|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  416 417 [418] 419 420   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
13.1.2012 14:56:43   
dush
Zenice moje.... Ko kaze da je petak 13ti nesretan dan?????

Danas na pregledu SRCE KUCA BEZ ARITMIJA, BEZ TAHIKARDIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Normalno, da ne moze normalnije.....
Ne mogu vam opisati nasu srecu.....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Uglavnom, jos sljedecu sedmicu na UZ u LJ pa cemo vidjeti kako kasnije...

< Poruku je uredio dush -- 13.1.2012 14:57:32 >

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10426
13.1.2012 15:04:38   
dzenyA
IZVORNA PORUKA: dush

Danas na pregledu SRCE KUCA BEZ ARITMIJA, BEZ TAHIKARDIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Normalno, da ne moze normalnije.....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 10427
13.1.2012 15:04:53   
AMELIC
Dush super mila, divne vijesti...da aBd tako i ostaneuser posted image user posted image user posted image
I ja jučer bila na kontroli,mashallah bebi napreduje 1600 gr.,okrenut zatkom pa me ubi nožicama po mjehuruuser posted image  A štuca svaki dan po 3 putauser posted image user posted image user posted image

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 10428
13.1.2012 15:06:31   
raja_ringe
Jeste mi vrijednice.. mogla sam i ja mašinu uključiti taman će završiti kada mm dođe pa da ga raširi (nemamo sušilicu)..

Moram biti iskrena i meni je odmah naumpalo da je dr. insistirao da pauzu pregleda jer mu se dopala (jest mi pokvarena mašta)user posted image user posted image user posted image ..

Mrgice i ja sma primjetila jednom kada sam se zadesila u skerlića kada su izlazile trudnice sa vježbi da su baš mace. Hem zgodnice hem napucane, a ja kontala da dođem u trenerci kada budem išla.

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10429
13.1.2012 15:06:32   
megi
dush user posted image user posted image user posted image

super vijest sad se odmarajte i mazite user posted image

Amelic ja sam se bas pitala kako je ova user posted image  okrenuta jer me uglavnom lupa po mjehuru, negdje unutra dok je Adna bila kboksac prema vani user posted image  pa mi sve neobicno

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 10430
13.1.2012 15:06:32   
AMELIC
I ja sam dobila 1,5 kg...sad smo na +7,5 mashallahuser posted image

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 10431
13.1.2012 15:06:58   
ajnur

IZVORNA PORUKA: Arina

IZVORNA PORUKA: ajnur

IZVORNA PORUKA: gerberka

moj opet stuca...a i jutros je...jadncakuser posted image

de priznaj sta pijes, ne moze diejte tek onako stalno stucati..da ne udaraš po žesti user posted image user posted image user posted image user posted image

a normalno je da stuca, guta plodovu i izbacuje je user posted image

Meni je dr Masic govoro da beba napreduje kad stuca...kod mene je sin stalno stucao i mashAllah 5 kg user posted image

mashallah....a jel stucao kad se rodio...kazu da i poslije kad se rode isto stucaju...i jel poguzijauser posted image user posted image

Ma jasta je user posted image Ma on je mashAllah.Voli i sad papati pravo.Kaze dr da mi je i ova beba krupnija.Nek je samo ziva i zdrava i nek raste i razvija se inshAllah user posted image

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A 18.10.2010 mamin djecak
A10.08.2012 mamina cura

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 10432
13.1.2012 15:08:10   
Hurma

IZVORNA PORUKA: AMELIC

I ja sam dobila 1,5 kg...sad smo na +7,5 mashallahuser posted image

tako maaaaaalooooo? auuu... ja 10 do sada... user posted image user posted image

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 10433
13.1.2012 15:13:22   
AMELIC
Ja jedem sve normalno,ne cuvam se ni malo,al sam s malo kg i ostala trudna sa 53 kg, pa sam sva positna...neki misle da sam tek 5-tiuser posted image
Ma bitno je samo da bebac napreduje,za mene nije frka,dr. kaze da je to OKuser posted image

< Poruku je uredio AMELIC -- 13.1.2012 15:15:09 >

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 10434
13.1.2012 15:16:49   
ajnur
U Tomu u Lukavici imate pcelica maja bodice po 3 km a u amku na mojmilu su bili 4 km a sad su 6.Po meni to su najbolji bodiji i sve od pcelice maje i posteljine,dekice,pidzame,potkosulje...reko da vam javnem
user posted image

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A10.08.2012 mamina cura

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 10435
13.1.2012 15:22:10   
gerberka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DRAGO SRCE NASEEEEE !!!!!!!!!!!!!

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 10436
13.1.2012 15:22:49   
ajnur
Ja sam otisla da rodim sa103 kg nakon poroda izvagam se kod kuce 92kg i do jedne god bila sam na 75 kilazi prije trudnoce.Vjerujte nesekirajte se same lete ne znas ni kad ni kako user posted image Dok bebu,kucu,rucak,peglanje i sl i odose pa pa kile user posted image

< Poruku je uredio ajnur -- 13.1.2012 15:23:23 >

A10.08.2012 mamina cura

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 10437
13.1.2012 15:23:24   
AMELIC
Megi pa mozda je i tvoj bebac guzom prema dole...ja jos nosim nisko,mene kad lupi zvijezde prebrojimuser posted image ljubi ga mamauser posted image

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 10438
13.1.2012 15:23:50   
Arina

havala Allahu dragom...samo on je kadar.....mashallah dush...tako mi je drago....dusa dragauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 10439
13.1.2012 15:24:38   
soraya

[/quote
Superrrrrrrruser posted image user posted image user posted image  bas mi je drago zbog srrculenceta da i vi malo smirite brigu! sada uzivajte!! a i meni je uvijek petak 13. bio sretan dan....

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 10440
13.1.2012 15:29:04   
raja_ringe

bravo za najjače srce na forumu user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 10441
13.1.2012 15:29:36   
Arina

U Tomu u Lukavici imate pcelica maja bodice po 3 km a u amku na mojmilu su bili 4 km a sad su 6.Po meni to su najbolji bodiji i sve od pcelice maje i posteljine,dekice,pidzame,potkosulje...reko da vam javnem
user posted image
i ja sam kupivala pcelicine bodije.....i meni su extra....ne usucu se....ne rastegnu...ma tip-top....fino imaju dva drikera na lijevom i desnom ramenu..i fino se nista ne nateze vec lijepo kopca...ja kupila bijele....user posted image user posted image

Joj kad smo kod tih bodija...ja kupovala tako po jedan -dva ...pa kad neletim tako...i onda odjednom donijela snaha do svoje curice...pa poslala sestra iz Australije....i tako mi odjednom39 bodija....user posted image user posted image user posted image user posted image ...ali su svakavih velicina uglavnom do 5-6mjeseci su velicine....nafaka djecija.....dzaba je ...tako i gegica...ma pun ormar mogla bi trojke oblaciti  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 10442
13.1.2012 15:34:03   
soraya
arina, mozda i naslutis pa i budu kad trojke user posted image user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 10443
13.1.2012 15:35:51   
veki_aki
dush draga superuser posted image user posted image user posted image  bas mi je drago! E sad uzivaj na miru u trudnoci! Ma to je user posted image  jace nego mislis!
Ljudi jesam li ja jedina svom sinu koristila one benkice sto se vezu na ledjimauser posted image ? Ja sam bodije tek kasnije pocela koristit a vidim svi o bodijima pricaju. Ja jesam malouser posted image  pretjerivala, nisam dala nikakav metalni dio, ma nni kopcicu sigurno do 5-6 mjeseca i svasta jos nesto. Al eto opet sam kontala te benkice na pocetku jer one ne idu preko glave, sta vi mislite?

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 10444
13.1.2012 15:36:24   
Arina
IZVORNA PORUKA: soraya

arina, mozda i naslutis pa i budu kad trojke user posted image user posted image
duso moja.....tesko ....iako sam ja uvijek imala zelju za blizancima...to je meni nesto naj ...ali nije htjelo...mislim da ce u ovom zivotu biti dosta bebica.....user posted image user posted image

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 10445
13.1.2012 15:37:02   
veki_aki
Mrgice dje si bona? Moram i ja krenut na te vjezbe, pa da se upoznamo. Jel i raja-ringe tamo ide?
Mama21e dje si nam danas? Nadam se da nisu kontrakcije u pitanju?

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 10446
13.1.2012 15:37:02   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: gerberka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DRAGO SRCE NASEEEEE !!!!!!!!!!!!!

Bravooooooooooooo, jupiiii jeste mi dragoooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 10447
13.1.2012 15:38:17   
megi
Amelic moguce je evo bas me sad udara, doduse sjedim na poslu pa joj je mozda ruzno

Arina i ja kupujem, nekako ne mogu da odolim a nisam jos ni pregledala sta imam od Adne, ali jednostavno budu tako slatki onako mali bodici i gegice, a ostalo mi od adne nekih jos neraspakovanih gegica user posted image
lude mame

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 10448
13.1.2012 15:39:04   
Arina
IZVORNA PORUKA: veki_aki

dush draga superuser posted image user posted image user posted image  bas mi je drago! E sad uzivaj na miru u trudnoci! Ma to je user posted image  jace nego mislis!
Ljudi jesam li ja jedina svom sinu koristila one benkice sto se vezu na ledjimauser posted image ? Ja sam bodije tek kasnije pocela koristit a vidim svi o bodijima pricaju. Ja jesam malouser posted image  pretjerivala, nisam dala nikakav metalni dio, ma nni kopcicu sigurno do 5-6 mjeseca i svasta jos nesto. Al eto opet sam kontala te benkice na pocetku jer one ne idu preko glave, sta vi mislite?
imas i bodija koji se otkopcaju skroz i rasire ko kosilja uopste ne idu preko glave....pa se skopcaju duplo preko stomaka...jako prakticni.....ako uspijem uslikacu ti..ja kupovala u Fisu

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 10449
13.1.2012 15:39:49   
ajnur

user posted image
i ja sam kupivala pcelicine bodije.....i meni su extra....ne usucu se....ne rastegnu...ma tip-top....fino imaju dva drikera na lijevom i desnom ramenu..i fino se nista ne nateze vec lijepo kopca...ja kupila bijele....user posted image user posted image

Joj kad smo kod tih bodija...ja kupovala tako po jedan -dva ...pa kad neletim tako...i onda odjednom donijela snaha do svoje curice...pa poslala sestra iz Australije....i tako mi odjednom39 bodija....user posted image user posted image user posted image user posted image ...ali su svakavih velicina uglavnom do 5-6mjeseci su velicine....nafaka djecija.....dzaba je ...tako i gegica...ma pun ormar mogla bi trojke oblaciti  user posted image user posted image user posted image

MashAllah kad kazu sta ce mu tolika djeca madragi Allah dz.s daje nafaku. Moj sin je vec dobio ni manje i vise stan od nane user posted image A mi godinama skupljamo kontamo kako darijesimo stambeno pitanje kad puf nismo se nadali hvala Allahu dz.s user posted image

A10.08.2012 mamina cura

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 10450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  416 417 [418] 419 420   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  416 417 [418] 419 420   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *