotakne hahahahaha