|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  142 143 [144] 145 146   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
11.1.2012 0:43:55   
animagical
IZVORNA PORUKA: zumbulcica

Ja neki dan krenula da kupim ogrlicu od cilibara i sretoh prijateljicu koja mi rece da njenoj curici nije ni malo pomoglauser posted image , kaze samo ces bacicti 50km i ja odustadohuser posted image

eh sad ne znam...ne znam nikog ko je ima da posudim...ako ne budemo mogli trpiti, bacamo se  u trosak

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 3576
11.1.2012 0:44:32   
lepetetka
Samo da vam mahnem za laku noć, nadam se da lijepo spavaju bebice, odoh leći , mom E danas 4.rođendan user posted image Ode spavati da odmorim za sijela user posted image Evo sve nešto raduckala, a ruke mi strašno suhe i iziritirane, ode ih mazukati...
Pozzz!

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu saritaa)
Neposredna veza do poruke: 3577
11.1.2012 0:45:38   
lepetetka

IZVORNA PORUKA: animagical

Ja neki dan krenula da kupim ogrlicu od cilibara i sretoh prijateljicu koja mi rece da njenoj curici nije ni malo pomoglauser posted image , kaze samo ces bacicti 50km i ja odustadohuser posted image

eh sad ne znam...ne znam nikog ko je ima da posudim...ako ne budemo mogli trpiti, bacamo se  u trosak

Ma hajde ako ne bude fajde može ići ko modni detalj, ha ja...

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3578
11.1.2012 0:46:34   
Daja_sa

ma upises je na karateuser posted image ja sam se time bavila od malih nogu i vazda sam krepana u krevet islauser posted image

Ja sam skijanjem i odbojkom...skijanje mozemo samo vikendom a za odbojku je jos mala...ma vidis moram vidjeti i tu opciju ...karate...jadna mi majka kad nas pocne jos mlatiti po kuci user posted image user posted image

Cunce nase majo...29.09.2008
Jos jedno sunce nas je obasjalo 23.08.2011...

Neposredna veza do poruke: 3579
11.1.2012 0:47:46   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: Daja_sa

IZVORNA PORUKA: Daja_sa

moracu  to probati, imamo calgelkoji pomogne na dvije minute i neke granule koje danas uopste ne registruje,evo jos ga uspavljujem...bas sam umorna...cijeli dan pijuce

mojoj E trenutno samo odgovaraju one malo "grublje" glodalice...ceskam je po desnima i ona mirna...doduse ona trpa ruke usta nenormalno i bali kao da ce sutra izbiti zubic ali nema nista ni navidikuuser posted image ...

.
Ista situacija i kod nasuser posted image .Zuba ni na mapi a nervooooozna i ruke ne vadi iz usta,ne jede,ne spava...

Moja E uopste nije nervozna...ali po citav dan sta radim vadim joj ruke iz usta...i to ne jednu vec ona obje nekako zgurauser posted image ...pa ja svaki dan imam 15 mokrih bodica...ona ne podnosi siperak odmah ga scepa i vuce pa me strah da se ne zadavi...jedino nije mokra kad spava. Za sad se drzimo nekog normalnog ritma spavanja i hranjenja...Dnevno ima 2-3 ture spavanja i uvece je kupanje...flasica i spavanjac u 21h do ujutro...funkcionisemo tako vec jedno duze vrijeme...a do kad vidjecemouser posted image

user posted image svaka cast, vi ko svicarciuser posted image mi smo totalno neorganizovane,spavamo kad nam se cefne i kolko nam se spava, navece dernecimo do 11, haos zivi, da mi je dovesti je u reduser posted image ali sve u svemu dobra je, mirna i vesela, bila do nedavnouser posted image

sunce mamino,21.08.2011.

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 3580
11.1.2012 0:51:19   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: lepetetka

Samo da vam mahnem za laku noć, nadam se da lijepo spavaju bebice, odoh leći , mom E danas 4.rođendan user posted image Ode spavati da odmorim za sijela user posted image Evo sve nešto raduckala, a ruke mi strašno suhe i iziritirane, ode ih mazukati...
Pozzz!

user posted image user posted image sretan vam rodjendan,budite zdravi i veseli.

sunce mamino,21.08.2011.

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 3581
11.1.2012 0:51:40   
Daja_sa
Samo cu ti reci da sam sa starijom prosla kroz svakojake situacije...i sad pokusavam da ne pravim iste greske.
Uspavljivala sam je do njene haman 3 godine...ledja mi otpadala vise...a evo E samo spustim u krevetic ugasim svjetlo i gotova prica...i milion nekih drugih stvari...uspjela sam...morala sam...jer starija itekako zahtjeva paznjuuser posted image .
Ali kao sto rekoh za sad funkionisemo ali do kad...huh bumo vidjeliuser posted image

Neposredna veza do poruke: 3582
11.1.2012 0:56:01   
animagical
dajo, da te upozorimuser posted image imas trudnicki ticker aktivanuser posted image  

Neposredna veza do poruke: 3583
11.1.2012 0:58:04   
Daja_sa

dajo, da te upozorimuser posted image imas trudnicki ticker aktivanuser posted image  

user posted image user posted image ...odo da brisem

Neposredna veza do poruke: 3584
11.1.2012 0:58:16   
zumbulcica

user posted image il nam Daja ima nesto reciuser posted image

sunce mamino,21.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 3585
11.1.2012 1:00:54   
zumbulcica
odoh da prezalogajim nesto pa na spavanjeuser posted image sad vam je jasno na koga mi je cera naopakauser posted image

sunce mamino,21.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 3586
11.1.2012 1:03:00   
Daja_sa

user posted image il nam Daja ima nesto reciuser posted image

user posted image user posted image ...ja sam obje rodila na carski ...tako da se ne smijem saliti sa tim stvarima...jos!user posted image

Neposredna veza do poruke: 3587
11.1.2012 1:25:40   
sporty mamaa

Nama je pomogla, ni jedan zubic nismo osjetiliuser posted image
A i moja djevojcica bali, sto siperaka dnevno promjenim i trpa ruke u usta (to im je izgleda uz dojenje inuser posted image user posted image ) a ne vjerujem da ce zubici. Tako je i starija pa prvi zub sa 11 mjeseci. Al stvarno nijedan zub nije niti plakala niti nervozila, a ogrlicu nismo skidali skoro nikakouser posted image
lepetetka, sretan rodendan djecacicuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 3588
11.1.2012 1:56:42   
zanzibarka
IZVORNA PORUKA: Bebica11

hej niko mi ne odg za uzv kukova

do kad se mora uraditi?
moze li privatno i gdje je najbolje?
i dal se moze negdje mimo vrazove i bez knjizice zakazati jer nismo jos bebi knjizicu zavrsili?

Hej mila, ja mislim da je bolje sto prije, tako je nama rekao pedijatar, mi smo imali knjizicu i tek su nas za 2 mjeseca bili narucili, pa smo otisli privatno u Sanasu, za 5 mniuta sve gotovo, 50km vala halali za to, kad je za njeno dobro, ljubim vas obje, ako imas fixni telefon, posalji mi broj na pp, jer sam izgubila mobitel, nemam ti ni broj, pusica od Aise i mene

Naša princeza, naše malo sunce došlo je na ovaj svijet 27.10. Hvala Uzvišenom na najljepšoj blagodati!!!

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3589
11.1.2012 7:55:13   
ciciban26
Dobro jutro, bujrum na nesicu i nutela tortu user posted image user posted image
MM u pon bio rodjendan pa sam crkla ova 2 dana,i onih 1,5 h sto je kuci izmedju posla i treninga neko dodje,a E nervoznaaaa,slomila me.
Vidim pricate o zubicima,ona strasno bali i gura ruke u usta,nervozna je za neizdrzati ali su joj desne tanke,jos nisu nabubrile tako da ne znam koliko su zubici. Ako je do genetike ne bi jos trebala mm je dobio sa 8 a ja sa nevjerovatnih 14 mj. Kaze mama da sam bila presmjesna,hodala,pricala a ni jednog zuba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu zanzibarka)
Neposredna veza do poruke: 3590
11.1.2012 8:58:15   
Medi_87
Jutro, malo da se aktiviramouser posted image
Kao prvo Lepetetka malenom djecaku sretan rođendan i sve najljepse od srca mu zelimouser posted image user posted image
Lejla Medu ima su BBI i bilo je u Vrtuljku sad ne znam ima li
Bebice uzv je haman svugdje 50km i ljepota nista ne cekas, a u Vrazovu moras haman dva tri mjeseca cekati

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 3591
11.1.2012 8:59:45   
Amam
Dabro jutro user posted image ,vidi niko ni kafu da posluzi,moram ja zena u godinama user posted image .
Moj E se budio kao i ovi mali,ali mi tako ferceramo sad ce 9 mj.
Jos mi se A jutros probudi prije 7h povraca,sad deveram oko nje,a hadzija jos spava.
Lepetetka sretan rodjendan tvom prvorodjencu,da ti bude ziv i zdrav i slusa svoje roditelje user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 3592
11.1.2012 9:32:11   
mersiha 77
jutric zenice!
ja nenaspavana opet Anes nije spavao kako bih ja htjelauser posted image

Lepetetka sretan 4 rodjendancic user posted image user posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 3593
11.1.2012 9:38:25   
mersiha 77
Animagical i ja imam tu ogrlicu od cilibara,ja se u nju zaklinjem vjerujte mi
ta ogrlica nije samo za zubice i nije to bacanje para
ta ogrlica je za imunitet,ma za sve vjerujte mi,procitajte na googleu ako neznate
i naravno nisu sva djeca ista i nemoze pomoci svima isto.ali ima i jedna caka
ogrlica se mora skidati svake sedmice i prati ispod mlaza mlake vode 5 minuta
i zatim puniti na suncu ili na dnevnoj svjetlosti i ponovo staviti djetetu
i ona se prazni,ali se tako puni
meni brat donio iz Sa,kad je pitao sta da mi ponese ja sam rekla samo to
kaze on pa samo to,ja sam rekla DA,samo to
sa sveki rat sam vodila za tu ogrlicu i evo i sad moj A nosi je
samo je malo nervozan sad ali ja vidim da su mu natekle desni
ali sto je najvaznije nema temperature

moram da se pohvalim stigao mi je ljubicasti kaput,jao zenice prekrasan je i super mi stojiuser posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 3594
11.1.2012 9:41:08   
cipelica
Jutro
Vidim prica se o zubicima, i N samo trpa ruke u usta, promjenim 100 siperaka na dan koliko mu cijedi iz usta.
Ogrlicu imamo,mogu vam reci da pomaze,kad je slucajno zaboravimo staviti poslje kupanja puno je nerovozniji.
A i da se pohvalimo da imamo jedan zubic, izbio mu sa 6 mj.
Lepetetka sretan rodjendan djecaku.

mamino i tatino sunce *NOA *
7.6.2011

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 3595
11.1.2012 9:41:19   
palachinken
Meni 5 budjenja za noc dodje kao super noć, ja naspavana user posted image Moj se obrnuo kako je napunio 5 mjeseci, lopov mali.
I ja sam njemu pocela stavljati ćilibare, pa sad ne znam da li djeluju. On bali i glodje sve zivo. Te pripreme za zubiće traju mjesecima, tako da nam je izdržat.
Ciciban, jesi li to onu tortu pravila? Jel predobra?

Kako mi je krivo, zapikala na piku hranilcu, ima sve sto mi treba, a nije ni skupa bila, takve nove su preko 250km, i prodala se 5min prije nego sam nazvala. Pu, mia mu.

< Poruku je uredio palachinken -- 11.1.2012 9:42:25 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 3596
11.1.2012 9:44:57   
Selminja
Ja kad svoju mater sta pitam za sebe kad sam bila mala, zena se niceg ne sjeca, ja imam dva starija brata, i uvijek kaze ili je ovaj srednji ili stariji to radio, a mozda si i ti, nisam sigurna user posted image neki dan mi pokazuje sliku bebe, vidi kaze sto si bila slatka, ono moj brat user posted image i na svim slikama sam u plavim gegama, od brace ostalo da se iskoristi user posted image Tako da ja nemam pojma kad sam dobila prvi zub, prohodala, progovorila i sl, imala zena preceg posla, uh divim joj se.
Moja E se probudila u 6h, prenesem je kod sebe pa prevarim do 7h, tad se ukaki i ustanemo, samo sto sam je presvukla opet poce kakit, ja kad sam otvorila pelenu, prepala se koliko je iskakila, to pliva po peleni, sve mi je isprljala, ja ne znam stvarno gdje joj je onoliko kake stalo. user posted image
Jutro, hajte evo turska user posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 3597
11.1.2012 9:47:46   
ciciban26
Lepetetka sretan rodjendan frajeru user posted image sve najljepse mu zelimo user posted image user posted image user posted image user posted image
Mersiha sad i ja ozbiljno razmisljam da uzmem tu ogrlicu user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image za kaput,hajde "blicni" se pa se pohvali user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3598
11.1.2012 9:51:13   
palachinken
lepetetka, sretan veeeeeliki rodjendan veeeeelikom momku!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 3599
11.1.2012 9:54:29   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: palachinken

Ciciban, jesi li to onu tortu pravila? Jel predobra?

Nisam,tutkun zaboravila kupiti keks,pa mi bilo mrsko opet do radnje i napravim nutelu,uh i ona je za prste polizati,jos malo pa nestalo user posted image user posted image user posted image I dalje mi ona pred ocima pa kad se vratimo iz bolnice nju cu da pravim user posted image Poguzija,nikad ja smrsat necu user posted image user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  142 143 [144] 145 146   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  142 143 [144] 145 146   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *