Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja ih ne stavljam cesto ali kad zagusti brate odmah pomognu bebac se odmah smiri i zaspe ne puno samo malo na prstic taviti i dobro umasirati u desni i to sve desni i gore i dolje vidjeces miline neka se dijete malo olaksa
Mi bili napolju! Jaaaaaooooo preporodili smo se! Prelijep je dan, toplo, sunce, lopov se nauzivao i naspavao vani
drznice, mogu mislit kako ti je drago zbog osmijeha! Samo mu pricaj i krevelji se, oni u tom uzivaju
minie, super sto vam je gel pomogao. Bebice, slobodno ti muzu reci da kupi u apoteci, bolje ti je odmah da pocnete s daktanolom, da se rijesite oboje sto prije.
Drznice samo ti njemu stalno pricaj, smijace se on sve vise i vise, moj R se vec glasno smije, mamin veliki djecak.
masAllah pa svaka cast, kod nas je osmijeh prisutan ali uvijek onaj stidljivi, smije se pa sakrije gleavu, jedva cekam da se naglas nasmije Doslo vrijeme da pocnem pisati magistarski a ne znam ni kako ni kad.....sto ti je biti zena....i kuhaj i spremaj i odgajaj i radi i zavrsavaj skolu
Uskoro ce i mala U pocastiti svoju mamicu osmijehom, stvarno nema ljepseg zvuka na svijetu... I MM ide u subotu navecer na put, u Njemacku, ali na malo duze vrijeme, kako sam samo tuzna
Pa ti si super, ja cu ove godine aBd tek upisati master, sta mene tek sve ceka
masAllah pa svaka cast, kod nas je osmijeh prisutan ali uvijek onaj stidljivi, smije se pa sakrije gleavu, jedva cekam da se naglas nasmije Doslo vrijeme da pocnem pisati magistarski a ne znam ni kako ni kad.....sto ti je biti zena....i kuhaj i spremaj i odgajaj i radi i zavrsavaj skolu
ista sam ti
ni N se jos ne smije a nema ni kad od plakanja
pozdav svim mamicama, brzinski sam procitala sta ste pisale, pa pola zaboravila , muz odveo S kod nene, H spava pa rekoh da brzinski vidim sta ima novo, lepteka sretan rodjendan djecaku, drznice cestitam prvi osmjeh, ma nema nista ljepse od dijecijeg osmjeha, mene obara s nogu
ja skidam kapu svim mamama cije bebe imaju grceve i muce se, moje ni jedno dijete ih nije imalo pa sam opet nekad znala otplakati dobro, kad je dijete nervozno i neznas sta ces mu
drznice sretno, bas mi je zao sto se mucis
Dodjite nama na slatkis da vam brze prodje vrijeme Bebice draga,budi jaka,vecina bebolina prodje kroz te patnje i neka joj to bude najgore sto je snaslo. Potpuno razumijem kroz sta prolazis i ja sam bila sama s E od 8 do 22 h i prezivljavale proklete grceve,pjevala joj,plesala,nisam imala vremena ni da jedem..Ali i to prodje Drznice za osmjeh,jel da nema ljepseg osjecaja. Kako li ce tek biti kad kazu "mama" Sretno s patronaznom
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Blago vaaaama kod nas kao i uvijek smog sunca ni na mapi MM mi sutra u 4 ide u Zg pa ostajemo same nas dvije drugarice, mozda zovnemo nenu da nam drustvo pravi
Dodjite nama na slatkis da vam brze prodje vrijeme
hvala vam zenice, kao sto ciciban kaze da ostane na ovome aBd, drznice nadam se da ce ti olaksati, mene cice bole bez grudnjaka kad hodam valjda promjena kako nadolazi mlijeko a kamoli te plocice, nadam se da ces biti bolje
btw nemojte se smijati al meni je mama pricala da je moja tetka imala problema s mastitisom prije 30god i da joj je neka babica u porodilistu rekla da natjera muza kuci da joj izvlaci mlijeko, kakve pumpice i sl, i rhm tetak joj izvlacio i rijesio zacas problem, naravno nije gutao mlijeko, jest malo ruzno kad zamislis situaciju al ako je muka vjerovatno ljudi za svime posezu
btw nemojte se smijati al meni je mama pricala da je moja tetka imala problema s mastitisom prije 30god i da joj je neka babica u porodilistu rekla da natjera muza kuci da joj izvlaci mlijeko, kakve pumpice i sl, i rhm tetak joj izvlacio i rijesio zacas problem, naravno nije gutao mlijeko, jest malo ruzno kad zamislis situaciju al ako je muka vjerovatno ljudi za svime posezu
Drznice u istoj smo muci,meni od jučer one pločice još su tu Masiram,doji beba stalno ali ništa,još sad i boli Danas mi došla mama(ona je med.sestra) i masirala,i kao da je uspjela razbiti pločice,nije više tvrdo samo jo boli. Nedaj Bože gore upale
Evo velika raja vam mase,nemam vam bas nista pametno za reci,masirajte,tavljajte kupus i dojite. Drzimo fige da sto prije prodje.
Potpisujem Amam... Ja sam imala buuukvalno mlijeka za izvoziti, toliko je nadolazilo, u bolnici mi je jedna teta pomagala da to masiram i razbila mi pocetne cvorice (vristala sam od bola) i kad sam dosla kuci, toliko sam prepadnuta bila da mi se to ponovo ne desi da sam svako malo prelazila rukom preko grudi i kad bih napipala cvoric, tusirala sam se mlakom vodom, stavljala kupus i malo izdajala (nisam previse, da ne povecam produkciju mlijeka) i tek se par mjeseci poslije ta ponuda i potraznja uspostavila...Good luck... I da, mojoj majoj je danas 9.mjeseci