Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Bebice, mislim da se dugo čeka na uzv kukova, koliko sam skontala iz postova forumašica i da, ako nemaš štelu u bolnici ili gdje već, svi idu privatno.
vecer, kako su nam bebice danas slušale. mog N malo zeza slajm i zrelo mi kaslje, al nikako da se rijesimo slajma, najbolje bi bilo kad bi povratio. i mi smo snimali privatno kukove i to sa 4 i 6 mj. a placali smo 30 KM.
< Poruku je uredio cipelica -- 10.1.2012 19:43:10 >
pozzz zenice drage...kako ste mi vi ja okupala svoju A i sada rahat ma cini mi se da se ni okrenuti ne moze ...umorila se pravo od plakanja uhhh smorila me,s tim da sam i ja s njom sva mokra bila nego drznice kako ti je (.),jel ti imalo lakse?
Vecer svima kako ste nam...Moj A vec zaspao..kako je prohodao ne moze docekati osam sati..pada od umora jer dnevno prepjesaci ihihi Gdje ima onih meda sveznalica, treba mi za jedan rodjendan pa da plaho ne lutam..ponekad zna biti u Konzumu a;l se bojim da ih ne bude bas sad kad meni trebaju?
Ah moja Plachinken sa njima se ocito nikad ne zna, sve faza za fazom....Mi do neki dan nismo A mogli ni do jedanaest uspavati a sad spava u osam ko veliki..sto meni moram priznat bolje odgovara
Ma i ja sam se izigrala sa njim i ocejfila pa odustala od kupovine ...sad mi pade da ne bi bio los poklon nasem malom rodjaku..valjda se njegova mama nije izigrala
e animagical sa se radi???opet zene spavaju!!!!ma ja,uspavale djecicu i one odmah za njima pa nece da se druzimo... tvoja bebacha od moje starija samo 2 dana ..koliko tvoja ima kila??
vece evo i mene malo ja svoju sredila eno je paja izvilenila je do daske bile malo u komsiluku ja i dragi malo mezili pa i pivce popili, hajte eno ima jos ledene ako ce koja
e animagical sa se radi???opet zene spavaju!!!!ma ja,uspavale djecicu i one odmah za njima pa nece da se druzimo... tvoja bebacha od moje starija samo 2 dana ..koliko tvoja ima kila??
mislim da je tezak nesto preko 7kg mozda nekih 300-400gr
uh jedva sam uspavala H, dok je na rukama spava cim ga spustim odmah mjauce , muz i malena vec odavno u carstvu snova, a meni se jos ne spava, uzivam u tisini , iako sam umorna bili mi gosti, pa dok sam raspremila...
hvala puno zenicama na odgovorima oko okretanja beba, znaci neka jastuka oko njega animagical a da nabavis A ogrlicu od cilibara, vidim muce ga zubici,mozda pomogne,
moracu to probati, imamo calgelkoji pomogne na dvije minute i neke granule koje danas uopste ne registruje,evo jos ga uspavljujem...bas sam umorna...cijeli dan pijuce
mojoj E trenutno samo odgovaraju one malo "grublje" glodalice...ceskam je po desnima i ona mirna...doduse ona trpa ruke usta nenormalno i bali kao da ce sutra izbiti zubic ali nema nista ni navidiku ...
imamo i one bockave glodalice, kao tvrdje s nekim izbocinama, a punjene vodo,, iz adaxa...a imamo i onaj prsten punjen gelom sto ide u frizider...on bude sav mokar koliko napadne glodjati... bas mi ga zao a to masiranje prstom najbolje pomaze! kako mala cura, rucka li? a velika je kao lutkica
moracu to probati, imamo calgelkoji pomogne na dvije minute i neke granule koje danas uopste ne registruje,evo jos ga uspavljujem...bas sam umorna...cijeli dan pijuce
mojoj E trenutno samo odgovaraju one malo "grublje" glodalice...ceskam je po desnima i ona mirna...doduse ona trpa ruke usta nenormalno i bali kao da ce sutra izbiti zubic ali nema nista ni navidiku ...
. Ista situacija i kod nas .Zuba ni na mapi a nervooooozna i ruke ne vadi iz usta,ne jede,ne spava...
Moja S je nosila tu ogrlicu, njeni zubici su nicali bez problma a sve joj isla po 4 odjednom, eh sad jel pomogla ogrlica ili je ona ono sto bi rekli "lahkih" zuba neznam, ali vrijedi pokusati, ja cu i Harisu kupiti za koji dan iako nema jos naznaka da bi mogli zubi ja odoh na spavanjac a svim bebama i mamama zelim lijep san
imamo i one bockave glodalice, kao tvrdje s nekim izbocinama, a punjene vodo,, iz adaxa...a imamo i onaj prsten punjen gelom sto ide u frizider...on bude sav mokar koliko napadne glodjati... bas mi ga zao a to masiranje prstom najbolje pomaze! kako mala cura, rucka li? a velika je kao lutkica
e bas te bockave ona voli...a ove punjene vodom ne bas...pobrka ih sa dudom pa nezna sta je snaslo ... E sam uvela dohranu...za sad je to kasikica dvije...i vidim da joj je svaki dan sve sladje jesti ... a starijoj banditosici pokusavam da osmislim gdje je najbolje da je upisem da malo "izbaci" energiju iz sebe...gimnastika ili ples ...nju kad pitam ona kaze moze gimnastika da pravim kolut naprijed a ples da budem balerina ...
. Ista situacija i kod nas .Zuba ni na mapi a nervooooozna i ruke ne vadi iz usta,ne jede,ne spava...
Moja E uopste nije nervozna...ali po citav dan sta radim vadim joj ruke iz usta...i to ne jednu vec ona obje nekako zgura ...pa ja svaki dan imam 15 mokrih bodica...ona ne podnosi siperak odmah ga scepa i vuce pa me strah da se ne zadavi...jedino nije mokra kad spava. Za sad se drzimo nekog normalnog ritma spavanja i hranjenja...Dnevno ima 2-3 ture spavanja i uvece je kupanje...flasica i spavanjac u 21h do ujutro...funkcionisemo tako vec jedno duze vrijeme...a do kad vidjecemo