anđelo
|
IZVORNA PORUKA: pauza ma eto i mene je vise potreslo to sto on ono mrtav hladan kaze sve je super, ali je beba dosta sitna, sto kao nije cudno jer sam i ja takve gradje... mislim ja nisam debela, ali nisam ni anoreksicna, a i visoka sam... o muzu i da ne govorim, on 2 metra!!! a prije 7 dana beba bila jako krupna i cak mi se skrenula paznja sta da jedem da ne pretjeram kako bi je mogla prirodno roditi..... eh sad zamisli sok, ono ja pazim sta jedem i stedim se, a trebam roditi dijete od 2800gr... sto isto tako mislim nije strasno uopste, ali bi da znam je li beba ok ili je sitna, trebam li jesti ili paziti... onda me dodatno iznerviralo sto me nazor pregledao, a nidje veze, nisam otvorena, osim 1 prst, sto je i normalno za ovu sedmicu..... tako da bi ja sad njega zadavila!!! zvacu svoju dr cim se vrati u sarajevo (za 3 dana), iako ona pocinje raditi tek 20.01, pa cu vidjeti sta ce mi reci..... Pauzo draga,to je on tebe begenisao,a što ne bi takvu ljepoticu,pa ko fol da vidi jesil otvorena .On htio radi sebe da zaviri .Taj dr.ima pramenčiće jel tako.Meni je on jednom bio kad sam išla da vidim smijelm li išta popit za glavobolju (jer me rasturala 3 dana)toliko da sam plakala od bolova.I prema meni bio fin,nazvao me Šakirom.Pregledao bebu ultrazvukom i rekao u 16 nedelji da je dječak.Dao mi da stavljam utrogestan vaginalno.Kad sam otišla Radi u Skerlića,kaže ona meni.Sine ,gore rade djeca.Svi su oni tek završili.Katica je kod mene stažirao,ja mu potpisala staž.Nemaju oni gore iskustva(mislila je na mlade dr.)Kad sam otišla na Jezero u 19 nedelji potrefila se neka rakočević Selimović,pa mi ona rekla da beba ima bradikardiju,pa došao da provjeri dr.Stojkanović,kaže on meni ti nosiš curicu,a za bradikardiju ,ja ne bih tolko slobodan bio da to tvrdim jer je rano još.Pa ode u 21 nedelji u vojnu ,dr.Drljević kaže nema govora o bradikardiji,srce radi ko švicarski sat,Selimovićka(nema više od 30-tak godina) ta dr.nema pojma.Pa mi Rada slušala bebini srce na baby wacher i otkucaja 140,i ona kaže opet,gore rade djeca.Hajd da ti je to rekao stariji dr.Pa u 25 nedelji odem kod dr.Stojkanovića opet na kontrolu,kaže on meni srce super,ali nosiš opet dječaka.Ja kažem kako dr.pa rekoste prošli put da je curica,a Katica u 16 rekao da je dječak.Kaže on meni ,e onda je Katica bolje vidio.Uglavnom luda kuća .Ja samo znam da svoju profesiju dobro poznajem,i da ne mogu pogrješit radikalno(ko radi taj i grješi)al takve nesigurnosti prosipati ,pa stvarno.Tako draga moja ,no sikiriki,nego se opusti