|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  438 439 [440] 441 442   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
17.1.2012 16:41:08   
anđelo
IZVORNA PORUKA: mama21e

anđelo nemoj samo da se sekiras, bice to ako Bog da uredu. A jel to ti ne pijes ginipral? user posted image za majeno sunce...

Hvala vam cure mojeuser posted image .Lakše mi je s vama sve ovo podnositi.
Mama 21 ne pijem ginipral.Tek će mi u petak dati ,ako internista potvrdi da ga mogu ponositi.A i isoptin će mi dat.Ja ne znam šta je to.Samo sam čula za ginipral.
Veki aki hvala mila,dovim da sve bude ok.
Bebice,hvala mila na porršci,molim uzvišenog gospodara da mi pomogne da ovu bebicu rodim na vakat.Znam ja šta je deverat s bebicom od 2 kile ,patnja živa.Ali eto ako bude moralo i tako ,samo da bude dobro i zdravo.user posted image user posted image user posted image
Pauzo ,vidim ti imaš mokre snove.Samo lezi s abdestom uveče,što je sigurno sigurno je.

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 10976
17.1.2012 16:48:29   
Arina
drage moje....

Hvala svima na podrsci. i lijepim  zeljama....user posted image user posted image user posted image

ja danas ko navijena ...ko da sutra ne idem roditi...majke mi...i ono sto ne mogu zao mi da ostane ne odradjeno   user posted image

evo me kiselim none u lavoricu....pa da ih sredim.....ako ih nekako dofatimuser posted image user posted image .....a onad susret sa gospodjom  user posted image user posted image user posted image
Uglavnom sam spremna...malo nervozna...ali puno manje nego jucer....mislim da cu biti ok....ma moram biti okuser posted image ....sutra idem ujutro oko pola 8....ali  vam se opet malo javim ...user posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 10977
17.1.2012 16:51:25   
mama21e
Mila samo pozitivno razmisljaj i uzdaj se u Milostivog. A izoptin pijes da ti smiri lupanje srca, jer kad se pije ginipral srce ubrzano lupa. Bice to sve ako Bog da dobro, izdrzat cete vi do kraja user posted image user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10978
17.1.2012 16:54:03   
mama21e

IZVORNA PORUKA: Arina

drage moje....

Hvala svima na podrsci. i lijepim  zeljama....user posted image user posted image user posted image

ja danas ko navijena ...ko da sutra ne idem roditi...majke mi...i ono sto ne mogu zao mi da ostane ne odradjeno   user posted image

evo me kiselim none u lavoricu....pa da ih sredim.....ako ih nekako dofatimuser posted image user posted image .....a onad susret sa gospodjom  user posted image user posted image user posted image
Uglavnom sam spremna...malo nervozna...ali puno manje nego jucer....mislim da cu biti ok....ma moram biti okuser posted image ....sutra idem ujutro oko pola 8....ali  vam se opet malo javim ...user posted image

Blago se tebi, sutra ako Bog da upoznajes sunce svoje user posted image user posted image user posted image Samo se ti sredjuj, nek ti mm pomogne user posted image Samo nam nekako javi kad sve to sutra zavrsi ako Bog da. user posted image user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 10979
17.1.2012 17:00:51   
anđelo

Mila samo pozitivno razmisljaj i uzdaj se u Milostivog. A izoptin pijes da ti smiri lupanje srca, jer kad se pije ginipral srce ubrzano lupa. Bice to sve ako Bog da dobro, izdrzat cete vi do kraja user posted image user posted image

Amin mila moja.Mislim pozitivno,ali sam se malo isprepadala kad sam sve te informacije dobila.Znam kroz šta sam prošla s svojim sinom kojeg sam rodila u 34 nedelji.Ne vrejdi loše misliti,biće samo onako kako On želi,a Njegova je zadnja.Dovim da bude najbolje za moju bebu.
I ti mama 21 jedi dosta narandži,čaj od šipurka pij,med , jačaj sebi imunitet.
Arina vrjedna ženo,ti nikad odmora nemaš.Odmori danas barem,sutra valja dojit bebu na zahtjev ako Bog da user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 10980
17.1.2012 17:03:59   
jakosretna
Arina user posted image zelim ti puno srece i da rodis prekrasnu bebicu.Blago tebi sutra se rijesavas a mi ostajemo jos na cekanju.
Sretno milauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10981
17.1.2012 17:43:53   
Arina

drage moje....

Blago se tebi, sutra ako Bog da upoznajes sunce svoje user posted image user posted image user posted image Samo se ti sredjuj, nek ti mm pomogne user posted image Samo nam nekako javi kad sve to sutra zavrsi ako Bog da. user posted image user posted image
pomaze, pomaze....eno ga vjerujete pravi rolat sa bananama i orasima..a ja sjedim i sredjujem noneuser posted image ...i govorim sta ce i kako.....kazem mu da je on moja dobra "vila"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 10982
17.1.2012 17:45:21   
Arina
IZVORNA PORUKA: jakotuzna

Arina user posted image zelim ti puno srece i da rodis prekrasnu bebicu.Blago tebi sutra se rijesavas a mi ostajemo jos na cekanju.
Sretno milauser posted image user posted image user posted image
hvala mila ,ako Bog da bice sve dobro...a javicu vam ne sekirajte se,dok dodjem sebiuser posted image user posted image

(odgovor članu jakosretna)
Neposredna veza do poruke: 10983
17.1.2012 17:47:23   
megi
Arina sretno i od nas dvije

mene ovo rastezanje koze ubi, a jos sam na poslu nadam se da cu brzo kuci

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 10984
17.1.2012 17:48:56   
Arina
IZVORNA PORUKA: anđelo

Amin mila moja.Mislim pozitivno,ali sam se malo isprepadala kad sam sve te informacije dobila.Znam kroz šta sam prošla s svojim sinom kojeg sam rodila u 34 nedelji.Ne vrejdi loše misliti,biće samo onako kako On želi,a Njegova je zadnja.Dovim da bude najbolje za moju bebu.
I ti mama 21 jedi dosta narandži,čaj od šipurka pij,med , jačaj sebi imunitet.
Arina vrjedna ženo,ti nikad odmora nemaš.Odmori danas barem,sutra valja dojit bebu na zahtjev ako Bog da user posted image

user posted image user posted image user posted image ...kaze sadmm da sam  mu dodijala....reko ode ja sutra pa se ti odmori...user posted image user posted image ...kaze,jest da ti neces stalno zvati i zanovjetati....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10985
17.1.2012 17:52:58   
pauza
Arina, smanji malo gas, treba ti snage, bez obzira sto ce biti CR.... sretno mila i neka sva sreca svijeta bude sutra uz tebeuser posted image
anđelo, pa mila moja ljubice..... nemoj mi se sekirati, sve ce ako Bog da biti u redu.... sve cete to ti i mali mrav  da prebrodite..... puno te ljubim:-*
a za ove snove.... ma i ja sam se sokirala kad sam skontala sta me snaslo.... da Bog sacuva.... ali valjda je podsvijest proradila:-)
bebice, neka si nam malo svratila:-)) ljubi mi malu Naimu i malo je stipni za guzu:-)) pravi je med... pokusavala sam da povecam sliku da  je fino vidim, ali ne moze:-(( mada se vidi da je ljepotica prava:-)

(odgovor članu jakosretna)
Neposredna veza do poruke: 10986
17.1.2012 17:56:01   
pauza
Arina, mogla bi nam i taj recept rolata dati, ako stignes.... kako spomenu orahe i banane, meni voda na usta...njam njam...  a ko trudna zena:-))

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 10987
17.1.2012 17:57:31   
Arina
IZVORNA PORUKA: pauza

Arina, smanji malo gas, treba ti snage, bez obzira sto ce biti CR.... sretno mila i neka sva sreca svijeta bude sutra uz tebeuser posted image
anđelo, pa mila moja ljubice..... nemoj mi se sekirati, sve ce ako Bog da biti u redu.... sve cete to ti i mali mrav  da prebrodite..... puno te ljubim:-*
a za ove snove.... ma i ja sam se sokirala kad sam skontala sta me snaslo.... da Bog sacuva.... ali valjda je podsvijest proradila:-)
bebice, neka si nam malo svratila:-)) ljubi mi malu Naimu i malo je stipni za guzu:-)) pravi je med... pokusavala sam da povecam sliku da  je fino vidim, ali ne moze:-(( mada se vidi da je ljepotica prava:-)
mala moja ,hvala ti ,dobro sam ja,nekko mi lakse kad nesto raduckam manje mislim na sve ....nekako vjerujet jucer sam bila puno vise pod tremom ...ali danas osjecam kako mi dragi Allah blazi muku...i ispunjava pozitivom i lakocom....vjerujet  tacno osjecam kako mi je sve lakse i lakse.....user posted image user posted image

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 10988
17.1.2012 18:08:03   
Arina

Arina, mogla bi nam i taj recept rolata dati, ako stignes.... kako spomenu orahe i banane, meni voda na usta...njam njam...  a ko trudna zena:-))
KORA
8  jaja
8 kas. secera
5 kas.brasna
9 kas. mljevenih oraha
1 prasak za pecivo

Kad sve  umutite...izlijete u papirom oblozeni  plah iz rerne...znaci velika tepsija ona crna...peci na 200 c

FILA
1/2  l  mlijeka stavite na sporet, u posudu neku posebno 1 dc mlijeka i 6 kas. brasna....i 250 gr secera...i jedan vanilin secer....sve umjesati i saliti u ono pola litre  mlijeka sto je na sporetu....mijesati dok se ne zgusne...hladiti dok ne bude skroz hladno....i dodati u to 200 g margarina za kolace  prethodno smeksanog i umiksanog ,...i sve smiksati sa mljecnom filom....
Koeu namazati sa 2/3 file po cijeloj povrsini....i na pocetak staviti banane...ja nekad stavim dvije nekad 4.....i zamotate u rolat...omazete sa ostatkom file i pospete sa krupnop sjeckanim orasima okolo

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 10989
17.1.2012 18:22:44   
pauza
pa ti si Arina pravo srceee:-)))

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 10990
17.1.2012 18:24:55   
jakosretna
nasoj arini bebac akobogda sutra dolazi a ona jos uvijek pravo vrijedna svaka cast.

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 10991
17.1.2012 18:27:21   
mama21e

KORA
8  jaja
8 kas. secera
5 kas.brasna
9 kas. mljevenih oraha
1 prasak za pecivo

Kad sve  umutite...izlijete u papirom oblozeni  plah iz rerne...znaci velika tepsija ona crna...peci na 200 c

FILA
1/2  l  mlijeka stavite na sporet, u posudu neku posebno 1 dc mlijeka i 6 kas. brasna....i 250 gr secera...i jedan vanilin secer....sve umjesati i saliti u ono pola litre  mlijeka sto je na sporetu....mijesati dok se ne zgusne...hladiti dok ne bude skroz hladno....i dodati u to 200 g margarina za kolace  prethodno smeksanog i umiksanog ,...i sve smiksati sa mljecnom filom....
Koeu namazati sa 2/3 file po cijeloj povrsini....i na pocetak staviti banane...ja nekad stavim dvije nekad 4.....i zamotate u rolat...omazete sa ostatkom file i pospete sa krupnop sjeckanim orasima okolo

user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 10992
17.1.2012 21:18:50   
ksena
Arina puuuuno sreće sutra. user posted image
Žene, ja muku mučim sa bradavicama, jaaaako me svrbe i bolne su na dodir. Imate li kakav savjet za mene, čime da ih mažem?

Nije srećan onaj ko ima šta želi, već onaj koji ne želi ono što nema.

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 10993
17.1.2012 21:26:53   
Miracle*3
Arinaaaaaa, samo hocu da ti pozelim puno srece, da sve prodje kako treba uz Boziju pomoc i da nam sto prije dodjes sa svojim izvjestajem.user posted image user posted image user posted image

Ja sam imala goste, odo leci spavati. Bole me ledja, ne znam ni ja sta bi mi vise godilo, masaza ili da sto prije zaspim. Sretno cure i laak vam noc, vidimo se ujutro

(odgovor članu ksena)
Neposredna veza do poruke: 10994
17.1.2012 21:40:51   
ellam
drage moje evo nas dosli smo s kontrole. ta grlo mi je rekao ako ne prestane za dan dva sa prirodnim lijecenjem onda ukljucit antibiotik (amoksicilin je najbolji za grlo u ovom stanju). kaze da mi je zrela posteljica, plodova voda se vec smanjujeuser posted image i kaze da je beba krupna za mene. nije me pregledao ginekoloski??? niti ctg??? opet. a ja usla u 39 sedmicu. rekao da dodjem tek u ponedj navecer pa cemo vidjet kao hocul prirodno ili carski... nesto me uplasio s velicinom bebe...  al sutra cu ja i do vojne vjerovatno pa cu vidjet sta ce mi i drugi dr reci...

kuca se pomalo dovela u red, al grlo ne prestaje. bice bolje...

kako ste mi ostale user posted image , terminuse moje? arina i dzenyA srreettnoo nek vam dragi Bog pomogne savku sekundu...
ostale se ne sikirajte, polako sve i sa radovima i sa mm...
veki_aki otidji ga poljubi i zagrli, ako nista radi sebe. ljepse ces se osjecat...

eto drage moje puno vas pozz i saljem user posted image user posted image user posted image

"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 10995
17.1.2012 21:46:07   
Lana_
Arina sretno sutra,želim da ti sve prođe najbolje što može...user posted image

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 10996
17.1.2012 21:47:49   
anđelo
Evo da se i ja opet malo javim.Čitam za ispit,pa malo da oči odmorim,a ilakše mi kad ne mislim nego se zadam u naukuuser posted image .
Ellam ili neka druga trudnica koja pije legofer,meni rekoše da ga pijem 2 puta na dan.Al ne rekoše koliko da sipam mililitara u onu mjericu.Koliko vi sebi sipate?
Arino naša,dovimo za tebe ,drži nam se sutra,biće to sve dobro.Ti ćeš imat dvije snahe ako Bog da ,kao i jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pauzo ,ma i ja kažem da je to sve podsvjest sasvim normalno i prirodno.I meni se dešavalouser posted image

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 10997
17.1.2012 21:54:39   
Lulu_08

Djanooooo...umiri se...te bubice iz glave moras izbaciti...jos malo.....dok se mrvica ne ucvrsti...dok se sve jos malo .maloooo ne ucvrsti...ipak orgazam je kontrakcija....no.no.no......igrati se.....user posted image user posted image user posted image

U tuš se rashladitiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......ne traziti djavla.....user posted image user posted image

Hahaha legendo moja znala sam ja da ces mi ti odgovoriti hehehe, rashladila sam se setala i pretjerala sa setnjom sad me evo sve boli da mi nije ni do mene a kamoli do khmkhmkhm.

Nego......ko ce nama sutra aBd bebija donjeti na svijet, aaaaaaaaaa ARINA nasa aBd! Sretno milaaaa, da se aBd sve sa srecom zavrsi i prodje u najboljem mogucem redu!!!!!

uh, odmah me trema uhvati... jos jedna moja terminusa se poradja!!! dzenyA, sretnoooooo!!! Neka ti Dragi Allah olaksa porod i da sve bude u redu:-))
Arina, duso ti sutra ako Bog da, samo neka bude s hajrom.... mi smo uz tebe, to znas:-))
izgleda da cu ja ipak biti zadnja od ove nase skupine:-)) tek u nedelju imam pregled, a termin 24.01..... imam tremuuuuuuuuuu:-))))
a Djano, ako ce ti biti lakse, ja sam u vecoj krizi od tebe.... sinoc sam imala neke mokre snove i da prostis i vrhunac u snu bio!!! e, možeš misliti kakva mi je kriza:-))) tuge moje.... ne osjetim ovako da mi je dosla zuta minuta, ali organizmu fali, vidis cim jadna u snu svrsavam haahahahah
e, a sta nam je sa anelo, nije valjda jos u sopingu??:-))

Eeeeeeeeee razumijem te pauzo i meni se ovo dva put desilo, ali bas poslje onog krvarenja pa se probudim sva u strahu da nece nesto biti bebi nedaj Boze, ma ludost majke mi hormoni me UBISE hahahahaha....

IZVORNA PORUKA: gerberka

ej vi koje svršavate u snu ili na javi...lude ste majke mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja odoh da spremim neke svoje stvarcice i imamo jos kojus itnicu danas kupiti pa cu uhavtiti muza..dosta je kriza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hahahahaha sto smo ludi, pa to je normala jbg a pogotovo hormoni luduju hahahahah. Nego fino si ti sredila sestru u DZ neka si vala bas hehehehehe, super da si dosla do normalnog doktora hB!!!

IZVORNA PORUKA: veki_aki

e ode nam denyA da doceka svojuuser posted image !Nek joj je sretno i sto laksi porod, drzim fige!
Ellam sta to kod tebe kursluz u kuci, ma hajd da se sve to sredit, obicno to tako i ide u paketuuser posted image . Sretno na pregledu veceras, da sve bude ok!
Arina drzim ti fige da ti ovaj porod bude jos laksi i od proslog, da sve prodje super!
E pauzo, Djana sta to vas sad hvatauser posted image , ma zar se ne moze to nikako olaksat? Pa brate kad coek dodje pa polakouser posted image
Gerbo kako grlo?
Mama21e dje si ti, nije valjda da jos bolujes?
Mrgice, sigurno nemas kad sad na ans mislit, uzivas doleuser posted image
Jakotuzna se odavno nejavlja, il ja neupratih?
E kupila sam sebi trudnicke cne hlace na peglu na pijaci za 30km, ma super su, poslje poroda cu ih moci isto nosat ispod neke tunike dok skroz stomo ne ishlapiuser posted image
Pozzzzzzzzzz, odem dalje raduckat!

Ma veki_aki pa nema cove do marta bona hahaha, hajde valjda izdrzim ili cu popustit u snu ko i pauza hehehehehe....

Ja danas isla u setnju da se malo hormoni smire i naravno pretjerala i od posljepodne kako sam L. dovela kuci me razvaljuje prvo pupo pa se smirio pa sada ledja i noge a joj bljak, aBd da se smiri u toku noci bar....

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 10998
17.1.2012 22:32:36   
anđelo
Za Hatsepsut
http://www.youtube.com/watch?v=DG3YlFtsAsc&feature=player_embeddedUživaj user posted image

< Poruku je uredio anđelo -- 17.1.2012 22:34:51 >

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 10999
17.1.2012 23:07:52   
Arina
Hvala drage moje sve od reda.....puno mi znaci vasa podrska....sva sam se raznjezila....puno vas sviju ljubim....i grlim....prave ste....user posted image user posted image

ja sam evo spremna.....obrijana ...okupana..sredjena....ma za 5....spremna sam za susret sa svojim djecakom....user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 11000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  438 439 [440] 441 442   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  438 439 [440] 441 442   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *