|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  413 414 [415] 416 417   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
13.1.2012 9:56:27   
teacher75
anđelo, jel mislis na onu tvrdu podlogu sto se stavi na krevetic kod kuce i presvlaci beba ili na nesto sto se moze sloziti i staviti u tasnu? ako mislis na tvrdu imas u merkuru na otoci u onoj radnji gdje je sve za bebe- tamo sam ja prosli put kupila a ove sto se slazu nisam imala jer sam koristila ove jednokratne iz DM-a

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 10351
13.1.2012 9:59:09   
anđelo
e,odgovorila sam na ppuser posted image .Ja znam da sam bila 5 dana ležala,i primala svaki dan po jednu bocu u pupu.E sad tačno kad su mi skinuli konce to se ne sjećam tačno.Znam da sam išla redovno poslije i na kontrole i sve .Možda slažem ako kažem da su skinuli konce nakon 15.tak dana.U biti sjećam se da je dr.osjekao konce ,odnosno čvorove samo na krajevima rane,a poslije su konci sami spadali.Hvala Bogu nikakvih problema nisam imala sa ranom.I ne vidi se rez skoro,a rađen je kao bikini.

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 10352
13.1.2012 10:01:32   
Arina
slicno je i kod mene bilo...samo 7.-mi dan...i konce je izvukao ..ono prereze i izvuce....ne boli skoro pa nista...i super izgleda i isto je u bikini zoni  user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10353
13.1.2012 10:02:34   
anđelo
IZVORNA PORUKA: teacher75

anđelo, jel mislis na onu tvrdu podlogu sto se stavi na krevetic kod kuce i presvlaci beba ili na nesto sto se moze sloziti i staviti u tasnu? ako mislis na tvrdu imas u merkuru na otoci u onoj radnji gdje je sve za bebe- tamo sam ja prosli put kupila a ove sto se slazu nisam imala jer sam koristila ove jednokratne iz DM-a

Eh ,na te mislim,na tu tvrdu podlogu što ide na krevetić.Baš ću danas pogledati.Hvala Tičerko.Juče sam kupovala i brdo para potrošila ,jer sam se vodila bez spiska.Sad onaj tvoj spisak s rr isprintala,i guram.Neću higijenu još kupovat,rano mi,al robicu hoću.Još da mi Pauzin majstor ormar napravi pa da to sve složimuser posted image .Zvat ću čovjeka opet

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 10354
13.1.2012 10:07:16   
anđelo
Eh ovakav jastuk,da ga mogu nogom opkoračituser posted image http://www.beluga.rs/utrudnoci.html ovdje na rr happy baby čini mi se i povoljan je ,al ne znam kakva su iskustva trudnica s njim. Dal da naručujem ili ne

< Poruku je uredio anđelo -- 13.1.2012 10:11:04 >

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10355
13.1.2012 10:11:15   
Arina
nece ti link da se otvoriuser posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10356
13.1.2012 10:12:00   
anđelo
Evo drugi link,ovaj neće da se otvori http://happybabyclub.com//
a da opet probam stavit ovaj link.Ovaj jastuk je duži http://www.beluga.rs/utrudnoci.html

< Poruku je uredio anđelo -- 13.1.2012 10:16:22 >

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10357
13.1.2012 10:18:41   
Arina
imas pp

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10358
13.1.2012 10:27:17   
teacher75

IZVORNA PORUKA: anđelo

a da opet probam stavit ovaj link.Ovaj jastuk je duži http://www.beluga.rs/utrudnoci.html

pogledaj i u ovoj radnji u merkuru, garant i oni imaju

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10359
13.1.2012 10:33:27   
lejlaze
Drage user posted image   i mamice, evo samo na brzinu da vam se javim. stigli smo kuci. sve je proslo kako treba. Asja je dobrica, place samo kada hoce da ruca...
svim skorim terminusama zelim sto laksi porod i sto brzi oporavak. pa se uskoro citamo! user posted image

mamin princ 08.09.2008
mamina princeza 06.01.2012

Neposredna veza do poruke: 10360
13.1.2012 10:35:00   
anđelo

Bila sam jednom u toj radnji u Merkuru,onako razgledala.Kad sam vidjela da i je torba za bebe 100 km izašla.Nadam se da im jastuk i ova tvrda podloga nisu tako skupi.Ima u bbi centru u radnji za bebe 80 km,al mi je to preskupo.Ovi su silikonskim kuglicama punjeni,i mekani,al ne znam jel vrjedi pare dat ,a da se kasnije te kuglice svaki put sabijaju u jedan ćošak.Jel ima neko iskustva s ovakvim jastucima?
pogledaj i u ovoj radnji u merkuru, garant i oni imaju

Neposredna veza do poruke: 10361
13.1.2012 10:37:40   
sunčicaaa
jutro cure...evo i nas na kraju 39nedjeljeuser posted image večeras pregled da vidimo dešava li se šta..ovo nam je prva trudnoća i nestrpljivi smo jako i zbunjeni,kao da sve sanjamuser posted image
anđelo ja imam taj jastuk iz happybabycluba i ok mi je,cijelu trudnoću spavam s njim,samo sam ga malo slijepila na sredini kad ga opkoračimuser posted image a imaš slične i u bingu,samo malo manje i jeftinije pa pogledaj,možda ti i oni budu odgovarali..

Neposredna veza do poruke: 10362
13.1.2012 10:37:44   
dzenyA
dobar jutar user posted image kako ste mi ljepotice sve redom
ja sam nesto sva podbuhla u licu, uh al ledja bole,tabani, eto malo da vam se izjadam
Arina i ja sam kupila taj mali pampers ja mislim 24 kom.dodje,a od mojih prijateljica sam cula da je premium care extra,ali te cemo kad dodjemo iz bolnice aBd user posted image
ja sam u sustini pripremila vecinu, jer cu ja mozda cak i u pon.
ja sam kupila taj nivein ruksak i dodje ta podloga

Neposredna veza do poruke: 10363
13.1.2012 10:39:54   
dzenyA
IZVORNA PORUKA: lejlaze

Drage user posted image   i mamice, evo samo na brzinu da vam se javim. stigli smo kuci. sve je proslo kako treba. Asja je dobrica, place samo kada hoce da ruca...
svim skorim terminusama zelim sto laksi porod i sto brzi oporavak. pa se uskoro citamo! user posted image

lejlaze dobro nam dosla natrag user posted image user posted image

(odgovor članu lejlaze)
Neposredna veza do poruke: 10364
13.1.2012 10:42:16   
veki_aki
ej andjelo samo da ti kazem da je moja zaova dala jednoj komsinici da joj sasije taj jastuk i super je ispao, a skroz jeftino, ako nije i dzaba. Mislim da je ona spuzvu stavljala unutra al izgledao je skroz ok, pa zasto da ne raspitaj se gdje?!
Dzeny ti skoro pa gotovauser posted image  Jos malo mazi  pupu i onda ce biti user posted image u rukama

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 10365
13.1.2012 10:42:50   
teacher75
a zasto svi kupujete pampers pelene, one su najskupljeuser posted image mi smo od pocetka kupovali babylove pelene iz DM-a i super su- jos ih koristimo, jer nece na tutu, a puno su jeftinije od pampersa

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 10366
13.1.2012 10:43:24   
anđelo
IZVORNA PORUKA: sunčicaaa

jutro cure...evo i nas na kraju 39nedjeljeuser posted image večeras pregled da vidimo dešava li se šta..ovo nam je prva trudnoća i nestrpljivi smo jako i zbunjeni,kao da sve sanjamuser posted image
anđelo ja imam taj jastuk iz happybabycluba i ok mi je,cijelu trudnoću spavam s njim,samo sam ga malo slijepila na sredini kad ga opkoračimuser posted image a imaš slične i u bingu,samo malo manje i jeftinije pa pogledaj,možda ti i oni budu odgovarali..

A u kojem bingu?jel ovom na Alipašinom ili onom u Hadžićima,il ima i neki treći?Ja to moram pod hitno kupit jer ne mogu više spavat.Probudim se u  5 ujutro i do 7 se prevrćem utrnutih guzova.Razmišljam ako uzmem taj jastuk s kuglicama ,da ga postavim ispod boka na kom ležim,pa se cirkaulacija potakne i ne bude više trnjenja

(odgovor članu sunčicaaa)
Neposredna veza do poruke: 10367
13.1.2012 10:44:49   
dzenyA
uh veki_aki jedva cekam, a nemogu da vjerujem da sto meni desava user posted image  

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 10368
13.1.2012 10:47:14   
dzenyA

a zasto svi kupujete pampers pelene, one su najskupljeuser posted image mi smo od pocetka kupovali babylove pelene iz DM-a i super su- jos ih koristimo, jer nece na tutu, a puno su jeftinije od pampersa

pa kupovacemo kasnije i babylove, kazu pampers najbolje,ma znas ticerko onu
kud svi tu i mali Mujo user posted image

Neposredna veza do poruke: 10369
13.1.2012 10:48:27   
anđelo
IZVORNA PORUKA: veki_aki

ej andjelo samo da ti kazem da je moja zaova dala jednoj komsinici da joj sasije taj jastuk i super je ispao, a skroz jeftino, ako nije i dzaba. Mislim da je ona spuzvu stavljala unutra al izgledao je skroz ok, pa zasto da ne raspitaj se gdje?!
Dzeny ti skoro pa gotovauser posted image  Jos malo mazi  pupu i onda ce biti user posted image u rukama

E vidiš nisam o tome razmišljala.Ne znam nikog da šije.A ne znam također koji su jastuci bolji jel sa punjenjem od spužve ili s kuglicama.user posted image Jedna trudnica reče na vježbama da je sa spužvom bolji jer se one kuglice nakon nekog vremena sabiju u ćošak,pa onda ona morala svaki put da prvo namjesti ravnomjerno kuglice,pa tek onda podoji bebu.Zato je ona kuglice izvadila i napunila ga spužvom.Sad ne znam,zbunjena samuser posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 10370
13.1.2012 10:48:52   
sunčicaaa
eh anđelo ja sam u tz pa kod nas ima tih jastuka,al vjerujem da ih ima i u sarajevu,samo što nisu puno veliki...dok mi je ovaj iz happybabycluba sasvim ok i dođe ti odmah sutri dan na adresu čim ga poručiš,dobiješ dvije presvlake i sve je od prirodnih materijala,a poslije možeš koristiti i za dojenje i da bebicu naslonišuser posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10371
13.1.2012 10:49:00   
gerberka
IZVORNA PORUKA: lejlaze

user posted image user posted image user posted image imas temu koju sam otvorila za čestitanje, tamo smo ti svi čestitala..sto brze se oporavi draga naša user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu lejlaze)
Neposredna veza do poruke: 10372
13.1.2012 10:50:18   
Arina

A u kojem bingu?jel ovom na Alipašinom ili onom u Hadžićima,il ima i neki treći?Ja to moram pod hitno kupit jer ne mogu više spavat.Probudim se u  5 ujutro i do 7 se prevrćem utrnutih guzova.Razmišljam ako uzmem taj jastuk s kuglicama ,da ga postavim ispod boka na kom ležim,pa se cirkaulacija potakne i ne bude više trnjenja

imas pp...opetuser posted image user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10373
13.1.2012 10:52:29   
anđelo

eh anđelo ja sam u tz pa kod nas ima tih jastuka,al vjerujem da ih ima i u sarajevu,samo što nisu puno veliki...dok mi je ovaj iz happybabycluba sasvim ok i dođe ti odmah sutri dan na adresu čim ga poručiš,dobiješ dvije presvlake i sve je od prirodnih materijala,a poslije možeš koristiti i za dojenje i da bebicu naslonišuser posted image

Ovaj happy baby je od silikonskih kuglica,jel tako?Sabiju li se one tebi u ćošak,Boga ti?

(odgovor članu sunčicaaa)
Neposredna veza do poruke: 10374
13.1.2012 10:55:04   
Arina
slikonsko punjenje i jets da se ne sabija....sjeckana spuzva se slegne i sabija....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 10375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  413 414 [415] 416 417   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  413 414 [415] 416 417   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *