Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 13:29:00
jakosretna
raja-ringe da upravo to je moj nick kada sam se tek prijavila u temi Dali sam trudna,posle prvog poroda nisam mogla skoro godinu da zatrudnim i zato sam stavila ovaj nick bila sam sve nade pogubila . Ali sad hvala bogu moj sincic kad me promrda ma ja bi samo da mu tepam da se mazimo a sta ce da bude tek abd kad se rodi . A sto se tice mucnina ija sam sve skoro do 4 mj ih imala povracala malo mi fali da povratim pa mi se gadila hrana skroz sam ispatila na pocetku,ali sad sam super nekad me stid koliko mogu da jedem . Sad smo u 6 mj ,jos malo sace maj makar da se tjesimo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 13:33:01
anđelo
Porođajni bol je bol sa svrhom.Znači boli te i znaš koji je rezultat te boli. Ja kažem da se za sve dobre stvari čovjek u životu mora namučit ,bilo to fax,građenje karijere ili porod.Mada ovo zadnje mi je nekako najslađe
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 14:13:55
Lulu_08
Uh sarma, mmm, i ja sam je nedavno pravila, njami, mogla bih opet komotno, da znate da hocu, ali prvo moram podvarak napraviti jer sam kupila kupus ribanac.
A za danas, ma ne mogu odoliti, jedu mi se cevapcici, mmmmmmm njami...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 14:26:16
veki_aki
ej jako tuzna bas mi zao, nisam znala da si imala tako traumaticno iskustvo... ali zato sd ce jos malo i djecacic...kad je to tebi termin i ja sam u maju, nekad oko 14-og?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 14:32:17
gerberka
ej evo mene, dosla sa šišanja, a tata završava radove
pošto mi je kosa duga, a nisam htjela nista poseno siđem ispred zgrade, tu je jedan frizerski gdje ucenici obavljaju praksu..uđem ja rekoh sinko nemoj mi kvasit kosu, ja sam jedna stara teta, donedavno sam primala boce zbog upale, samo mi skrati šiške..djecak se tako potrudio, silikonom mi rascesljao kosu, skratio vrhove i sredio šiške tako da sam dala i bakšiš, svaka čast
moj tata se od jutros polomio, pa sam mu kupila neku kozmeticku sitnicu i brijače + ćarapa paket..eto da ga obradujem
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 14:39:53
KupusLivada
evo nas u devetom panika!
andjelo, i mi smo do ovdje dogurali na ginipralu, no sikiriki
teacher, u ovoj mojoj knjizi pise da BH kontrakcije u drugoj trudnoci mogu poceti puno raniije i da se osjecaju mnogo intenzivnije...
sto se tice njeznosti pred djecom, sjecam se da su mi najljepsi momenti u djetinjstvu bili kad se moji roditelji zagrle i poljube, a onda i ja dotrcim i zagrlim ih oboje... ne bih zeljela da moje dijete odrasta misleci da je ljubav ili njeznost i njeno iskazivanje nesto ruzno i neprirodno...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 14:42:29
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: KupusLivada
evo nas u devetom panika!
andjelo, i mi smo do ovdje dogurali na ginipralu, no sikiriki
teacher, u ovoj mojoj knjizi pise da BH kontrakcije u drugoj trudnoci mogu poceti puno raniije i da se osjecaju mnogo intenzivnije...
sto se tice njeznosti pred djecom, sjecam se da su mi najljepsi momenti u djetinjstvu bili kad se moji roditelji zagrle i poljube, a onda i ja dotrcim i zagrlim ih oboje... ne bih zeljela da moje dijete odrasta misleci da je ljubav ili njeznost i njeno iskazivanje nesto ruzno i neprirodno...
danas kontrola, drzte nam fige
Ovo i moja L. radi hehehe dusa mamina. Sretno na kontroli!
IZVORNA PORUKA: megi
e kad smo kod sarme ja bih u ovoj trudnoci samo jela sarmu i kiseli kupus toga mi nikad nije puno
sto se tice poroda ja sam jednom rodila al mi opet nije prijatno akd se sjetim sta me ceka al sreca rezultat je ko sto neko kaze prekrasan
I ja i jaaaaaaaaa hocu sarmu hahaha..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 14:47:41
Sandrich
deste zenice, dok vas iscita pola toga zaboravi, bile ste aktivne ja sinoc bila na kontroli...beban je napredniji,vecsad ima 3080gr, a prosli put bio sitna beba nije se jos okreno tako da sam se pomirila sa tim da cu na carski...dr mi je rekla da mogu ocekivat da svaki trenutak krene jer mi grebe nogicama dole i moze probiti vodenjak..na kontrolu za 10 dana a dotad ostajem na ginipralu veliki za sve, u poslu sam pa nemam bas vremena cesto navracati
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 14:57:58
gerberka
IZVORNA PORUKA: veki_aki
gerbo danas ti je raspolozenje na nivo i pravo si nesto darezljiva, da sam blize malo bih i ja navratila
al se ismijah
al ja jesam takva..kad imam - imaju svi
bujrum dođi!!! a taman i da mi malo pripomognes
išla sad, zaboravna, kupiti uno..znam da sam nesto zaboravila..i evo me stomak stego..tri puta sam se penjala u stan
joj veki_ako ti si meni zakon, imas humor koji ja volim
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 14:59:35
jakosretna
vaki-aki meni ja cu za dan dva ucu u 22 sedmice tamo negdje kraj maja mi je termin a po mom je 15 maj,pa ce mo vidjeti uglavnom abd bice do kraj maja . A sarmica se kvrcka ako nebudem lijena i hormasice da napravim poslije. Ja koda nisam trudna samo stomak raste ali zato sam ispatila pocetkom prvi 3 mj.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 15:07:55
gerberka
IZVORNA PORUKA: KupusLivada
nije tema i pitanja bila to..nego dal cete se ljubiti i grliti pred djecom kao sada kad ste sami..ja Boga mi sad svašta radim kad sam sama..bude tu svega i naravno da neću
djetetu se ljubav i njezost se moze pokazati na mnoge nacine a ne zvaljenjem i navaljivanjem jedno na drugo..drugo je sto kaže djana cmokic i tako ali dijete ima mnogo nacina da nauci kako se ispoljava ljubav
nemoj da misliš da mi koji nismo bili svjedoci roditeljskih izljeva ljubavi mislimo da je ljubav i njeznost nesto ruzno i neprirodno..da mi znas roditelje vidjela bi da je moja mama jedva velika dama kojoj je tata pokazivao ljubav na sve nacine osim da je liže pred nama
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 15:11:18
gerberka
IZVORNA PORUKA: veki_aki
gerbo
veki_ aki
sandrich mojaaaa za bebolinaaaaa
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 15:17:30
gerberka
joj i meni se jedu sarmice posebno one sa suhim mesom
sretni vam novi mjeseci i nove sedmice curke
< Poruku je uredio gerberka -- 18.1.2012 15:18:10 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 15:21:20
teacher75
ja ne volim sarmu ni ja danas nisam horna za kuhanje, napravila supu iz kese i pojescu nesto usput pa odoh na trudnicke vjezbe sto se tice ljubljenja i grljenja mi se inace ne lizemo niti padamo jedno po drugom, valjda smo ostarili vise a naravno cmokic padne ponekad i pred lanom, tu se ne ustrucavamo niti smatram da treba
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 15:26:13
jakosretna
raja_ringe prsanac mmmmmm moje omiljeno jel ali nesmagam zato jer sam neki dan ga pravila i volim ga,a mrsko mi ici da kupim hljeba pa cu skuhati pogacu na brzinu ja sam danas bas nesto horna,cak znam i sta sutra za rucak SIRNICA naravno mmm da porumeni i kajmaka . Ma necu vise da pricam da smagate. Dali je nam se arina porodila.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 18.1.2012 15:29:17
KupusLivada
weee odmah neke ljutnje i svadje... nikavo lizanje ne spomenuh, nit sam znala da je to tema danasnje emisije, poljubac i zagrljaj - pristojno i s ukusom. ajd pripisujem sve hormonima pa se necu ljutit , sreca pa ne napisah sve sto sam mislila