|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  358 359 [360] 361 362   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
5.1.2012 10:27:08   
Silver

IZVORNA PORUKA: Hurma

dajte sta drugo za pricu išibat ću vas majke mi... user posted image
evo nam sunca ba... a i nije hladno... e da je para pa ici u sopinge... šetati malo... kad ce ova plataaaaaaaaaa

Ja sam zavrsila sa svojim sopingom...ne smijem od bruke pomenuti user posted image Sprzila sam brdo para vec...malo cemo sad prikociti da vidimo te babine user posted image pa onda "jovo nanovo"

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 8976
5.1.2012 10:32:39   
Arina
IZVORNA PORUKA: Silver

dajte sta drugo za pricu išibat ću vas majke mi... user posted image
evo nam sunca ba... a i nije hladno... e da je para pa ici u sopinge... šetati malo... kad ce ova plataaaaaaaaaa

Jojjj od babina ne ocekuj puno...obicno se dobije kolko hoces pogresnih stvari....malo sta da bude pogodak ...jedino ako pitaju pa porucis....user posted image user posted image

Ja sam zavrsila sa svojim sopingom...ne smijem od bruke pomenuti user posted image Sprzila sam brdo para vec...malo cemo sad prikociti da vidimo te babine user posted image pa onda "jovo nanovo"

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 8977
5.1.2012 10:35:11   
Hurma
dajte slike, ja volim bebi odjecu, ja bih samo kupovala... imam od sina sve, opet pomalo kupujem... ne mogu si pomoci... gdje kupujete? sta najvise?slikeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 8978
5.1.2012 10:44:42   
treće
dobro jutro
evo lijepo je napolju za prošetati,
BEBICE BRAVO ZA DOJENJEuser posted image

i meni nekako kad se rodi pa da vidimo je li to ime za našu bebu, a svi se trudimo da bude i zvučno i da se djetetu svidi,
Silver ti prva an listiuser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 8979
5.1.2012 10:49:50   
Arina
ja sad dok je beba mala brate najvise volim gegice i to plisane.....sa rukavicima ili oni u kompleticu sa maicicama...bodici....to mi je i mekano...slatko ...zgodno da bebi ne gole ledjca mala...i kad ga nosis sve je izjedna....ma super....a kad poraste malo ..par mjeseci kad vec dobije one obline,struk...i tako veci bude..onda volim obuci i sminkerske stvari....ali opet kod kuce i u svakodnevno  ..ono nosanje najprakticnije je gegica...jer sve one trenerkice moras stalno slagati kad se gornji dio povuce gore....samo sto tih gegica slabo ima u vecim velicinama....zato iskoristim  max dok ima velicina, bice mu dosta trenerki i kompleta cijeli zivotuser posted image

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 8980
5.1.2012 10:52:59   
ellam
dobro jutro user posted image

nama je danas u dom zdr po uputnicu, pa veceras na kontrolu abd u 6.... :))) jedva cekamo

p.s. bijelo pranje i kod mene se javilo

"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 8981
5.1.2012 10:55:32   
raja_ringe
Dobro jutro online drugarice :) evo jedna muzička od nas dvije za dobro jutro...iako nije baš ona što bi razbudila...

http://www.youtube.com/watch?v=3dNuZCmF9fQ

Silver i moj glas ide za Davuda..

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 8982
5.1.2012 10:57:10   
Hurma
gegice i jesu najprakticnije dok beba ne drzi sama glavu... sve ostalo je patnja obuci, moja bebica ce biti proljetna ako Bog da... pa se nadam da je necu morati puno navlaciti.... sto je fakat smor... zivim za ljeto... bodić i tanke koncane carapice... mmm

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 8983
5.1.2012 10:58:43   
Silver
Ovo smo sinoc dobili...pravo sam se iznenadila i obradovala...uvijek su mi se svidjale ove torte od pelena! user posted image

user posted image

user posted image

I moj glas ide za Davuda user posted image vec smisljam i nadimke user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 8984
5.1.2012 11:01:57   
Hurma
bas je cool torta, gdje li to ljudi naruce, hmmm :)

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 8985
5.1.2012 11:03:36   
mamina princeza
IZVORNA PORUKA: Bebica11

eh kako nas je bebica znala pocastiti dobrim cajem ujutru, a sad ona nema vremena ni za svoj caj.... ali neka... bebica je najbitnija...

sta je tema danasnjeg dana :) ?

user posted image user posted image user posted image

duse moje ja uletila da vam mahnem a vidim ti me spominjesuser posted image , hajte na onu temu bebe, tamo se ostavi desetak postova dnevno, svi oko beba zadeverani, ovdje se ne moze stici procitati jos kad pomislim da sam nekad ja bila najaktivnija na ovoj temiuser posted image

silver naspavaj se josuser posted image vidim primaklo se, hairli ti bilouser posted image navijam za Davud ime

eh ima sad onaj hadis kad Poslanik saws kaze -nadijevajte moje ime al nemojte nadimak.,...provjerite to, a Emin je nadimak Poslanika saws pa ne bih da nekom pokvarim koncept al eto provjerite sigurno ima na rijasetu neka fetva ili sl

pusa

havala draga bebice na uputama:) ja sam ovo isto procitala pa provjeravala i nasla u predajama da se to odnoci na zabranu davanja Polsanikovog nadimka Ebu Kasim.. evo sad trazim da stavim link gdje sam to  nasla al  ne mogu nikako. nema na rijasteovoj stranici nego negdje drugo.

provjericu i ja jos svakako kod nekih ucenijih ljudi... a inace ima toliko imane akoja su meni onako lijepa na prvu a zabranjeno ih je davati sama bez onog ipred Abdul ili nesto . Bas kad citas da se iznenadis.

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 8986
5.1.2012 11:05:06   
raja_ringe
ja sma na you tube našla kako se prave ove torte od pelena, pa je možda neko i samn napravio, a čini mi se da ima jedna forumašica iz bihaća koja to pravi i prodaje.. 

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 8987
5.1.2012 11:06:40   
Hurma
bas super poklon, ovako prije poroda... iznenadis roditelje a opet nisi donio nista ono preuranjeno...

Neposredna veza do poruke: 8988
5.1.2012 11:07:41   
Silver
m.princezo evo ja sam citala na ovom link-u
http://islamika.net/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=6&id=641&Itemid=67

hurma seka narucila kod neke cure preko fb... a ima i ovdje na RR zena koje to rade po narudzbi!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 8989
5.1.2012 11:07:46   
KupusLivada
prije nego se digne panika  zbog bijelog pranja, provjerite da nije u pitanju normalna leukoreja:

"Zbog toga što se Vaš vaginalni sekret menja tokom trudnoće, može biti veoma teško da se odredi da li se kod Vas razvila infekcija. "Većina trudnica će primetiti beli, mlečni sekret, zvan leukoreja, " kaže Dr. Elaine Zwelling. "Leukoreja je normalna pojava i njena količina se povećava kako se približavate terminu porođaja". Međutim, ako sekret promeni boju i čvrstinu ili je praćen iritacijom ili neprijatnim mirisom, Vi možda imate infekciju."

ja sam prestala uzimati bilo sta napamet, uvijek prvo insistiram na brisu...

a za babine, kontam napraviti listu zelja, spisak sa objasnjenjem, da se ljudi ne pate a mi dobijemo sta nam treba :)

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 8990
5.1.2012 11:12:05   
Hurma
sto se tice obicaja, moja drugarica u americi zivi, e njena sestra trudna bila i oni su kad je usla u 9. mjesec napravili kao okupljanje, ono rostilj i to... i tada dođu najbliza porodica i najblizi prijatelji i donose poklone kao na babine i ona slikala svakog sta je donio... covjece... cura nije morala nista kupiti po porodu, najvise dobila sto joj je i trebalo, od tehnike, izdajalica, babytelefona, svega... super obicaj... kasnije nemas nista duplo a plus sve dobijes...

(odgovor članu KupusLivada)
Neposredna veza do poruke: 8991
5.1.2012 11:12:20   
jakosretna
andjelo gdje si mi se sakrila javi mi se user posted image

(odgovor članu Selma Kikoebu)
Neposredna veza do poruke: 8992
5.1.2012 11:12:58   
raja_ringe
http://www.youtube.com/watch?v=PuibjjzW93I&feature=related

Evo kako se prave, ima ih baš dosta. Neke su kičaste neke su pravo slatke

Neposredna veza do poruke: 8993
5.1.2012 11:16:27   
Silver

sto se tice obicaja, moja drugarica u americi zivi, e njena sestra trudna bila i oni su kad je usla u 9. mjesec napravili kao okupljanje, ono rostilj i to... i tada dođu najbliza porodica i najblizi prijatelji i donose poklone kao na babine i ona slikala svakog sta je donio... covjece... cura nije morala nista kupiti po porodu, najvise dobila sto joj je i trebalo, od tehnike, izdajalica, babytelefona, svega... super obicaj... kasnije nemas nista duplo a plus sve dobijes...

A ovako imas milion oni malih trenerkica user posted image narocito ako je djecak u pitanju, ali eto, namjera se cijeni...mada ne bi kostalo ljude da razmisle malo o tome sta vam mozda treba ili da upitaju kad vec trose pare!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 8994
5.1.2012 11:17:04   
Sandrich

blago njima....kod nas garant svi donose ono sto ne trebe, nebi me cudilo ni da bude duplih poklona,kad svi navale u bingo user posted image user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 8995
5.1.2012 11:18:19   
Hurma

IZVORNA PORUKA: raja_ringe

http://www.youtube.com/watch?v=PuibjjzW93I&feature=related

Evo kako se prave, ima ih baš dosta. Neke su kičaste neke su pravo slatke

ma ovo je pravo lahko napraviti... i najbolje uzeti ono sto svako misli da je simpa... user posted image

Neposredna veza do poruke: 8996
5.1.2012 11:21:12   
Hurma

IZVORNA PORUKA: Silver

A ovako imas milion oni malih trenerkica user posted image narocito ako je djecak u pitanju, ali eto, namjera se cijeni...mada ne bi kostalo ljude da razmisle malo o tome sta vam mozda treba ili da upitaju kad vec trose pare!

kad pominjes trenerke, zloooooooooooo mi je vise od njih sad za 2. rođendan samo kompleti... trenerke, donjih dijelova imam milion... a opet nosi samo nekoliko njih po kuci, vani mu oblacim farmerice ili samtane hlace nikada trenerke... uh...
moja mama ima naviku uzeti prevelike stvari... jao pa ih vucam po stanu po godinu.... mislim naravno da cijenim... hvala im, ali imam potkosulje i gacice za 4 godine koje vucam po vrecicama user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 8997
5.1.2012 11:21:27   
megi
pozdravcici
kako ste mi vi danas
ja sam se nesto jutros jedva dogegala na posao
bas sam nesto teska sama sebi

sto se tice kupovine i ja najvise volim gegice i toga se adna nanosala pravo tako planiram i sa ovom bebacom, a trenerkice i ostalo nekad poslije
a dobije se fakat svega  mi smo na babine dobili stavri koje su adni mogle tek s dvije godine

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 8998
5.1.2012 11:30:26   
ellam
14. GuGu Bazar održaće se u subotu, 21. januara 2012. godine od 12h do 15h u u ugodnom ambijentu CEI NAHLA (Otoka, Džemala Bijedića 122).  

"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 8999
5.1.2012 11:50:12   
Mrgica
Samo da vam mahnem, nama danas kontrola pa se idemo sredjivati, ko zna sta dr moze sve gledati.user posted image Pusa svim user posted image a posebno mojoj terminusi Raja ringe ljudi ona je bomba user posted image samo bezveze kuka zbog kg...user posted image

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 9000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  358 359 [360] 361 362   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  358 359 [360] 361 362   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *