Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Lepetetka sretan rodjendan frajeru sve najljepse mu zelimo Mersiha sad i ja ozbiljno razmisljam da uzmem tu ogrlicu . za kaput,hajde "blicni" se pa se pohvali
cicibanko ma hocu blicnu cu se pa da vidite,al kasmir vuna bas je mekan i njezan nemozes znati dok nepipnes,bas je dobar halalite zene,al ja sam zaista sretna jer nisam vise imala sta obuci internet kupovina definitivno funkcionise bar meni
Kod nas opet noc sa 1681630630 budjenja, al me mm poslao od 1 do 4 da spavam u dnevnoj meni dosta
Cicibanko uh samo mamis tim slatkisima, ja iz porodilista izasla sa 55 kg svi se prepali sta je sa mnom i evo za nepuna tri mjeseca nabacih 4 kilejeduci sve zivo da bude mlijeka al nije mi zao, kad mi curica dobija po 1 kg mjesecno hB. skidat cemo kile na vilsonovom kad budemo trcale za E i U
Eh sad da vas pitam moja Uma trpa sve zivo u usta: ruku cijelu, moj prst cim ga se docepa, rukav, dugme sa duksa, medu dekicu....... dosta ne nervozna, bali toliko da joj presvlacim po 3-4 puta, cuclu kad joj dam krvnicki je cucla, cak uzme rukicom pa je pomjeri sa strane i gloca, juce je imala 4 stolice koje su izasle iz pelena rijetke bas (ali je boja ok zlatno zuta....) ja sad ne mogu da se nacudim da su desni jer joj je tek 2,5 mjeseci. Pa je li moguce da su desni? pa nije se ni od grceva odmorila dusa mala
Bebice, ako se budes narucivala regularno cekat ces 3-4 mjeseca a toje kasno za kukove, bolje ti je kad N bude oko 2 mjeseca, malo ranije nazoves nekog privatno (dosta hvale Gavrankapetanovica na skenderiji) i z a 50 km smiris brigu. a knjizicu obavezno izvadi sto prije jer ne do Bog nikad se ne zna, neka je u kuci....
Selminja uvijek mi popravis dan sa svojim postom, bas si pozitiva za razliku od nas sto vazda kukamo
ako te sta tjesi ni ja nemam puno slika kad sam bila mala al zato straija sestra arsenal gologuzi ima u svim pozama i da sve sam njeno iznosano nosala, oplakala sam od srece kad sam dobila prve "svoje" cipelice
pozzz zenice drage...kako ste mi vi ja okupala svoju A i sada rahat ma cini mi se da se ni okrenuti ne moze ...umorila se pravo od plakanja uhhh smorila me,s tim da sam i ja s njom sva mokra bila nego drznice kako ti je (.),jel ti imalo lakse?
mamina dusica 16.09.2011
Lakse je dosta, stim da ima jos jedna grudvica malo veca koju masiramo ali tesko da se razbije, manje sad i boli cim mali jede svako 2 sata. Ma postalo me pravo strah ovoga. Dala mi je Animagical broj jedne tete, ako sta zapne zovem je da me masira da me rijesi muke. Nikad mi zene rahat
Vidim svasta mi se jadate... su šefovi Sensia, radi li fen jel pregorio? Ko bi rekao da ce mala postaviti pravilnik u kući,a ? Neka, neka....nek' nam ježiva i zdrava
Jel se vama dešavalo da dijete se toliko najede, da se tacno "komira" od mlijeka i ne mrda nicim, samo zaspe Sad kako su mi (.) prepunjene, on se baš baš najede i što bi se reklo ne može meda poslije toga hahahahah. Bas je smjesan, samo prevrce ocima, baca ga da zaspe. Tako citav dan, noc...pajki li pajki.... Valjda je to OK?
Eh moja Sensia lako mi je za vas zgodne trudnice. Ja sad kad vidim slike i to koliko sam bila natecena place mi se . Ja skinula 15 ostale jos 4 ali one nikako Zeljno iscekujem to proljece i vilsonovo,samo da ne bude s kafice na klupicu Ti kao da opisujes E,sve zivo gura u usta,uziva kad joj dam svoj prst. Sreca pa joj dony ne prilazi i njega bi zgrabila Ali i njoj su tek 3,5,rano mi to bas Mersiha tacno znam tu srecu,ja kupila haljinu pa mi doslo da je po kuci nosim Ja na sabah zabezeknula mm,ustala i muka mi,rekoh joj da nisam trudna..jadan covjek blijed k'o krpa ode na posao
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Vidim svasta mi se jadate... su šefovi Sensia, radi li fen jel pregorio? Ko bi rekao da ce mala postaviti pravilnik u kući,a ? Neka, neka....nek' nam ježiva i zdrava
Jel se vama dešavalo da dijete se toliko najede, da se tacno "komira" od mlijeka i ne mrda nicim, samo zaspe Sad kako su mi (.) prepunjene, on se baš baš najede i što bi se reklo ne može meda poslije toga hahahahah. Bas je smjesan, samo prevrce ocima, baca ga da zaspe. Tako citav dan, noc...pajki li pajki.... Valjda je to OK?
Šuti i uživaj
jutro mi smo se budili nekih 300 puta i samo saltali, lijeva, desna, lijeva....pa je isto toliko puta bljucnuo na krevet, valjda i ne treba da jede svu noc ovoliki klipan mislim, znam ja da on moze da ne jede, kako je spavao od 12-9..ali ti su dani ocigledno prosli
sretni rodjendani,ako ih ima...znam da stariji od lepetetke ima rockas danas
odoh viriti u solju, da vidim sta mi nosi danasnji dan...
do kad se mora uraditi? moze li privatno i gdje je najbolje? i dal se moze negdje mimo vrazove i bez knjizice zakazati jer nismo jos bebi knjizicu zavrsili?
Hej mila, ja mislim da je bolje sto prije, tako je nama rekao pedijatar, mi smo imali knjizicu i tek su nas za 2 mjeseca bili narucili, pa smo otisli privatno u Sanasu, za 5 mniuta sve gotovo, 50km vala halali za to, kad je za njeno dobro, ljubim vas obje, ako imas fixni telefon, posalji mi broj na pp, jer sam izgubila mobitel, nemam ti ni broj, pusica od Aise i mene
hej ja bas pitam za tebe i slala sam ti sms vidim nije prosao
nego nisam znala da se bas toliko ceka, da me je imao ko nasavjetovati pa da kao Anica odmah napravim termin, doduse meni nije bilo ni do cega a u bolnici smo bile skoro 15dana
rijesili smo knjizicu al idemo definitivno onda privatno aBd na uzv kukova, ne zafrkavala se ja
mala mi i dalje muci grcice, ruke nam otpadose, svaki dan otplacem malo i eto...deveramo
Palacinken onaj gel je pravo cudo, R vise nema ni jednu bijelu tackicu, a i mene puno manje bole bradavice. Njemu cu jos 2-3 puta dati malo gela, a ja cu 7 dana koristiti. Kako je samo meden kad onaj gel valja po ustima.
evo danas spavala rekordne 32min malprije se smirila ja je spustim kad vriska jedva je smirih, evo je u narucju, grci se,kunja i pusta gasove, a ja na RR , cekam muza da napravim rucak-veceru i poradim, dzaba je..........da hoce proci
jos nije kakila od proslog cetvrtka, ima i tog malo, uh
hej zenice mojoj bebici se skoro ocistio jezik ima jos malkice u korijenu, al na (.) ovo "bljedilo" oko bradavica ne prolazi, jel to ok tako, mazem i susim ih od jucer, jel sporije prolazi na (.) ili???
a mazem samo ne vidim pomak na (.) i dalje blijedo pola areole, mozda da uzmem taj gel sto palacinken spominje al imam jos ovog boraxa pola, mazacu danas, do sutra da potrosim pa preci na gel
evo danas spavala rekordne 32min malprije se smirila ja je spustim kad vriska jedva je smirih, evo je u narucju, grci se,kunja i pusta gasove, a ja na RR , cekam muza da napravim rucak-veceru i poradim, dzaba je..........da hoce proci
jos nije kakila od proslog cetvrtka, ima i tog malo, uh
ee moja bebice mersiha je to prosla sve sama i jos uvijek prolazim jer Anes i dan danas nespava,jednostavno se naviknes
Helou i od mene, samo sto se ukljucih na RR I se probudi Ja preko dana vise nista ne stizem jer spava po 5 minuta, ruke me booole Bali sve bude mokro u par sekundi ako ne stavim siperak, a sakice su toliko mokre kad ih izvadi ko da ih je prao Sretni rockasi i sve sto smo propustili, odoh eno vec galami Javim vam se kasnije, nadam se...
Evo da uletim dok sam na dopustu, ...hehe...MM stariju dječurliju odveo u igraonu, čekam da se vrate Eminica mi pajki a ja odmah na RR...evo im servirala gozbu pa kad se vrate nek prezalogaje...Nekako sam emotivna danas ...ovi me rođendani podsjete na proteklo vrijeme i na sreću što imam svoje bebice, i na porode, iščekivanja, ma na sve, al eto da vas ne peglam, rasplakat ću vas bojim se HVALA svima na čestitkama mom dragom sinu,...od RR teta!!! Mersiha drago mi je da ti paše kaput, bila si se zadeverala
meni je proslo za dva dana,mozda malo jace ali svejedno moras mazati i sebi i bebi bar 7 dana,jer se mogu vratiti u suprotnom
pijem i jogurt da se vrati ravnoteza
a mazem samo ne vidim pomak na (.) i dalje blijedo pola areole, mozda da uzmem taj gel sto palacinken spominje al imam jos ovog boraxa pola, mazacu danas, do sutra da potrosim pa preci na gel
aha ti borax koristis...meni on nije uopste pomogao, samo maltretirala dijete trljajuci jezik...daktanol pomaze za dva dana