Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 9:56:27
teacher75
anđelo, jel mislis na onu tvrdu podlogu sto se stavi na krevetic kod kuce i presvlaci beba ili na nesto sto se moze sloziti i staviti u tasnu? ako mislis na tvrdu imas u merkuru na otoci u onoj radnji gdje je sve za bebe- tamo sam ja prosli put kupila a ove sto se slazu nisam imala jer sam koristila ove jednokratne iz DM-a
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 9:59:09
anđelo
e,odgovorila sam na pp .Ja znam da sam bila 5 dana ležala,i primala svaki dan po jednu bocu u pupu.E sad tačno kad su mi skinuli konce to se ne sjećam tačno.Znam da sam išla redovno poslije i na kontrole i sve .Možda slažem ako kažem da su skinuli konce nakon 15.tak dana.U biti sjećam se da je dr.osjekao konce ,odnosno čvorove samo na krajevima rane,a poslije su konci sami spadali.Hvala Bogu nikakvih problema nisam imala sa ranom.I ne vidi se rez skoro,a rađen je kao bikini.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 10:01:32
Arina
slicno je i kod mene bilo...samo 7.-mi dan...i konce je izvukao ..ono prereze i izvuce....ne boli skoro pa nista...i super izgleda i isto je u bikini zoni
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 10:02:34
anđelo
IZVORNA PORUKA: teacher75
anđelo, jel mislis na onu tvrdu podlogu sto se stavi na krevetic kod kuce i presvlaci beba ili na nesto sto se moze sloziti i staviti u tasnu? ako mislis na tvrdu imas u merkuru na otoci u onoj radnji gdje je sve za bebe- tamo sam ja prosli put kupila a ove sto se slazu nisam imala jer sam koristila ove jednokratne iz DM-a
Eh ,na te mislim,na tu tvrdu podlogu što ide na krevetić.Baš ću danas pogledati.Hvala Tičerko.Juče sam kupovala i brdo para potrošila ,jer sam se vodila bez spiska.Sad onaj tvoj spisak s rr isprintala,i guram.Neću higijenu još kupovat,rano mi,al robicu hoću.Još da mi Pauzin majstor ormar napravi pa da to sve složim .Zvat ću čovjeka opet
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 10:07:16
anđelo
Eh ovakav jastuk,da ga mogu nogom opkoračit http://www.beluga.rs/utrudnoci.html ovdje na rr happy baby čini mi se i povoljan je ,al ne znam kakva su iskustva trudnica s njim. Dal da naručujem ili ne
< Poruku je uredio anđelo -- 13.1.2012 10:11:04 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 10:33:27
lejlaze
Drage i mamice, evo samo na brzinu da vam se javim. stigli smo kuci. sve je proslo kako treba. Asja je dobrica, place samo kada hoce da ruca... svim skorim terminusama zelim sto laksi porod i sto brzi oporavak. pa se uskoro citamo!
Bila sam jednom u toj radnji u Merkuru,onako razgledala.Kad sam vidjela da i je torba za bebe 100 km izašla.Nadam se da im jastuk i ova tvrda podloga nisu tako skupi.Ima u bbi centru u radnji za bebe 80 km,al mi je to preskupo.Ovi su silikonskim kuglicama punjeni,i mekani,al ne znam jel vrjedi pare dat ,a da se kasnije te kuglice svaki put sabijaju u jedan ćošak.Jel ima neko iskustva s ovakvim jastucima? pogledaj i u ovoj radnji u merkuru, garant i oni imaju
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 10:37:40
sunčicaaa
jutro cure...evo i nas na kraju 39nedjelje večeras pregled da vidimo dešava li se šta..ovo nam je prva trudnoća i nestrpljivi smo jako i zbunjeni,kao da sve sanjam anđelo ja imam taj jastuk iz happybabycluba i ok mi je,cijelu trudnoću spavam s njim,samo sam ga malo slijepila na sredini kad ga opkoračim a imaš slične i u bingu,samo malo manje i jeftinije pa pogledaj,možda ti i oni budu odgovarali..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 10:37:44
dzenyA
dobar jutar kako ste mi ljepotice sve redom ja sam nesto sva podbuhla u licu, uh al ledja bole,tabani, eto malo da vam se izjadam Arina i ja sam kupila taj mali pampers ja mislim 24 kom.dodje,a od mojih prijateljica sam cula da je premium care extra,ali te cemo kad dodjemo iz bolnice aBd ja sam u sustini pripremila vecinu, jer cu ja mozda cak i u pon. ja sam kupila taj nivein ruksak i dodje ta podloga
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 10:39:54
dzenyA
IZVORNA PORUKA: lejlaze
Drage i mamice, evo samo na brzinu da vam se javim. stigli smo kuci. sve je proslo kako treba. Asja je dobrica, place samo kada hoce da ruca... svim skorim terminusama zelim sto laksi porod i sto brzi oporavak. pa se uskoro citamo!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 10:42:16
veki_aki
ej andjelo samo da ti kazem da je moja zaova dala jednoj komsinici da joj sasije taj jastuk i super je ispao, a skroz jeftino, ako nije i dzaba. Mislim da je ona spuzvu stavljala unutra al izgledao je skroz ok, pa zasto da ne raspitaj se gdje?! Dzeny ti skoro pa gotova Jos malo mazi pupu i onda ce biti u rukama
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 10:42:50
teacher75
a zasto svi kupujete pampers pelene, one su najskuplje mi smo od pocetka kupovali babylove pelene iz DM-a i super su- jos ih koristimo, jer nece na tutu, a puno su jeftinije od pampersa
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 10:43:24
anđelo
IZVORNA PORUKA: sunčicaaa
jutro cure...evo i nas na kraju 39nedjelje večeras pregled da vidimo dešava li se šta..ovo nam je prva trudnoća i nestrpljivi smo jako i zbunjeni,kao da sve sanjam anđelo ja imam taj jastuk iz happybabycluba i ok mi je,cijelu trudnoću spavam s njim,samo sam ga malo slijepila na sredini kad ga opkoračim a imaš slične i u bingu,samo malo manje i jeftinije pa pogledaj,možda ti i oni budu odgovarali..
A u kojem bingu?jel ovom na Alipašinom ili onom u Hadžićima,il ima i neki treći?Ja to moram pod hitno kupit jer ne mogu više spavat.Probudim se u 5 ujutro i do 7 se prevrćem utrnutih guzova.Razmišljam ako uzmem taj jastuk s kuglicama ,da ga postavim ispod boka na kom ležim,pa se cirkaulacija potakne i ne bude više trnjenja
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 10:47:14
dzenyA
IZVORNA PORUKA: teacher75
a zasto svi kupujete pampers pelene, one su najskuplje mi smo od pocetka kupovali babylove pelene iz DM-a i super su- jos ih koristimo, jer nece na tutu, a puno su jeftinije od pampersa
pa kupovacemo kasnije i babylove, kazu pampers najbolje,ma znas ticerko onu kud svi tu i mali Mujo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 10:48:27
anđelo
IZVORNA PORUKA: veki_aki
ej andjelo samo da ti kazem da je moja zaova dala jednoj komsinici da joj sasije taj jastuk i super je ispao, a skroz jeftino, ako nije i dzaba. Mislim da je ona spuzvu stavljala unutra al izgledao je skroz ok, pa zasto da ne raspitaj se gdje?! Dzeny ti skoro pa gotova Jos malo mazi pupu i onda ce biti u rukama
E vidiš nisam o tome razmišljala.Ne znam nikog da šije.A ne znam također koji su jastuci bolji jel sa punjenjem od spužve ili s kuglicama. Jedna trudnica reče na vježbama da je sa spužvom bolji jer se one kuglice nakon nekog vremena sabiju u ćošak,pa onda ona morala svaki put da prvo namjesti ravnomjerno kuglice,pa tek onda podoji bebu.Zato je ona kuglice izvadila i napunila ga spužvom.Sad ne znam,zbunjena sam
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 10:48:52
sunčicaaa
eh anđelo ja sam u tz pa kod nas ima tih jastuka,al vjerujem da ih ima i u sarajevu,samo što nisu puno veliki...dok mi je ovaj iz happybabycluba sasvim ok i dođe ti odmah sutri dan na adresu čim ga poručiš,dobiješ dvije presvlake i sve je od prirodnih materijala,a poslije možeš koristiti i za dojenje i da bebicu nasloniš
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 10:49:00
gerberka
IZVORNA PORUKA: lejlaze
imas temu koju sam otvorila za čestitanje, tamo smo ti svi čestitala..sto brze se oporavi draga naša
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 10:50:18
Arina
IZVORNA PORUKA: anđelo
A u kojem bingu?jel ovom na Alipašinom ili onom u Hadžićima,il ima i neki treći?Ja to moram pod hitno kupit jer ne mogu više spavat.Probudim se u 5 ujutro i do 7 se prevrćem utrnutih guzova.Razmišljam ako uzmem taj jastuk s kuglicama ,da ga postavim ispod boka na kom ležim,pa se cirkaulacija potakne i ne bude više trnjenja
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 10:52:29
anđelo
eh anđelo ja sam u tz pa kod nas ima tih jastuka,al vjerujem da ih ima i u sarajevu,samo što nisu puno veliki...dok mi je ovaj iz happybabycluba sasvim ok i dođe ti odmah sutri dan na adresu čim ga poručiš,dobiješ dvije presvlake i sve je od prirodnih materijala,a poslije možeš koristiti i za dojenje i da bebicu nasloniš
Ovaj happy baby je od silikonskih kuglica,jel tako?Sabiju li se one tebi u ćošak,Boga ti?