Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 10:39:20
gerberka
anđelo, ja sam od početka željela da vjerujem da ćemo moja i ja doći do 9 tog i jesmo hvala Bogu tako cete ui vas dvoje aBda
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 10:56:43
pauza
dobro jutro drage moje!!! dzenyA, iskrene cestitke od srca!!! Neka djecak bude zdrav i sretna puuuno godina sa svojim roditeljima!! Arina, jos jednom sretnooo i cekamo cim prije lijepe vijesti!! anđelo, nemoj se sekirati, sve ce aBd biti u redu.... cuvam fige da nalazi budu ok:-) soraya, izgleda da si nam sljedeca:-)))) ja danas idem na ctg, ali zapravo jedva cekam nedelju kad imam pregled kod svoje dr, naravno kao se ne porodim do tada:-)) a bas mi se mrsko nakaniti danas po ovoj zimi, uzas.... trebala bi i po uputnicu u Skerlicevu, ali poledilo pa me strah uz brdo niz brdo:-)) a na ctg ce me voziti svekar, on je dusa jedna, ja mu branim da se ne muci, ali nema sansi da me pusti samu.... i prosli put me vozio i sve me ceka.... ma dusa jedna od covjeka, kao da mi je otac:-)) znam da je to rijetkost, ali eto ja sam izgleda imala srecu:-))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 11:15:08
gerberka
IZVORNA PORUKA: pauza
a na ctg ce me voziti svekar, on je dusa jedna, ja mu branim da se ne muci, ali nema sansi da me pusti samu.... i prosli put me vozio i sve me ceka.... ma dusa jedna od covjeka, kao da mi je otac:-)) znam da je to rijetkost, ali eto ja sam izgleda imala srecu:-))
e svaka mu cast!!! predivno!!! u biti bi svaki svekar trebao pokazati takvu pažnju, jer je to i njegovo unuce...nažalost moj zapinje kao i djanin, krene ali zapne...
djana super foto, ma ekstra
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 11:16:44
raja_ringe
dush za Djana preslatke ste i ti i L. Ja te nisam zamišljala plavu, ali sam i ja mislila da si starija :) nemam pojma zašto. Znači L. već zna sa bebu :) uvijek se pitam kako je to saopštiti starijem djetetu da će dobiti bracu ili seku.
Ej mene interesuje, a nisam pogledala možda ima tema već :), hoćete li se vi ljubiti sa mužem pred djecom?? Moji roditelji nisu nikada pred nama, a ja i mm kad god smo u kući (sami) ljubakamo se i grlimo i mazimo..baš će biti neobično to sve promjeniti.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 11:22:21
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: raja_ringe
dush za Djana preslatke ste i ti i L. Ja te nisam zamišljala plavu, ali sam i ja mislila da si starija :) nemam pojma zašto. Znači L. već zna sa bebu :) uvijek se pitam kako je to saopštiti starijem djetetu da će dobiti bracu ili seku.
Ej mene interesuje, a nisam pogledala možda ima tema već :), hoćete li se vi ljubiti sa mužem pred djecom?? Moji roditelji nisu nikada pred nama, a ja i mm kad god smo u kući (sami) ljubakamo se i grlimo i mazimo..baš će biti neobično to sve promjeniti.
Hvala mila puno, pa obzirom da je mene L. vec iz mjeseca u mjesec pitala "je li sada ima beba u stomaku" hehe nije bilo tesko saopstiti joj, ali smo u pocetku "cuvale za sebe to" to je bila njena, tajina i mamina tajna, pa je bila sva vazna sto niko ne zna a mi znamo hehehehe...
Sto se tice poljubaca, muz i ja smo se ljubili uvijek pred L., sad ne mislim na french kissing hehe ali onako cmokic moze sto da ne
Mogu misliti radosti velikog djecaka, a sta je TM sa rukama?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 11:23:25
veki_aki
Djana taman kako sam te zamisljala, samo sam ti ja jos dodala jedan konjski repic na glavu Dush super za srce , da tako i ostane i da ni ti vise ne brines! E gerbo i tebi zapinje, al pored takvog tate ti ni ne treba! Rajo-ringe sve se to polako sredi i ustali. Dok je skroz malo neces ni razmisljat sta radis poslje polako djete navikne na to, neces se sad bas zvalit pred njim al na poljubcic il zagrljaj treba da navikne. Mi smo imali jedan period kad je bio ljubomoran na nas dvoje , i cim se mi zagrlimo il sta on odmah doleti i ljubi me, kasnije je znao govorit mene niko ne voli ak bi se slucajno poljubili il nest, al to popusti. Voli i djete da mu se mama i tata vole i slazu.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 11:25:22
soraya
dush bravo za srculence, da malo smiris brigu.
E moram se i ja pohvaliti za predivnog svekra . odnosi se prema meni kao prema svom djetetu, kad god muza nema a treba nesto obaviti, on je tu. Jucer mi je bio bas simpatican, nazvao on mm i rekao mu da mu se bas oduzilo iscekivanje bebice, kaze on ni vlastitu djecu tj.mm i njegovog brata nisam jedva cekao kao unuce.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 11:25:29
gerberka
IZVORNA PORUKA: raja_ringe
nisu ni moji pred nama djecom...ja neću također..jako je važno da dijete samo postavi granice..dakle, niti ce me gledati kako se ljubakam, niti cu vrsiti pritisak u smislu hajd poljubi ovu tetku, hajd ovu nenu i sl...
a nista mi ne rekoste za sluzni čep, jel se osjeti kad izleti ?
haaatooo hocemo sa zenicnakama na kafu u petak? sta mislis, imas li kakvih planova?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 11:27:49
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: soraya
dush bravo za srculence, da malo smiris brigu.
E moram se i ja pohvaliti za predivnog svekra . odnosi se prema meni kao prema svom djetetu, kad god muza nema a treba nesto obaviti, on je tu. Jucer mi je bio bas simpatican, nazvao on mm i rekao mu da mu se bas oduzilo iscekivanje bebice, kaze on ni vlastitu djecu tj.mm i njegovog brata nisam jedva cekao kao unuce.
Auuu soraya blago tebi mila, bas je lijepo to cuti i drago mi je da takvi ljudi postoje! Pored mog svekra bi mi mogli pa dobro ne bas poprijeko crknuti ali eto desilo se da u bolnici budem a on tek neki 10ti dan skonta hehehehe...
Mogu misliti radosti velikog djecaka, a sta je TM sa rukama?
Ma ima bradice na rukama,pa je juce trebao da skida,medjutim ima upalu pa za 7 dana.sad treba stalno da maze nekom mascu,pije antibiotike,ne smije kvasiti ruke,mora paziti da nebi "zakacio" nekom odjevnim predmetom ili necim drugim...pa dusa moja sva nesto isprepadan
Kako ste vas dvoje ? Princeza ? Na dvoje smo super,sinoc je bila prva noc kad nismo povracali inace svako vece mi muka dodje,ja sve mimo svijeta Juce od kolegice iz Austrije dobila neke sitnice i izmedju ostalog 3 bodica 56br ,haljinicu i 2 peskira za bebija.aa reko rano je,kaze ovo da ti naslutim curicu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 11:31:00
hatepsut
Gerbice kako ste pasa i ti ? Uff jedino ako mi muz bude kuci,pa da nas doveze mogli bi i po tebe navratiti.inace ja sama pjeske ne smijem,ala sam se ubezobrazila
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 11:42:40
gerberka
IZVORNA PORUKA: hatepsut
Gerbice kako ste pasa i ti ? Uff jedino ako mi muz bude kuci,pa da nas doveze mogli bi i po tebe navratiti.inace ja sama pjeske ne smijem,ala sam se ubezobrazila
a budemo vidjeli do petka ne znam dal mi je mm nocna, nekako cemo se organizovati za prevoz dobro smo, dobivam batine, al sta bi sad
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 11:43:57
jakosretna
drage moje sve ste na terminima i cekate a do mene ima jos a cu akobogda tek u maju da rodim mog sincica . Iskreno tolko se bojim poroditi i susresti se sa svim tim bolovima da razmisljam da rodim i na carski,sta mi vi preporucujete ?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 11:45:54
palachinken
IZVORNA PORUKA: jakotuzna
drage moje sve ste na terminima i cekate a do mene ima jos a cu akobogda tek u maju da rodim mog sincica . Iskreno tolko se bojim poroditi i susresti se sa svim tim bolovima da razmisljam da rodim i na carski,sta mi vi preporucujete ?
Šanse su da te neće boljeti više nego kad trebaš dobiti A kad krenu naponi, tad te toliko pukne neka euforija da nista ne osjetis I jos jedna stvar, i CR boli, mislim, nakon CR. To je operacija i nije bezbolna.