|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  141 142 [143] 144 145   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
10.1.2012 17:01:58   
Bebica11
pokusacu rijesiti knjizicu u par dana pa cim to otici cu a ako se bude zakomplikovalo onda cu privatno

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 3551
10.1.2012 17:02:59   
palachinken
Bebice, mislim da se dugo čeka na uzv kukova, koliko sam skontala iz postova forumašica i da, ako nemaš štelu u bolnici ili gdje već, svi idu privatno.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3552
10.1.2012 17:49:19   
animagical
IZVORNA PORUKA: Bebica11

pokusacu rijesiti knjizicu u par dana pa cim to otici cu a ako se bude zakomplikovalo onda cu privatno

mi isli isto privatno, 50KM u poliklinici FM na Grbavici

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3553
10.1.2012 17:53:26   
mersiha 77
palachinken to je strasno za omladinu
neznam sta si ti vidjela ali ja sam se svega nagledala da nemam nekoliko dragih ljudi na fb davno bih izbrisala profiluser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3554
10.1.2012 19:42:16   
cipelica
vecer, kako su nam bebice danas slušale. mog N malo zeza slajm i zrelo mi kaslje, al nikako da se rijesimo slajma, najbolje bi bilo kad bi povratio. i mi smo snimali privatno kukove i to sa 4 i 6 mj. a placali smo 30 KM.

< Poruku je uredio cipelica -- 10.1.2012 19:43:10 >

mamino i tatino sunce *NOA *
7.6.2011

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 3555
10.1.2012 21:18:49   
mala75
mi na UZ kukova idemo s puna 3 mjeseca. tako nas naručili u bolnici

(odgovor članu cipelica)
Neposredna veza do poruke: 3556
10.1.2012 21:19:28   
pynki
pozzz zenice drage...kako ste mi vi ja okupala svoju A i sada rahat ma cini mi se da se ni okrenuti ne moze user posted image ...umorila se pravo od plakanja uhhh smorila me,s tim da sam i ja s njom sva mokra bilauser posted image
nego drznice kako ti je (.),jel ti imalo lakse?

mamina dusica 16.09.2011

(odgovor članu cipelica)
Neposredna veza do poruke: 3557
10.1.2012 21:20:13   
lejla80
Vecer svima kako ste nam...Moj A vec zaspao..kako je prohodao ne moze docekati osam sati..pada od umora jer dnevno prepjesaci ihihi user posted image
Gdje ima onih meda sveznalica, treba mi za jedan rodjendan pa da plaho ne lutam..ponekad zna biti u Konzumu a;l se bojim da ih ne bude bas sad kad meni trebaju?

2011.
2016.

(odgovor članu cipelica)
Neposredna veza do poruke: 3558
10.1.2012 21:21:11   
palachinken
I mi smo svog okupali, nismo ima sedmica, kako je bio prehladjen. Sad lopovi, neće da spava. Eh, šta li nas večeras čeka...

Lejla, ja se neki dan igrala sa tim cukom u KOnzumu u TC Dzananovic.

< Poruku je uredio palachinken -- 10.1.2012 21:22:11 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu pynki)
Neposredna veza do poruke: 3559
10.1.2012 21:23:14   
lejla80
Ah moja Plachinken sa njima se ocito nikad ne zna, sve faza za fazom....Mi do neki dan nismo A mogli ni do jedanaest uspavati a sad spava u osam ko veliki..sto meni moram priznat bolje odgovarauser posted image

2011.
2016.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3560
10.1.2012 21:25:03   
lejla80
Ma i ja sam se izigrala sa njim i ocejfila pa odustala od kupovineuser posted image ...sad mi pade da ne bi bio los poklon nasem malom rodjaku..valjda se njegova mama nije izigralauser posted image

2011.
2016.

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 3561
10.1.2012 22:11:46   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Bebica11

Mi smo se narucili cim smo otpusteni iz bolnice i dobili smo termin za 27 januar, tada nam je 2 mjeseca i 9 dana

< Poruku je uredio Anica1 -- 10.1.2012 22:12:04 >

18.11.2011. - nasa sreca

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3562
10.1.2012 23:15:54   
pynki
e animagical sa se radi???opet zene spavaju!!!!ma ja,uspavale djecicu i one odmah za njima pa nece da se druzimo...user posted image tvoja bebacha od moje starija samo 2 dana user posted image ..koliko tvoja ima kila??

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 3563
10.1.2012 23:30:17   
mimikimi
vece evo i mene malo
ja svoju sredila eno je paja izvilenila je do daske bile malo u komsiluku
ja i dragi malo mezili pa i pivce popili, hajte eno ima jos ledene ako ce kojauser posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu pynki)
Neposredna veza do poruke: 3564
10.1.2012 23:50:05   
animagical
IZVORNA PORUKA: pynki

e animagical sa se radi???opet zene spavaju!!!!ma ja,uspavale djecicu i one odmah za njima pa nece da se druzimo...user posted image tvoja bebacha od moje starija samo 2 dana user posted image ..koliko tvoja ima kila??

mislim da je tezak nesto preko 7kguser posted image mozda nekih 300-400gr

(odgovor članu pynki)
Neposredna veza do poruke: 3565
11.1.2012 0:00:09   
saritaa
uh jedva sam uspavala H, dok je na rukama spava cim ga spustim odmah mjauceuser posted image , muz i malena vec odavno u carstvu snova, a meni se jos ne spava, uzivam u tisini user posted image , iako sam umorna bili mi gosti, pa dok sam raspremila...

hvala puno zenicama na odgovorima oko okretanja beba, znaci neka jastuka oko njega user posted image
animagical a da nabavis A ogrlicu od cilibara, vidim muce ga zubici,mozda pomogne,

Ako te jednog dana sustigne bijeda, ti ne govori Stvoritelju o tome kako imas jako veliki problem.Okreni se svojoj bijedi i reci joj da ti imas jako mocnog Stvoritelja.

mamina princeza 25.02.2008.
mamin princ 01.10.2011

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 3566
11.1.2012 0:16:08   
animagical
moracu  to probati, imamo calgelkoji pomogne na dvije minute i neke granule koje danas uopste ne registruje,evo jos ga uspavljujem...bas sam umorna...cijeli dan pijuce

(odgovor članu saritaa)
Neposredna veza do poruke: 3567
11.1.2012 0:28:02   
Daja_sa

IZVORNA PORUKA: animagical

moracu  to probati, imamo calgelkoji pomogne na dvije minute i neke granule koje danas uopste ne registruje,evo jos ga uspavljujem...bas sam umorna...cijeli dan pijuce

mojoj E trenutno samo odgovaraju one malo "grublje" glodalice...ceskam je po desnima i ona mirna...doduse ona trpa ruke usta nenormalno i bali kao da ce sutra izbiti zubic ali nema nista ni navidikuuser posted image ...

Cunce nase majo...29.09.2008
Jos jedno sunce nas je obasjalo 23.08.2011...

Neposredna veza do poruke: 3568
11.1.2012 0:31:25   
animagical
imamo i one bockave glodalice, kao tvrdje s nekim izbocinama,  a punjene vodo,, iz adaxa...a imamo i onaj prsten punjen gelom sto ide u frizider...on bude sav mokar koliko napadne glodjati... bas mi ga zaouser posted image   a to masiranje prstom najbolje pomaze! kako mala cura, rucka li?user posted image a velika je kao lutkica

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 3569
11.1.2012 0:36:25   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: Daja_sa

mojoj E trenutno samo odgovaraju one malo "grublje" glodalice...ceskam je po desnima i ona mirna...doduse ona trpa ruke usta nenormalno i bali kao da ce sutra izbiti zubic ali nema nista ni navidikuuser posted image ...

.
Ista situacija i kod nasuser posted image .Zuba ni na mapi a nervooooozna i ruke ne vadi iz usta,ne jede,ne spava...

sunce mamino,21.08.2011.

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 3570
11.1.2012 0:37:35   
saritaa
Moja S je nosila tu ogrlicu, njeni zubici su nicali bez problma a sve joj isla po 4 odjednom, eh sad jel pomogla ogrlica ili je ona ono sto bi rekli "lahkih" zuba neznam, ali vrijedi pokusati, ja cu i Harisu kupiti za koji dan iako nema jos naznaka da bi mogli zubi user posted image
ja odoh na spavanjac a svim bebama i mamama zelim lijep san user posted image

Ako te jednog dana sustigne bijeda, ti ne govori Stvoritelju o tome kako imas jako veliki problem.Okreni se svojoj bijedi i reci joj da ti imas jako mocnog Stvoritelja.

mamina princeza 25.02.2008.
mamin princ 01.10.2011

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 3571
11.1.2012 0:39:29   
Daja_sa

imamo i one bockave glodalice, kao tvrdje s nekim izbocinama,  a punjene vodo,, iz adaxa...a imamo i onaj prsten punjen gelom sto ide u frizider...on bude sav mokar koliko napadne glodjati... bas mi ga zaouser posted image   a to masiranje prstom najbolje pomaze! kako mala cura, rucka li?user posted image a velika je kao lutkica

e bas te bockave ona voli...a ove punjene vodom ne bas...pobrka ih sa dudom pa nezna sta je snaslo user posted image ...
E sam uvela dohranu...za sad je to kasikica dvije...i vidim da joj je svaki dan sve sladje jesti user posted image ... a starijoj banditosici pokusavam da osmislim gdje je najbolje da je upisem da malo "izbaci" energiju iz sebe...gimnastika ili plesuser posted image ...nju kad pitam ona kaze moze gimnastika da pravim kolut naprijed a ples da budem balerinauser posted image user posted image user posted image ...

Neposredna veza do poruke: 3572
11.1.2012 0:41:54   
zumbulcica
Ja neki dan krenula da kupim ogrlicu od cilibara i sretoh prijateljicu koja mi rece da njenoj curici nije ni malo pomoglauser posted image , kaze samo ces bacicti 50km i ja odustadohuser posted image

sunce mamino,21.08.2011.

(odgovor članu saritaa)
Neposredna veza do poruke: 3573
11.1.2012 0:42:03   
animagical
ma upises je na karateuser posted image ja sam se time bavila od malih nogu i vazda sam krepana u krevet islauser posted image

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 3574
11.1.2012 0:43:52   
Daja_sa

IZVORNA PORUKA: zumbulcica

IZVORNA PORUKA: Daja_sa

.
Ista situacija i kod nasuser posted image .Zuba ni na mapi a nervooooozna i ruke ne vadi iz usta,ne jede,ne spava...

Moja E uopste nije nervozna...ali po citav dan sta radim vadim joj ruke iz usta...i to ne jednu vec ona obje nekako zgurauser posted image ...pa ja svaki dan imam 15 mokrih bodica...ona ne podnosi siperak odmah ga scepa i vuce pa me strah da se ne zadavi...jedino nije mokra kad spava. Za sad se drzimo nekog normalnog ritma spavanja i hranjenja...Dnevno ima 2-3 ture spavanja i uvece je kupanje...flasica i spavanjac u 21h do ujutro...funkcionisemo tako vec jedno duze vrijeme...a do kad vidjecemouser posted image

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 3575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  141 142 [143] 144 145   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  141 142 [143] 144 145   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *